Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Μία παρατήρηση στο off topic :

...''γραφόμαστε'' κ. Moderators ! Δεν το λέω με επιδεικτική διάθεση απλά καλό είναι όλοι μας να προσπαθούμε για το καλύτερο της Ελληνικής γλώσσας!
Θεωρώ όμως πως πρέπει να είμαστε επιεικείς απέναντι σε άτομα, (π.χ.) σε ομογενείς με δυσκολία στη γλώσσα. Aν τα λεγόμενά τους στις αναρτήσεις τους έχουν ουσία και βάση, νομίζω ότι είναι καλύτερο να προσπαθούμε να τους βοηθάμε (και ιδιαίτερα εσείς οι mods) παρά να τους δείχνουμε την πόρτα!
Ουδείς μας τέλειος!

Φιλικά

απο τις 15 σεπτεμβριου κ επειτα δεν δεχονται βιογραφικα.οι υποψηφιοι για την συνεντευξη εχουν στειλει τα βιογραφικα τους,εχουν αξιολογηθει και τους εχει σταλει ηλεκτρονικη προσκληση για να συμμετασχουν στη συνεντευξη.χωρις προσκληση δεν δεχονται κανεναν.βεβαια αν μενεις βολο δεν χανεις και τιποτα να πας και οτι γινει,αν και δεν νομιζω να σε δεχτουν.να παρακολουθεις το sight της εταιρειαςσυνεχως μηπως καποια στιγμη αργοτερα ανακοινωθουν θεσεις εργασιας ξανα.

οχι δεν μενω βολο!σε ευχαριστω πολυ παντως!

εχει κανεις σας νεα απο την σημερινη διαδικασια της εταιρειας για την προσληψη αεροσυνοδων?περιμενω την tina88 να μας πει τι εγινε!!!!

καλημέρα σε όλους.... πέρασα χθες από συνέντευξη για αεροσυνοδος και είμαι στο δευτερο group...μας είπαν ότι θα αρχίσουμε εκπεδευση τον ιανουάριο, 45 μέρες στον βόλο από την οπoία μια βδομάδα θα πραγματοπιήθη στο εξωτερικό. γενικά ήταν πολλή χαλαρά τα πράγματα...πήγα πολλή αργά και ήμουν τελευτεα για να πο την αληθεια είχα χάση την ελπίδα μου λόγο ότι πριν από εμένα πέρασαν από συνεντευξη πρώην αεροσινώδη της aergean και κόπηκαν όλες!?! η ερώτησης πενευκολες ....παραήταν ευκολες λόγο ότι ήμουνα από της τελευταιες περάσαμε μέσα σε γκρουπ τον 9!!!!όλες χωρίς προϋπηρεσία βολιοτισες και πιτσιρίκες και περάσαμε όλες μου φανηκε πολυ περίεργο αυτό, μας ενημεροσαν για την συνάντηση τον Nοέμβριο που από ότι καταλαβα θα υπογράψουμε της πενταετής σύμβασης...

Αγαπητή Τίνα λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει ε?

Καλά αποτελέσματα εύχομαι αλλά λίγο προσοχή αφήστε λίγο κάτω τα κραγιόν και το μέικ απ και προσοχή στα βασικά δευτέρας τρίτης δημοτικού.

Γεια σας.
Θελω να ενημερωσω για κατι που εμαθα εχθες .απο γνωστες κ γνωστους μου που περασαν interview τους ειπαν οτι τον νεμβριο θα καλεσουν το group του σεπτεμβριου κ το χθεσινο group ωστε να γινει ξεκαθαρισμα....φυσικα δεν εχουν ενημερωσει τα παιδια που περασαμε τον σεπτεμβριο και εμεις περιμεναμε να μας καλεσουν για να ξεκινησουμε την εκπαιδευση...αλλα τελικα απο οτι ακουγεται θα υπαρχει και τελικο ξεκαθαρισμα!

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Ειναι λογικο σε καποιο σημειο της διαδικασιας να γινει διαλογη. Δεν εξετασαν καν τα αγγλικα του κοσμου που πηγε στις συνεντευξεις. Ειναι λογικο να επιλεγεις καποιο ατομο λογω του καλου βιογραφικου και καλου παρουσιαστικου, αλλα υπαρχουν κι αλλα. Ηταν αναμενομενο πιστευω να κοψουν ατομα κατα τη διαρκεια.

iPhone.png
iPhone.png

airbus-320sx":2iz2kduj said:
Γεια σας.
Θελω να ενημερωσω για κατι που εμαθα εχθες .απο γνωστες κ γνωστους μου που περασαν interview τους ειπαν οτι τον νεμβριο θα καλεσουν το group του σεπτεμβριου κ το χθεσινο group ωστε να γινει ξεκαθαρισμα....φυσικα δεν εχουν ενημερωσει τα παιδια που περασαμε τον σεπτεμβριο και εμεις περιμεναμε να μας καλεσουν για να ξεκινησουμε την εκπαιδευση...αλλα τελικα απο οτι ακουγεται θα υπαρχει και τελικο ξεκαθαρισμα!

iPhone.png
iPhone.png

Δηλαδή τί? :shock: Σας προσλαμβάνουν, αλλά δεν σας προσλαμβάνουν γιατί περιμένουν να δούν πόσες-οι από εσάς είναι μαϊμούδες αεροσυνοδοί? :banana: Έλεος!!! Δεν έχω ξανακούσει εταιρεία αεροπορική ή μη να κάνει κάτι τέτοιο! :wall:

Ελπιζω να μην κανει αυτο το λαθος.Νομιζω οτι ειναι σοβαρη εταιρεια και τα μελη της.Για να δουμε γιατι αυτη η ειδηση ειναι λιγο παραξενη.