RHO/LGRP TRAFFIC

• Thread starter panos
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ά ρε σκύλε! :cool: Σου πόζαρε λέει και το DAK; :rant:
Για 5' δε σε πρόλαβα χθές, επιφυλάσσομαι όμως για next Sunday...

Δεν έχω λόγια για τη Mexicana... Εγώ μόνο στον ύπνο μου βλέπω τέτοια.
Το νηολόγιο είναι σίγουρα σωστό; Ούτε το airframes.org ούτε planespotters.net βγάζει 717.

Αλλά πέρα από τα εξωτικά η υπόλοιπη κίνηση είναι λυπηρή.
Από το Σάββατο έχουμε 4 CL-415 που βοηθούν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που καίει εδώ και 3 μέρες τη Νότια Ρόδο.
Το βράδυ πλένονται για να φύγει το αλάτι.
http://s1177.photobucket.com/user/rhode ... sort=6&o=1
http://s1177.photobucket.com/user/rhode ... sort=6&o=2

Εδώ ξεκουράζεται πριν αντικαταστήσει τα άλλα που είχαν ριχτεί στη μάχη απ το πρωί.
http://s1177.photobucket.com/user/rhode ... sort=6&o=0

Πρέπει να είχατε 6 α/φ έχω την εντύπωση. 2 CL-215 από τη Σάμο συν 2 ή 3 CH-47 (από Μέγαρα και Κω), το Kamov που έχετε μόνιμα σταθμευμένο εκεί τη σεζόν συν μόνο για τη χθεσινή μέρα το BK-117 (SX-HFE) για συντονισμό από LGAV. Απλά κάποια ήταν προσγειωμένα στα Μαριτσά και ένα νότια στην Ίστριο ίσως γι'αυτό δεν έγιναν αντιληπτά.

κι εγω εχτες 4 μετρησα..... μαλιστα το ενα το επλεναν!!!!

To συντονιστικό και τα CL-215 ήταν παρκαρισμένα στο Διαγόρα. Μάλιστα το SX-HFE ήταν εκεί από τις 9-10 το βράδυ του Σαββάτου.
Εχω να προσθέσω ένα Sikorsky S-64 γνωστό και ως Erickson και αυτό.
Mε μια πρόχειρη αναζήτηση είναι Mi-mil-8 :shock: .Περισσότερες πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες.

Της περασμένης βδομάδας
:arrow: 2η επίσκεψη της Nostrum, πάλι απο PSA
:arrow: 2η φορά επίσης που πετυχαίνω El Al γνήσιο :mrgreen:
:arrow: 2 φιλανδέζες back2back, ένα usual 752 κι ένα 320 λευκό που πρώτη -άλλα όχι τελευταία- φορά το πευχαίνω
:arrow: Mistral υπό το φώς της ημέρας
:arrow: SAS 737-7, πρωτιά και για αυτόν τον τύπο
:arrow: TC B753, πόζαρε κατ' εντολή καθ' ότι σπάνιο προς τα εδώ

Και μερικά αξιοπρόσεκτα του Ιούνη αν δεν κάνω λάθος
:arrow: Αrkia B753
:arrow: Belle Air A319 (γέρνει γιατί είναι άδειο :D )
:arrow: Ευρωπαϊκά αεροταχυδρομεία
:arrow: Israir A320
:arrow: MEA εκ Λιβάνου
:arrow: Αντώνης148 της Polet
:arrow: Κι ένα ξέμπαρκο Socata

Λοιπόν:
Το S-64 είναι το Ν976AC (με επιφύλαξη, τον άκουγα ψιλοχαλια στο VHF)
To Mil Mi-8 είναι το ER-MHR

Και τα δυο πέρασαν απο πάνω μου πηγαινοερχομενα για υδροληψία στην παραλία Λιμνί της Απολακκιας!

Το ενα Σινουκ είναι το ΕΣ911 (το πέτυχα σε έξι υδροληψιες στην τεχνητή λίμνη της Απολακκιας-απίστευτο θέαμα!)

Μέτρησα επίσης τέσσερα CL χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν ήταν παραπάνω. Τέσσερα tail numbers είδα εγω.

Solro, διορθώνω: EI-FCU για το 717 της Volotea/Mexicana. Ούτε εγω μπορω να το βρω πουθενά (εκτός απο την κάρτα μνήμης μου:p ). Το είδα χτες βράδυ και κόντεψα να πεσω πάνω στη μάντρα του περιμετρικού!

Όλα εγω θα σας τα λέω ρε; :)

ΥΓ: ΟΑ701, θα είμαι εδω μέχρι 5/8. Κανονισου!

Απλά εσύ ανέφερες στο Διαγόρα μόνο
solro":1mfjynmu said:
Από το Σάββατο έχουμε 4 CL-415
. Πιθανότατα να ήταν τελικά 2 x 215 + 2 ή 3 x 415.
Βάλε σίγουρα και το ΕΣ 914 seven4seven.
To SX-HFE κατέβηκε σίγουρα Κυριακή πρωί. Μάλλον θα είδες το έταιρο αδερφάκι SX-HFH που έφτασε απόγευμα Σαββάτου και μετέφερε και τον υπαρχηγό Π.Σ.
Μέχρι τώρα μόνιμα για τη θερινή σεζόν στη Ρόδο έδρευε το Mi-8?
Πάντως η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ σήμερα και ήδη ένα-ένα ξεκίνησαν να επιστρέφουν στις βάσεις τους.
Αυτό το Volotea/Mexicana το κυνηγάμε όλοι μου φαίνεται!

Το S-64 είναι το Ν976AC (με επιφύλαξη, τον άκουγα ψιλοχαλια στο VHF)
Ειναι το N957AC. Το έβγαλα καθ' οδόν προς το α/δ.

Και τα δυο πέρασαν απο πάνω μου πηγαινοερχομενα για υδροληψία στην παραλία Λιμνί της Απολακκιας!
Τα έβγαλες τελικά; Εγώ στο δρόμο ήμουν και σταματησα να
Το ενα Σινουκ είναι το ΕΣ911 (το πέτυχα σε έξι υδροληψιες στην τεχνητή λίμνη της Απολακκιας-απίστευτο θέαμα!)
Περιμένω φωτό... Απο canadair σε υδροληψία έχεις καμία;

Όλα εγω θα σας τα λέω ρε; :)
Αύριο στις 11 έχε το νου σου για Α320 brussels Airlines στον κωδικό TCW2856 κατά τις 11 το πρωί. Λίγο πιο νωρίς Α320 MEA (σπάνιο για μας μάλλον όχι για σένα) και 11:30 κλασσικό 747 της UN.Tα καλά είναι την Τετάρτη.
@spinal 4 ήταν παρκαρισμένα και τα 2 βράδυα στον τροχόδορμο κοντά στον 7. Τα tail number μπορεί να είναι παραπάνω. Πρέπει να έγιναν και ανταλλαγές με την Κρήτη.
Eγω kamov ήξερα ότι έχουμε εδώ. Τουλάχιστον πέρσι και πρόπερσι. Φέτος μπορεί να πήραμε το Mi-mil.

Solro,ναι το έβγαλα το Mil Mi-8. Τα CL έκαναν υδροληψία ανατολικά του νησιού, δεν τα είδα. Σήμερα πρωι κατέβηκα για το 744 και έβαλα LY-FLJ και VT-SGQ (δεν τα είχα).
ΜΕΑ και Brussels αδιάφορες για μένα.

Τετάρτη τι ωρα είναι ο πόλεμος να ξέρω να κανονισω και το μπανιο; :)