Προσλήψεις στην Ellinair

• Thread starter Thread starter pansek
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αφού είχες παει στις 8..μπορεί να σε ειδοποιήσουν τη Δευτέρα. Στενοχωρηθηκα πάντως γτ νόμιζα οτι ηταν σαν τη διαδικασία της Αegean, οπου σε έπαιρναν αμέσως μετα τη συνέντευξη. Εδώ εχεις και δεύτερο μέρος...οποτε η χαρά μου δεν κράτησε πολύ!

Ναι το ξέρω και πως να είναι η δεύτερη συνέντευξη καλά κάτσε να δούμε αν θα με πάρουν εμένα

Ηταν λιγες κοπέλες τη συγκεκριμένη μέρα οπότε λίγο οι ελπίδες μου μεγαλώνουν. Οπως και πιστεύω οτι θα καλούν και την αλλη εβδομαδα οπότε έχε υπομονή. Καλη επιτυχία σ εύχομαι!

Και την μέρα που ήμουν εγώ είχε λίγες κοπέλες! Καλή επιτυχία και σε σένα στην συνέχεια εύχομαι να πως πολύ καλά και στα επόμενα στάδια!!!

Τοτε εχεις παρα πολλές πιθανότητες να σε καλέσουν!!στείλε μ inbox!περιμένω νέα σ!να πάνε όλα καλά εύχομαι!

Δεν μπορώ να σ στείλω ινμποξ δεν ξέρω γιατι στείλε μου εσυ!

Ειδοποίησαν κάποια άλλη για Ηράκλειο;

Επειδή βλέπω απορίες σχετικά με την δεύτερη συνέντευξη.. Μια φιλη μου πήγε σήμερα..οπου την κάλεσαν για δεύτερη φορά και απλως της πήραν μετρα για τη στολή και της ζήτησαν χαρτιά.. Να σημειωθει οτι η φίλη μου και οι υπόλοιπες στο γκρουπ αυτό είχαν προϋπηρεσία. Τώρα στις υπόλοιπες που δεν έχουν.. Δε ξέρω αν ακολουθείται η ίδια διαδικασία η αν περνάνε και απο δεύτερη επιλογή!

Μία ερώτηση: Έχουν πάρει κάποια κοπέλα τηλέφωνο για θετική ή αρνητική απάντηση ,από αυτές που είχαν τη δεύτερη συνέντευξη εχθές στο Ηράκλειο;