Πτυχίο χειριστή ιδιωτικών αεροπλάνων

• Thread starter Thread starter blade__cool
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@ Ikonoklastis
Οι αδερφοί Ράιτ…! Πολύ Έξυπνο παράδειγμα!!! Και με πολύ χιούμορ!

Και μιας που το ανάφερες να αναφέρω κάτι που είναι off topic! Πριν λίγο καιρό είδα στο Star(νομίζω) κάποιο ρεπορτάζ που ένας δημοσιογράφος ρωτούσε διάφορους επωνύμους εάν ξέρουν τους αδερφούς Ράιτ! Καλά το τι είχα ακούσει εκείνη την ημέρα δεν λέγετε…! :wall: :2: :twisted: Όσοι το είχαν δει θα καταλάβουν!

Και στο θέμα μας τώρα….!

Είναι κάποιος από εδώ μέσα που να έχει τελειώσει PPL στην Egnatia??? Και αν ναι ποιες οι εντυπώσεις του?? Φαντάζομαι ότι θα είναι άλλη διάσταση!

Thanks

air_boy":2dgscg2u said:
Είναι κάποιος από εδώ μέσα που να έχει τελειώσει PPL στην Egnatia??? Και αν ναι ποιες οι εντυπώσεις του?? Φαντάζομαι ότι θα είναι άλλη διάσταση!
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό..Τόσο διαφορετική από τις άλλες είναι?Μήπως είναι λίγο μύθος?Λέω εγώ τώρα...

Φίλε Ζ_pilot,

Και εγώ ακριβώς αυτό θέλω να μάθω!! Αν είναι στα αλήθεια τόσο καλή όπως την περιγράφουν(που μεταξύ μας ελπίζω να είναι)!? Ή αν είναι απλός ένας μύθος..!

Για αυτό το λόγο δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα! Γιατί πιστεύω ότι μόνο μετά από 2,3 χρόνια θα δούμε την αξία της.

Χαιρετώ
:)

Re: Oil price

ikonoklastis":2dxgusrb said:
Βασικός παράγοντας καθορισμού του κόστους της εκπαίδευσης είναι και η τιμή του πετρελαίου. Οι σχολές τείνουν να αυξάνουν τα δίδακτρα ανάλογα. Πάντως οι αφοί Ράιτ δεν είχαν ούτε private...

Πολύ καλό. Ακουγα στη Τιβί ότι η ΝΔ θα δώσει διπλώματα οδηγησης στους τσιγγάνους οι οποιοι είναι μεν αναλφαβητοι αλλά οδηγούν απ` τα 7 τους. Ο λόγος είναι οτι χρειάζονται να οδηγούν για επαγγελματικούς λόγους και οχι για διασκεδαση. Οι εκλογές ανοίγουν δυνατότητες για καθε είδους ατασθαλεία και ρουσφετι. Πάντως θα επρεπε να δίνουν και PPL σε όσους το θελουν αλλά δεν εχουν το αναλογο χρήμα. Το παραδειγμα των Ράιτ είναι έξοχο.