mimithem":am5xcdco said:AGV, με όλο το σεβασμό ρε φίλε, η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν υπάρχει κάποια φωτογραφία του αεροσκάφους και μου απάντησες ότι ίσως υπάρχουν στο αρχείο της λέσχης. Τώρα φαίνεται να έχεις κάνει διερεύνηση του δυστυχήματος και να μιλάς για φωτογραφίες και συρματόσχοινα... Αυτές οι φωτογραφίες δε δείχνουν απολύτως τίποτα περί χρωμάτων; Σόρρυ, αλλά απορώ μ'αυτά που διαβάζω...
Αγαπητέ μου στην αρχή σε ρώτησα για ποιό λόγο ήθελες να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο ατύχημα και αν κατάλαβα καλά ήταν μάλλον συναισθηματικοί.
Οι φωτογραφίες που βρίσκονται στο φάκελο του ατυχήματος στην ΕΔΑΑΠ στο Ελληνικό, είναι αμέσως μετά το ατύχημα όπου το αεροσκάφος έχει καταστραφεί ολοσχερώς όχι μόνον από την πτώση αλλά και από την πυρκαγιά που ακολούθησε. Εγώ που δεν έχω κάμμια συναισθηματική σχέση με το αεροσκάφος ή το πλήρωμά του αισθάνθηκα ένα δυνατό σφύξιμο στο στομάχι και τρόμαξα να αναγνωρίσω αν τα σιδερικά που έβλεπα είχαν σχέση με αεροσκάφος.
Σίγουρα δεν μπορούν να σε βοηθήσουν ούτε για τα χρώματα, αλλά ούτε κάν για το σχήμα του αεροσκάφους.