Φίλε OA 701 με τις Μα@@@ιες που σοφίζεται και επινοεί το αφεντικό της Ryanair ,που πολύ σωστά σχολιάζεις όπως κι ο άλλος φίλος nikos_k ,για λόγους marketing κλπ ευρισκόμενος πάντα στην επικαιρότητα , μου θημήσατε ως παλιά καραβάνα που είμαι /εκ των πρώτων ελληνικών τεχνικών εταιριών, στη Μέση Ανατολή / ,μια θλιβερή + τραγική /αίσχος για το ......πολιτισμό μας / εικόνα, που απεκόμισα προς το τέλος της 10/ετίας του 70, όταν πήγαινα στο εργοτάξιο/αεροδρόμιο να συναντήσω τον site manager, για την ανέγερση jet fuel storage tanks, διότι δούλευαν βράδυ λόγω ζέστης ,όταν με τα μάτια μου είδα από όχι μεγάλη απόσταση , να αποβιβάζονται από 707 Cargo / σχεδόν έρημος το Ντουμπάϊ τότε ( των 300 χιλ κατοίκων, διότι σήμερα είναι ΝΥ και 5 εκ + κατοίκων./ , χύμα δεκάδες επιβάτες από Μπαγκλαντές για εργατικό δυναμικό των 5 δολλαρίων/μήνα, που τους οδηγούσαν ως κοπάδι σε ειδική αίθουσα/αποθήκη για καραντίνα και υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις, εμβολιασμούς κλπ, για όσους κρατούσαν.Μάλλον κάπως έτσι φαντάζεται ότι θα είναι οι μελλοντικοί ευρωπαίοι επιβάτες , οπότε μαζί με τους κινέζους προνοεί κι η Ryanair/ βρε ουστ!