Προσλήψεις στην Hellas Airlines

βρε Ελληναραδες ας χαλαρωσουμε λιγακι.θα το φατε το κοριτσι μας!!!!θα χαρω να μας ανακοινωσεις αγαπητη tina88 οτι εισαι στην Hellas airlines,οταν με το καλο περασεις τα τεστ.και μετα που ξερεις?μπορει να εισαι ακομα και στην LH!!!!!!!!!!.σου ευχομαι καλη επιτυχια,μιας και εγω,οπως και συ,γεννηθηκα στην Γερμανια(Frankfurt).να εισαι ηρεμη,χαμογελαστη,και χωρις αγχος.ο.κ?

θεωρώ πως για ένα άτομο που έχει ζήση όλη του την ζωή στο εξωτερικό...μια χαρά μιλάω και γράφω....δεν έχω κόμπλεξ....έχω δη και την ορθογραφία που κατέχουν η έλληνες γενημα θρέμα....die anzahl unserer neider bestatigt unsere fahigkeiten....καληνυχτα !!!!!!

Αυτοί που ζηλεύουν

καταρχην θεωρω πως ειστε απαραδεκτοι κομπλεξικοι και εντελως ψωναρες!!!!!αν ειναι να γινω αεροσυνοδος και να καταληξω ψωναρα σαν τους περισσοτερους απο εσας (βλεπε eatmydust)ας μην γiνω ποτε.πανω απο ολες τις γνωσεις κ τα πτυχια σας μετραει να ειστε καλοι ανθρωποι κ κυριοι στη ζωη σας και οχι κομπλεξικα ανθρωπακια που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους για να βγαλουν την κακια τους.
δευτερον η σελιδα εχει δημιουργηθει για να λεμε τις αποριες μας κ να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και οχι για να κοροιδευουμε ο ενας τον αλλον.γιαυτο λοιπον τινα88 μη μασας!!!ασ τους να λενε... λοιπον επειδη περασα την συνεντευξη στις 15 σεπτεμβριου μπορω να σε βοηθησω.μην εχεις καθολου αγχος δεν χρειαζεται γιατι θα φανει και η εταιρεια χρειαζεται δυναμικα και ψυχραιμα ατομα στο δυναμικο της.ειναι πολυ χαλαροι και ευγενικοι και ειδικα ο προεδρος.βλεπεις οι σημαντικοι ανθρωποι ειναι γενναιοδωροι και εμπνεουν σεβασμο και ασ ειναι χαμηλων τονων σε αντιθεση με καποιους αλλους ασημαντους που το παιζουν σημαντικοι.θα το δεις αρκετες φορες αυτο στην ελλαδα!!!θα σου κανουν απλες και συνηθισμενες ερωτησεις οπως σε καθε συνεντευξη οπως γιατι θελεις να γινεις αεροσυνοδος, τα ελαττωματα σου,πως βλεπεις τον εαυτο σου σε λιγα χρονια η πως θα αντιμετωπιζες εναν απαιτητικο επιβατη... αυτα σε γενικες γραμμες...
χαμογελο και αισιοδοξια!!!!!good luck tina88!!!!

Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν troll ανάμεσα μας. Απλά, δεδομένου ότι διαγωνίζεστε για τις ίδιες θέσεις, είναι λογικό σε κάποιους να βγαίνει ζήλια και κακία. Ειδικά αν κάποιος έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οπότε και μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας, οι υπόλοιποι βλέπουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους και τους πιάνει πανικός.

Μην τους παρεξηγείτε, είναι φυσικά ανθρώπινα συναισθήματα αυτά που νιώθουν. Απλά αγνοήστε τους.

True Story: Γνωστή μου πήγε στη μάζωξη αεροπορικής εταιρείας της Μέσης Ανατολής για πλάκα, έτσι για να δει τι παίζεται, χωρίς να έχει σχέση με το αντικείμενο και με μόνο εφόδιο τις ξένες γλώσσες. Αυτοί την ξαναφώναξαν και όταν πήγε τους έκανε τη δύσκολη γιατί δεν ήθελε να αφήσει τη δουλειά που ήδη είχε. Αυτοί της έφεραν επιχειρήματα για να την πείσουν να αφήσει την άλλη δουλειά, ότι θα είναι καλύτερα στην εταιρεία τους κλπ. Δεν θα πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να εκθέσω την κοπέλα.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Δικό μου συμπέρασμα: Αυτοπεποίθηση = Το παν

βρε Ελληναραδες ας χαλαρωσουμε λιγακι.θα το φατε το κοριτσι μας!!!
Ελληνάρας είσαι εσύ και όσοι επικροτούν τέτοιες πρακτικές.Γιατί σίγουρα,στη Γερμανία όπου γεννηθήκατε και μεγαλώσατε μερικοί,δεν είναι πρακτική να "ρωτάς τα sos" και κάποιοι να σου απαντάνε.
Όσο για την αυτοπεποίθηση που προτείνετε,το κάνετε λες και είναι προσόν για να πάρεις ρόλο σε θεατρική παράσταση.
Μελέτη,χρειάζεται λοιπόν.Λίγη μελέτη και αυτογνωσία,tina88.Τόσο δύσκολο σας είναι;
Είναι διαφορετικό να ρωτάς τι απαιτήσεις έχει και τι προσόντα χρειάζονται στο επάγγελμα αυτό και άλλο "να ρωτάς τα sos".

αρκετά με το off topic. Γράφουμε με στοιχειώδη ορθογραφία, ανεξαρτήτως ειδικών συνθηκών, περιπτώσεων κλπ. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε ούτε αυτό, δεν υπάρχει λόγος να γραφόμαστε σε Ελληνικό forum.
Συνέχεια στο θέμα μας

ήθελα να ρωτήσω,απο τα παιδιά που προσλήφθηκαν όλοι θα έχουν βάση τον Βόλο ή κάποια άτομα θα είναι και στην αθήνα?

γεια σας παιδιά!θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε αν η συνέντευξη της κυριακής ισχυει μονο για αυτους που εχουν ηδη στειλει βιογραφικα πριν τισ 15 σεπτεμβριου κ εχουν λαβει ηλεκτρονικη προσκληση ή ακομη δεχονται βιογραφικα??ευχαριστω!