Πτησεις Aegean για Ρωσια

• Thread starter Thread starter Georgi1964
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οταν σας γραφω οτι αυτην την χρονια ειναι πιο δυσκολη κατι γνωριζω.
Για την βιζα.
Ξεκινώντας από τις 21 Ιουλίου 2014 οι επιβεβαιώσεις κρατήσεων online κρατήσεις ξενοδοχείων φορείς που παρέχουν κατάλυμα, θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη της καταβολής του ποσού της όχι λιγότερο από 30% της συνολικής τιμής (στην περίπτωση της κράτησης λίγα ξενοδοχεία υποχρεούται να παρέχει την απόδειξη της καταβολής του ποσού της όχι λιγότερο από 30% του κόστους διαβίωσης Για κάθε ένα από το ξενοδοχείο που θα μείνουν
Και το θεμα δεν ειναι οτι δεν πληρωνουν,το θεμα ειναι οτι απο την Ελλαδα δυσκολευονται να τους στειλουν τα χαρτια οτι εχουν πληρωσει η το 30 % η 100% απο τα ξενοδοχεια η απο ενοικιαζομενα δωματια η στουντιο.
Πολλοι εχουν τα αεροπορικα εισιτηρια και τα αλλα δυσκολευονται να τα παρουν.
Παλια δεν ηταν τοσο αυστηρα
Τωρα για την ερωτηση σου θα σου απαντησω αργοτερα.Η μπορει να σου απαντησουν αυτοι που ασχολουνται με τον τουρισμο και τα γνωριζουν καλυτερα.

Πρόωρο τερματισμό συχνοτήτων έχομεν στο DME-RHO καθώς η Α3980/1 τη Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη κόπηκε απ' αυτή την εβδομάδα αντί 6/10, 8/10 και 23/10 αντίστοιχα. Η Α3978/9 για LED συνεχίζει ως έχει (Δε-Τε-Σα).

Θελω να γραψω κατι.Η ερωτηση βασικα ειναι προς τους υπαλληλους της aegean.
viewtopic.php?f=32&t=1012&start=1185
Βλεπω εβγαλαν μια προσφορα που ειναι γραμμενη μονο στα ρωσικα.Νομιζω κακως δεν την μεταφραζουν σε αλλες γλωσσες.
Υπαρχουν πολλοι ρωσοφωνοι που ζουν στην Ευρωπη που καποιοι ειναι ρωσοι και καποιοι οχι.
Ας παρουμε παραδηγμα απο μενα.
Οταν μπαινω στο σαιτ της aegean ποτε δεν κοιταω τις πτησεις και οτι αλλο εχει στην ρωσικη γλωσσα.Παντα κοιταω στα ελληνικα.Οτι γνωριζω λιγα ελληνικα και λιγα ρωσικα δεν παει να πει οτι μου αρεσουν τα ρωσικα.Τα ελληνικα ειναι η αγαπημενη μου γλωσσα και την βλεπω διαφορετικα.
Το ιδιο μπορει να κανουν και οι αλλοι που ζουν στην Ευρωπη,αλλος που ζει στην Γερμανια να κοιταει οτι ειναι γραμμενα στα γερμανικα.
Αλλος που ζει στην Γαλλια και αυτος οτι ειναι γραμμενα στα γαλλικα η στα αγγλικα.
Για αυτο το λογο για μενα κακως δεν τα μεταφραζουν σε αλλες γλωσσες.Το ιδιο αν ειναι μια καλη προσφορα για την Ευρωπη καποιοι ρωσοι απο την Ρωσια θα αγοραζαν εισιτηρια και μεσω Αθηνας η Θεσσαλονικης και θα πετουσαν προς Ιταλια η Γαλλια η αλλα κρατη της Ευρωπης.
Σιγουρα εδω στο σαιτ εχουμε καποιον απο την aegean για αυτο το λογο εγραψα την αποψη που εχω εδω.
Αν δεν ειναι δυσκολο πειτε τους να το σκεφτουν.
Δεν εχω την συνηθεια να γραφω κατι στην ιδια την εταιρεια για αυτο το εγραψα εδω.
Συντονιστες νομιζω οτι δεν θα εχετε για αυτο αντιρρηση.

Έχω την εντύπωση ότι το καλοκαίρι του 2015 δεν θα επικεντρωθούν στο Ελλάδα – Ρωσία αλλά στο Ελλάδα – Δυτική Ευρώπη. Τώρα που έκλεισε ο Λαβύρινθος και η Transaero σταμάτησε να κάνει τα charter Μόσχα – Άραξο/Agamemnon Airport, η Aegean δεν δείχνει ενδιαφέρον να καλύψει αυτό το κενό. :(
Μάλλον θα δούμε κάποια Ρωσική πάλι να κάνει το δρομολόγιο, εκτός και αν προλάβει η Blue Bird.

