Προσλήψεις στην Hellas Airlines

• Thread starter Thread starter cabincrew4ever
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Hellas Airlines!

καλησπερα!! περασα απο συνεντευξη για αεροσυνοδος και ειμαι στο 2ο γκρουπ λογω ελλειψης προυπηρεσιας και θα αρχισω εκπαιδευση τον ιανουαριο μου ειπαν.
ξερει καποιοσ τι θα ακολουθησει?θα εχει κ αλλη συνεντευξη στα αγγλικα?πωσ θα δουν το επιπεδο της γλωσσας?πρεπει να ειναι πολυ υψηλο?γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν μιλαω κ απταιστα αγγλικα αλλα ουτε που με ρωτησαν στη συνεντευξη!!εχω αρκετες επιφυλαξεισ γιατι με διαλεξαν πολυ ευκολα,μονο η εμφανιση τους ςνδιαφερει???
οσο για την στολη λογικα κρατανε απτο μισθο τα χρηματα κ δεν τισ ραβεις ολεσ μαζι.. ο μισθος δεν ειναι πολυ υψηλος για τα σημερινα δεδομενα?εκανα κ αιτηση για εδαφουσ μηποως θα ηταν καλυτερα λετε???απτην αποψη οτι δεν ειναι τοσο δυσκολη κ απαιτιτικη η εκπαιδευση κ ισωσ ςχω περισσοτερες πιθανοτητες να προσληφθω!
αν τελικα γινει η εταιρεια γιατι πολλα ακουγονται κ λιγα γινονται...
βοηθειστε με!!!!

Re: Hellas Airlines!

ο μισθος δεν ειναι πολυ υψηλος για τα σημερινα δεδομενα?
Άν δε τον θέλεις,δε πειράζει!
Τα στελέχη που λέει ό,τι "καλωσορίζει" καθώς και όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι,έχουν προσληφθεί;Έχουν υπογράψει συμβόλαια;

αλεχ96
εννοω οτι μου φαινεται υπερβολικοσ ο μισθοσ για την κριση που διανυουμε οχι οτι δεν τον θελω!!παντως απο αεροσυνοδουσ δεν εχει υπογραψει καμια γιατι εχω κ φιλη που θα αρχισει τον νοεμβριο εκπαιδευση κ δεν εχει ενημερωθει για κατι ακομα.

Καλημέρα σε όλους.Κατ'αρχάς,συγχαρητήρια σε όσους έχουν προσληφθεί.Μία ταπεινή απορία να εκφράσω.Υπάρχουν ακόμα συνάδελφοι,που "διαπραγματεύονται" την άριστη γνώση της Αγγλικής,για να μην αναφερθώ στη γνώση και δεύτερης γλώσσας,κάτι το οποίο θεωρείται αυτονόητο?? :roll:

καλησπέρα περνάω από συνέντευξη την κυριακή και έχω πολύ αγχος...μήπως μπόρι καπια κοπέλα που έχη πέραση ήδη να μου πι πως ήτανε???τη ερώτησης κάνανε???θα έχη και τεστ αγλικών...τη επίπεδο???τεστ νοημοσύνης ??? βοηθιστεμε pleaseee

Βρε Τίνα μου με όλο το σεβασμό,μήπως θα έπρεπε να κοιτάξεις και λίγο τα Ελληνικά σου;Όσο για το άγχος είναι δικαιολογημένο και πίστεψέ με το έχουμε όλοι όταν βρισκόμαστε απέναντι στο "άγνωστο",πρόσεξε τι θα απαντήσεις και κοίτα να είσαι σαφής.Κάτι ξέρω και στα λέω αυτά,οι συνεντεύξεις τόσο ως προς το κλίμα όσο και ως προς τις ερωτήσεις λίγο πολύ μοιάζουν.Καλή επιτυχία.

tina88":1kjjv5wx said:
καλησπέρα περνάω από συνέντευξη την κυριακή και έχω πολύ αγχος...μήπως μπόρι καπια κοπέλα που έχη πέραση ήδη να μου πι πως ήτανε???τη ερώτησης κάνανε???θα έχη και τεστ αγλικών...τη επίπεδο???τεστ νοημοσύνης ??? βοηθιστεμε

Aγαπητή tina88, άσε στην άκρη το επίπεδο των αγγλικών σου και κοίταξε τί μπορείς να κάνεις για ένα πιο φλέγον ζήτημα. Το επίπεδο των ελληνικών σου. Μπορί ίσως κάπιος να σου πι ότι ίσως έχη και κάπια επίπτωση μεγαλύτερη. :idea: Καλή σου τύχη.

δικός σου

Κάτσε να περάσεις το τεστ ελληνικών πρώτα και μετά να αγχωθείς για τα αγγλικά... :wall:

μεγάλωσα γερμανία....και έχω τελείωση γερμανικό σχολείο....ελληνικό έχω πάει μόνο μέχρι τρίτη δημοτικού.... :with:

tina88 τότε έχεις ένα σπουδαίο προσόν, τα Γερμανικά. Πήγαινε στην LH και κάνε την αίτηση σου να βρεις την υγειά σου.