Προσληψεις στην Olympic air

• Thread starter Thread starter Cherokee Pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όχι cherokee pilot, δυστυχώς δεν γνωρίζω. Καλή επιτυχία όμως!

Ευχαριστώ GP707 για την συμβουλή.

Προσληψεις Olympic Air

Καλησπερα,

ηθελα να κανω μια ερωτηση κ θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες....
Αρχες Οκτωβριου περασα απο συνεντευξη στην Olympic Air για τη θεση της αεροσυνοδου...
Απο τοτε δεν εχω καποια ενημερωση ειτε αρνητικη ειτε θετικη σχετικα με το θεμα αυτο....
Γνωριζει κανεις εαν εχουν τελειωσει οι συνεντευξεις κ αν εχουν γινει προσληψεις???

Σας ευχαριστω πολυ...

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιάτι η Olympic Air ψάχνει για χειριστές μέσω του Parc Aviation και δεν δημοσιεύει τίποτα στο site της ;;;

Πιστεύει οτι θα βρει πιο εύκολα/γρήγορα έτσι άτομα απο το εξωτερικό που θέλει... Πιο εύκολα κάποιος ξένος θα κοιτάξει σε 2-3 τέτοιες εταιρίες παρά να πρέπει να μυρίσει τα νύχια του και να μπει στα site 500 εταιρίων που υπάρχουν στην Ευρώπη για το αν θέλουν πιλότους. Οπως είπαμε και στο άλλο θέμα όμως, ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν "εκπτώσεις" γιατί μάλλον κανείς ξένος δεν έρχεται και στο τέλος θα αναγκαστούν να ψάξουν και στην εγχώρια αγορά, πράγμα που βλέπω να μην αργεί καθόλου πολύ να γίνεται... Ηδη φήμες λένε (μου αρέσει τελευταία αυτή η φράση :P) οτι από την πλευρά της Olympic Air, προσέγγισαν άτομα από την παλιά Olympic Airlines που πετούσαν σε dash & atr για να πάνε να πετάξουν τα Q100 και τα Q400 αλλά φάγαν και από αυτούς πόρτα...