Αφου την εκλεισαν ιδιοι οι ρωσοι, φαινεταιι σιγα σιγα θα κλησουν και καποιες μικρες ρωσικες αεροπορικες εταιρειες.
Θα δουμε τι εκπληξεις θα εχουμε την καινουργια χρονια.

Κι όμως με το σημερινό πρόγραμμα, που βέβαια θα αλλάξει αρκετές φορές φαντάζομαι, το καλοκαίρι του 2015 η χωρητικότητα των προγραμματισμένων πτήσεων για Ρωσία παραμένει σταθερή με μία μικρή αύξηση. Με εξαίρεση τα δρομολόγια της KLX που δεν έχουν φορτωθεί καθόλου (αλήθεια σε ανακοίνωση τους στο ΧΑ, είχαν πει ότι η συνεργασία με το Costa Navarino παρατείνεται και για το καλοκαίρι του 2014-το 2015 θα συνεχιστεί?) έχουμε τα εξής

ATH-DME 1xDaily (όπως και φέτος)
ATH-LED 3xWeekly (όπως και φέτος)
SKG-DME 7xWeekly (όπως και φέτος)
SKG-LED 2xWeekly (όπως και φέτος)
HER-DME 1xDaily (από 6xWeekly φέτος)
HER-LED 3xWeekly (όπως και φέτος)
ΚGS-DME 2xWeekly (όπως και φέτος)
RHO-DME 1xDaily (από 6xWeekly φέτος)
RHO-LED 3xWeekly (όπως και φέτος)
CFU-DME 3xWeekly (όπως και φέτος)

Πρόσθετες δυσκολίες εν όψει για τον ελληνικό τουρισμό στην αγορά της Ρωσίας εξαιτίας της πρόθεσης της Ε.Ε. να υιοθετήσει από την άνοιξη του 2015 νέο σύστημα θεωρήσεων βίζας Σένγκεν (VIS) το οποίο θα βασίζεται σε βιομετρικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων δακτυλικά αποτυπώματα δέκα δακτύλων.
http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... -logo.html
Οποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μας γράψει για αυτό το θέμα.
Θα μα τρελάνουν κάποιοι από την Ευρώπη με τέτοιους νομούς που βγάζουν.

Οι ρωσικοί ταξιδιωτικοί όμιλοι ζητούν την έγκαιρη γνωστοποίηση της ημερομηνίας έναρξης ισχύος της νέας διαδικασίας θεώρησης βίζας. Σπεύδουν, μάλιστα, να επισημάνουν πως η ξαφνική έναρξη εφαρμογής της θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση της τουριστικής αγοράς, όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και σε πολλούς δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς διακοπών.
Από ότι φαίνεται δεν τους ενδιαφέρουν τα έσοδα άλλα μόνο το φακέλωμα.

Δεν νομίζω η εφαρμογή να αρέσει στην aegean .
Προσωπικά θα προειδοποιήσω τους ρωσους να είναι προσεκτικοί ,γιατί αν αγοράσουν τώρα εισιτήρια θα χάσουν τα λεφτά τους.
Η προς το παρόν να μην αγοράζουν.
Εύχομαι να αλλάξουν γνώμη και αν δεν θέλουν κάποιοι από την Ελλάδα να τους εξηγήσουν ότι αν θέλουν να το εφαρμόσουν για τα δικά τους τα κράτη.

Εμείς σαν Ελληνικό κράτος εχθρούς δεν έχουμε. Ας το εφαρμόζουν τα κράτη που έχουν εχθρούς.Εντάξει αυτούς μπορώ να καταλάβω όμως σε τι φταίμε εμείς;

Georgi_1964":29omeag5 said:
από την Ελλάδα να τους εξηγήσουν ότι αν θέλουν να το εφαρμόσουν για τα δικά τους τα κράτη.

Από τη στιγμή που είναι απόφαση της Ε.Ε , ΟΛΑ τα κράτη μέλη θα την εφαρμόσουν. Τι θα πει "ας την εφαρμόσουν οι άλλοι, εμεις είμαστε Ελληναράδες και θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε".

Επίσης, ποιό είναι το πρόβλημα με τα δακτυλικά αποτυπώματ και θα δυσκολέψει τη βίζα. Δεν έχουν 10 δάχτυλα όλοι οι Ρώσσοι ( αν εξαιρέσουμε όσους τα έχασαν σε εργατικά ατυχηματα ή στο Αφγανιστάν ή την Τσετσενία)... ?

Και στις ΗΠΑ για να μπεις από την ίδια διαδικασία περνάς και δε νομίζω να μειώθηκε ο ριθμός των τουριστών προς τη Νέα Υόρκη , για παράδειγμα

Ασχετο με τη βίζα για Ρώσους στην Ευρώπη.

BTW οι ΗΠΑ ειναι όντως το αγαπημενο μου κρατος και το έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές με την παρουσία μου, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην είσοδο στη χώρα. Και δαχτυλάκαι έδειξα και φωτογραφία μου έβγαλαν και όλα καλά.