"Ψηφοφοροπτήσεις" της ΟΑ

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

CONFIG2

Business-Class-Member
Περιοχή
30W
Γεμισαν τα αεροπλανα, με ψηφοφορους των δυο κομματων.....Τον ¨λογαριασμο" ποιος θα πληρωσει, μου λετε, οταν ΝΥ-ATH-NY χρεωνεται με 60$ ολοκληρα δολλαρια!
Θα μου πειτε τα κομματα. Αμε! Οπως και τα προηγουμενα!
Αυτα, φιλοι μου!
Τι αλλο να πει κανεις!

Re: "ΨΗΦΟΦΟΡΟΠΤΗΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΟΑ

Θα το ξαναπώ...........

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ σας να ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε αυτό το θέμα??????????

Ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία Στάση εργασίας , ούτε ένα δελτίο τύπου......

Βλέπεις ότι οι κομματικές εξαρτήσεις των συνδικαλιστών κάνουν ΜΠΑΜ???

Μετά (από πολύ καιρό) θα βγουν και θα κλαίγονται ότι τα κόμματα χρωστάνε στην ΟΑ και ότι τα χρέη της ΟΑ είναι "πλασματικά".

Re: "ΨΗΦΟΦΟΡΟΠΤΗΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΟΑ

Θα το ξαναπώ...........

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ σας να ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε αυτό το θέμα??????????

Ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία Στάση εργασίας , ούτε ένα δελτίο τύπου......

Βλέπεις ότι οι κομματικές εξαρτήσεις των συνδικαλιστών κάνουν ΜΠΑΜ???
Μα οι συνδικαλιστές της ΟΑ είναι αυτοί που οργανώνουν τα τσαρτερ των εκλογών. Ειναι στην ουσία συμβασιούχοι των κομμάτων όχι της ΟΑ.

Για μια ακομη φορα, θα σας γραψω, οτι οι "συνδικαλιστες πεθαναν, τους πατησε προ πολλου το τρενο"!
Αφηστε αυτες τις φιλοσοφιες περι συνδικαλιστων. Μια μοδα που ειχε γινει βιωμα, επι παντοδυναμιας Α. Παπανδρεου.....και Μιμης!
Την αποφαση για την μεταφορα, ελαβε η διυπουργικη, η οποια μοιρασε και τα εισητηρια στα κομματα που ειναι σημερα στην Βουλη, και μαλιστα με τα αντιστοιχα ποσοστα που πηραν στις εκλογες του '04.
Αν θελετε, να λεγεται η αληθεια, και οχι απλα να κατηγορειται για μια ακομη φορα η εταιρια και οι εργαζομενοι σε αυτην, η οποια υπενθυμιζω για μια ακομη φορα, ειναι κρατικη, και η διοικηση της παιρνει αποφασεις απο τον Μετοχο, του οποιου "διαχειριστης" ειναι το ΥΜΕ.

CONFIG2":v0z8qusv said:
Για μια ακομη φορα, θα σας γραψω, οτι οι "συνδικαλιστες πεθαναν, τους πατησε προ πολλου το τρενο"!
Αφηστε αυτες τις φιλοσοφιες περι συνδικαλιστων. Μια μοδα που ειχε γινει βιωμα, επι παντοδυναμιας Α. Παπανδρεου.....και Μιμης!
Την αποφαση για την μεταφορα, ελαβε η διυπουργικη, η οποια μοιρασε και τα εισητηρια στα κομματα που ειναι σημερα στην Βουλη, και μαλιστα με τα αντιστοιχα ποσοστα που πηραν στις εκλογες του '04.
Αν θελετε, να λεγεται η αληθεια, και οχι απλα να κατηγορειται για μια ακομη φορα η εταιρια και οι εργαζομενοι σε αυτην, η οποια υπενθυμιζω για μια ακομη φορα, ειναι κρατικη, και η διοικηση της παιρνει αποφασεις απο τον Μετοχο, του οποιου "διαχειριστης" ειναι το ΥΜΕ.

Εννοείς ότι η ΟΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ σήμερα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ????
Τί θα πεί τους "πάτησε το τρένο"????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Αν είναι κάτι παράνομο ΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
Αν δηλαδή η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ (και όχι η Διυπουργική που γράφεις...) πήρε απόφαση ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ τα εισιτήρια στα κόμματα , τότε είστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και που το δέχεστε.
Αν η απόφαση της ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ(αυτό είπε στα αλήθεια) είναι να μοιραστούν τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ εισιτήρια σύμφωνα με την ΤΡΕΧΟΥΣΑ δύναμη των κομμάτων τότε ΟΦΕΙΛΕΤΕ να διασφαλίσετε την καταβολή των αντιστοίχων ποσών ΠΡΙΝ τα παραδώσετε στα κόμματα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σας υποχρεώσει να μεταφέρετε ΔΩΡΕΑΝ ψηφοφόρους ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος.
Αν το κάνετε είστε (όποιοι υπογράφουν κάτι τέτοιο) ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την χασούρα της εταιρείας.

Αν λοιπόν οι Συνδικαλισταράδες σας δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να προστατεύσουν τα συμφέροντα της εταιρείας , είστε άξιοι της μοίρας σας.
Ευθύνη έχουν και ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι αφού υποχρέωση του κάθε ενός που αντιλαμβάνεται κάποια ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ είναι να την καταγγείλει στον εισαγγελέα.

