"Ψηφοφοροπτήσεις" της ΟΑ

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ωραία!!!
Άνοιξε ένα ακόμα θέμα το οποίο θα γίνει "πεδίο μάχης" των υποστηρικτών του να κλείσει η ΟΑ ενάντια στους υποστηρικτές του να μην κλείσει.
Εμείς οι υπόλοιποι τι σας φταίμε ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?
Γιατί πρέπει κάθε φορά να διαβάζουμε το μακρύ και το κοντό του καθένα σας?
Γιατί δεν "τα λέτε" με πμ?
Γιατί δε μας σέβεστε?
Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως κάποιοι καταντούν γραφικοί επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια και τα ίδια?
Και στο κάτω κάτω, αφού δε μας σέβεστε εσείς, γιατί δεν μας προστατεύουν οι διαχειριστές αυτού του φόρουμ?

Κανένα "ΝΕΟ" θέμα δεν άνοιξε.
Καμία "μάχη" δεν γίνεται.
Αν αναφέρεσαι στα post μου και θεωρείς ότι λέω το " μακρύ μου και το κοντό μου " οφείλω να ενημερώσω ότι μπαίνεις σε public forum και η ουσία στα forums είναι η ανταλλαγή απόψεων .

Αν λοιπόν θεωρείς ότι η όποια συζήτηση πάνω σε διαφορετική άποψη υπάρχει μεταξύ των μελών του είναι "έλλειψη σεβασμού " προς το πρόσωπό σου μάλλον κάνεις λάθος που μπαίνεις σε forums.

Ελπίζω πώς οι διαχειριστές δέν έχουν την ίδια άποψη με την δική σου .
Η ομοφωνία και η κοινή αντιμετώπιση όλων ως προς κάποιο θέμα , μόνο υγεία και πολυφωνία δεν αντικατοπτρίζουν.

Τελειώνοντας θα σε παρακαλούσα να είσαι ευγενέστερος ώς προς στις εκφράσεις σου λαμβάνοντας υπ' όψιν σου ότι ΟΛΑ τα παραπάνω από το δικό σου μηνύματα δέν έχουν καμία προσβλητική έκφραση προς τον άλλον συν-Forum-ιτη.

Edited: Δεν υπάρχει λόγος για quote όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

Αν υποθέσουμε πως οι ΟΑ δεν πήραν φράγκο, να εικάσουμε πως στο μέλλον μπορεί τα χρήματα να διεκδικηθούν στα πλαίσια μιας καινούργιας αγωγής του ...Ελληνικού Δημοσίου (ΟΑ) κατά του ...Ελληνικού Δημοσίου; Πάντως, δεν θέλω να πιστεύω πως τα κόμματα δεν θα πληρώσουν τα εισιτήρια (και μιλάμε για έναν αριθμό εισιτηρίων γύρω στα 16000 για κάθε μεγάλο κόμμα, αν συγκράτησα τα νούμερα καλά, που πρέπει να αντιστοιχεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ έσοδα για τις ΟΑ): αν ναι, αναρωτιέμαι με τι θράσος θα μπορούν να βγαίνουν μετά οι εκπρόσωποί των κομμάτων και να μιλάνε για τα χρέη των ΟΑ...

Στο μεταξύ στο αυριανό πρόγραμμα υπάρχουν έκτακτες πτήσεις για Λέρο, Κεφαλονιά, Κάσο, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Ικαρία...

Σημερα ειχαμε από Ρόδο αρκετές τέτοιες πτήσεις η ψυχή μας βγήκε.Τα εισητήρια ειχαν πάνω σφραγίδα της ΝΔ.Λένε όμως ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει μπλοκάρει σχεδόν όλες τισ θέσεις και είναι ένα συγκεκριμένο πρακτορείο πανελαδικός που το έκανε αυτό.Δεν ξέρω αν αληθεύει το άκουσα στη δουλειά σήμερα.Τα φώτα σας παρακαλώ.

john3":1ghvjzna said:
Αν υποθέσουμε πως οι ΟΑ δεν πήραν φράγκο, να εικάσουμε πως στο μέλλον μπορεί τα χρήματα να διεκδικηθούν στα πλαίσια μιας καινούργιας αγωγής του ...Ελληνικού Δημοσίου (ΟΑ) κατά του ...Ελληνικού Δημοσίου;
Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές είναι ανεξάρτητο πρόσωπο και έχει δικό του management & ταμείο. Το Δημόσιο είναι απλώς ο μέτοχος και ιδιοκτήτης και δεν επιτρέπεται να βάζει χέρι στο ταμείο όποτε γουστάρει. Αν τηρούσαμε αυστηρά τη νομοθεσία των Α.Ε. και αφήναμε κατά μέρος τις μαρξιστικές μ..... περί ΔΕΚΟ και κοινωνικής πολιτικής που ευδοκιμούν σε αυτή τη βλαμμένη χώρα, δεν θα είχαμε τα παρατράγουδα που ξέρουμε.

Πάντως, δεν θέλω να πιστεύω πως τα κόμματα δεν θα πληρώσουν τα εισιτήρια
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις ?

OA_ROULA":avxmfwsp said:
Σημερα ειχαμε από Ρόδο αρκετές τέτοιες πτήσεις η ψυχή μας βγήκε.Τα εισητήρια ειχαν πάνω σφραγίδα της ΝΔ.Λένε όμως ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει μπλοκάρει σχεδόν όλες τισ θέσεις και είναι ένα συγκεκριμένο πρακτορείο πανελαδικός που το έκανε αυτό.Δεν ξέρω αν αληθεύει το άκουσα στη δουλειά σήμερα.Τα φώτα σας παρακαλώ.
Ναι Ρούλα, είναι γεγονός αυτό που λές.Ρίξε μιά ματιά εδώ --> https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=4875&start=15

Η προσωπική μου κατάθεση είναι πως στο ATH-EFL ενώ οι πτήσεις φαίνονταν κλεισμένες (μέρες πριν), τελικά σήμερα το πρωί 35 άτομα ήταν στο ATR42... Για τη βραδινή δε, υπάρχουν ακόμα θέσεις να πετάξει κάποιος αν θέλει..

Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να το μαντέψεις Γιάννη. :(