Πτήσεις με πολύ λίγους επιβάτες

• Thread starter Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πρώτες μέρες της Aegean 1999, πτήση για Ηράκλειο. 5μελές πλήρωμα και ένας επιβάτης.

Ζήτησα από την Cabin Chief να πάει κοντά του και με "τρόπο" να μάθει το όνομά του. Έτσι άλλαξα την "Welcome αναγγελία" και αντί της κλασικής "Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι" έγινε κάπως έτσι : "Καλημέρα αγαπητέ Βασίλη. Να σε καλωσορίσουμε ... κλπ κλπ"

Αξέχαστες μέρες !

Avidriver 8)

ATH-SOF μαης 2006 αν θυμαμαι καλα,ημερα Τριτη, πτηση ΟΑ με 717, 5 επιβατες και επιστροφη Παρασκευη της ιδιας βδομαδας με 734 σχεδον γεματο

Σε μία από τις τελευταίες μου πτήσεις σαν πλήρωμα πήγα Σύρο!
Είχα 3 επιβάτες!!οικογενιακά πράγματα!!

Μια χαρά! prive πτήση..Άπλα, και όλο το πλήρωμα από πάνω,να ασχολείται μαζί σου 8)

MAR 2009-CHQ-SKG OA 881 ATR42 Mε 7 επιβατες και εμενα
JUL 2009- ATH-SKG ZF (δεν θυμαμαι αριθμο) τελευταια βραδυνη ΕΜΒ145 με μονο ενα επιβατη.

Σε δρομολόγια εσωτερικού θυμάμαι όταν πρωτοπήγα SKG το RHO-SKG εκτελείτο δις εβδομαδιαίως, έκσταστη Τρίτη κ Πέμπτη, με Β737 που το πετύχαινα άδειο (κάτω από 10 άτομα). Επίσης, κάτι περίεργα χειμωνιάτικα SKG-RHO/RHO-SKG με ΑΤ4/ΑΤ7 και λιγοστούς επιβάτες...

Σε εξωτερικού, μία φορά είχα πάρει τσάρτερ MAN-RHO (Air2000 ή Caledonian) στα τελειώματα της σεζόν, κι ήμασταν 4 επιβάτες μέσα. Αφρός 8)

ZRH-BHX με Swiss τον χειμώνα του '06 με 7 επιβάτες...

Οκτωβριος 2006 Δημοτικες εκλογες.....Boeing 737-400 Olympic πτηση για Μυκονο επιβατες 2. Σε ερωτηση μου προς την αεροσυνοδο γιατι 737 για 2 επιβατες η απαντηση ηταν θα γυρισουμε γεματοι!

2007 AirOne πτηση Ρωμη-Αθηνα 6 ατομα με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Α320 μολις ειχε ξεκινησει η συνεργασια Α3 AirOne 2 αεροσυνοδοι και βεβαια ολοι οι επιβατες Business Class!

27.3.2010 A3950. Η τελευταία πτήση της Aegean για Σόφια. Αεροσκάφος SX - DVA. 10 / 110 επιβάτες = 9% πληρότητα.

Μου έτυχε σε μια μεσημεριανή πτήση από ένα regional Ευρωπαϊκό αεροδρόμιο για Milano Malpensa να είμαι ο μοναδικός επιβάτης.

Συμπτωματικά (και χωρίς να γνωρίζω ότι θα ήμουν μόνος), είχα ζητήσει να αλλάξω την πτήση για την βραδινή αλλά μου ζήτησαν 100 Ευρώ rebooking fee...

Κλασική "loose-loose" περίπτωση για επιβάτη και αεροπορική εταιρεία