Στα λέω αυτά ('ισως ακούγονται σκληρά) γιατί έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούω ότι ΆΛΛΟΙ φταίνε για την σημερινή κατάσταση στην ΟΑ και όχι οι "απλοί εργαζόμενοι".
Στα λέω γιατί "πονάω" αυτή την εταιρεία και θλίβομαι πολύ με την σημερινή της κατάσταση.

Φιλικά
aas59

Εγώ πάντως επιστρέφω σε λίγο από LHR και για το εισητήριο το οποίο έβγαλα στις 16 Αυγούστου πλήρωσα 350 ευρώ.. Το ξέρω πάντως ότι τα κόμματα χρεώνουν τις πτήσεις του Σ/Κ μόνο 60 ευρώ...

yannis_b":2nqkxcqd said:
Εγώ πάντως επιστρέφω σε λίγο από LHR και για το εισητήριο το οποίο έβγαλα στις 16 Αυγούστου πλήρωσα 350 ευρώ.. Το ξέρω πάντως ότι τα κόμματα χρεώνουν τις πτήσεις του Σ/Κ μόνο 60 ευρώ...

Το θέμα στην πραγματικότητα είναι το ΠΟΣΟ χρεώνει η ΟΑ τα κόμματα καθώς και στο ΑΝ τα χρεώνει.
Το ότι τα κόμματα χρεώνουν 60 EUR είναι δικός τους λογ/μος. (μπορεί ΠΧ να χρεώνονται 300 EUR την θέση και να χάνουν 240 EUR ανά ψηφοφόρο)

Εκ παραδρομης, εγραψα διυπουργικη, αντι του ορθου "διακομματικη".
Σε οτι αφορα τις ΟΑΕ, το συνδικαλιστικο "κινημα" εχει προ πολου συρικνωθει, και οι εργαζομενοι πλεον, κοιτανε την "παρτη" τους, και πως να βγαλουν τον "επιουσιο". Μετρα και αλλα ωραια του παρελθοντος, δεν γινονται πλεον, οχι διοτι δεν τα επιδιωκουν μερικες φορες οι συνδικαλες, αλλα διοτι ο κοσμος, ΔΕΝ ακολουθει. Μην νομιζεις οτι οι εργαζομενοι δεν καταλαβαινουν την θεση της εταιριας....Ισα-ισα μαλιστα. Ομως ειμαστε απλοι θεατες, στην οποια κακοδιοικηση, διοτι πλην της καταγγελιας, εκει που πρεπει, δεν μπορουμε να κανουμε απολυτως τιποτα. Ειναι παμπολες οι φορες που εχουν γινει καταγγελιες, και μεσω του ημερησιου τυπου, αλλα και μεσω της δικαιοσυνης. Οταν ομως τα βαζεις με το "κρατος", δυσκολα βρισκεις το δικιο σου, ειδικα οταν εχεις να κανεις με "συμφεροντα" και "διαπλεκομενα" που παιζουν με δεκαδες εκ/ρια ευρω.
Τωρα, στο θεμα των εισητηριων, τα τελευταια 25 χρονια, ετσι γινεται, και δυστυχως η ευτυχως ετσι θα γινεται...(να αυτο που λεμε....."κοινη οφελεια")!
Να ενας ακομη προφανης λογος, οτι ΔΕΝ θελουν να την πουλησουν, διοτι τοτε δεν θα μπορουν να "πηγαινοφερνουν" τους ψηφοφορους τους!
Καποτε, την δεκαετια του 80, τα αεροσκαφη (η μαλλον οι πτησεις), ηταν "πρασινες" και "μπλε", και φυσικα αναλογο και το πληρωμα...(καποτε ηταν ενα πληρωμα "αντιθετο" κομματικα, και οι επιβατες περασαν μεσα απ'ολα τα cb, μεχρι να φτασουν ασπροι, στον προορισμο τους!!!).
Δυστυχως, ετσι θα ειναι η κατασταση, εκτος και αν αλλαξει η νοοτροπια του Ελληνα, πραγμα δυσκολο, την εποχη που ζουμε. Την εποχη της γενιας των 700 ευρω!
Θα μου πειτε, στο χερι μας ειναι μεθαυριο να τους δειξουμε! Δυστυχως και αυτο ειναι ουτοπια, μιας και διαφθορα εχει ποτισει ακομα και τις ριζες μας!

Φίλτατε Config2 ,

Διαβάζοντας το τελευταίο σου post , όλο και περισσότερο συνειδητοποιώ ότι η ΜΟΝΗ ελπίδα για τον Έλληνα φορολογούμενο είναι να ΚΛΕΙΣΕΙ αυτή η εταιρεία και στην θέση της να δημιουργηθούν νέες ιδιωτικες,

Δυστυχώς αν όσα λές είνει ακριβεί δεν υπάρχει ελπίς για τον φορολογούμενο.....

Δυστυχως για σενα, αλλα ευτυχως για εμας τους εργαζομενους σε αυτην, δεν βλεπω να κλεινει η εταιρια, ουτε να γινονται ιδιωτικες στην θεση της, διοτι απλα ΔΕΝ συμφερει τον εγχωριο (εναν) ανταγωνιστη! Και ο νοωων νοητο!