Προσλήψεις στην Aegean

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Προσλήψεις χειριστών στην Aegean

Γιατί τόση μεμψιμοιρία ρε tasaras , νέοι άνθρωποι αντί να ανταλλάσετε υγιείς απόψεις και να κοιτάτε μπροστά με αλληλεγγύη , λές τις Πρόκες σου στο συνάδελφό σου που μας εξήγησε την προσωπική του εμπειρία για τον διαγωνισμό και την διαδικασία στην οποία συμμετέχει και στο τέλος τον γλυκαίνεις τάχα με "καλές πτήσεις " !

Φιλε μου ECO επετρεψε μου αυτον τον χαρακτηρισμο,(φιλε) δεν υπαρχει ειρωνεια στην παραπανω δημοσιευση μου παρα μονο μια καταθεση της αποψης μου οτι η συγκεκριμενη εταιρια για να ειναι καλα με ολους τους υπολοιπους συμπεριφερετε το λιγοτερο απρεπως στα πληρωματα της...αυτο και τιποτα παραπανω...συγνωμη αν ακουστηκε διαφορετικα.:oops:

Φίλε tasaras χαίρομαι για την απάντησή σου, αλλά επειδή ο συνάδελφος "δοκιμάζεται", προσπαθώντας τώρα να ξεκινίσει την σταδιοδρομία του μέσα από πολλά προβλήματα της σημερινής άτσαλης πραγματικότητας ( δεν τον γνωρίζω ) ,που ίσως μπορεί να έχεις δίκαιο γι'αυτό που λές και πρέπει να ακουσθεί , για να βελτιώνονται κι οι εργοδότες .

Μπορεί να είσαι κι εσύ εργαζόμενος εκεί και να γνωρίζεις εκ των έσω ,αλλά στη παρούσα του φάση ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.
Αυτά τα ψυχομετρικά τέστ εδώ στην Ελλάδα, γίνονται στα ελληνικά ή στα άγγλικα;
Και τι περιλαμβάνουν; Γιατί έχω δει ότι υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις.

Είναι πχ. σαν αυτό;
http://www.qantas.com.au/infodetail/abo ... QTests.pdf

Όποιος ξέρει και θέλει ας απαντήσει.
Ευχαριστώ.

sky is NOT the limit":383xmm64 said:
2ον. Σχετικά λίγοι υποψήφιοι για αρκετές θέσεις. Περίπου 60 υποψήφιοι για 30 θέσεις.
Καλά, τόσο λίγοι άνεργοι χειριστές στην Ελλάδα; Ή είναι όλοι υπεράνω και δεν καταδέχονται να δουλέψουν στη εν λόγω εταιρία;

sky is NOT the limit":383xmm64 said:
Απ' ότι καταλαβαίνουμε ως τώρα, μάλλον δε θα γεμίσει τα κενά της η εταιρία.
Αυτό δεν το πιστεύω. Καμία εταιρία σε κανέναν επαγγελματικό κλάδο δεν προσλαμβάνει λιγότερους από όσους χρειάζεται...

Τώρα για τα υπόλοιπα που έγραψαν κάποιοι στο topic, η μιζέρια είναι χαρακτηριστικό του Ελληνάρα...
Ή ίσως και να ισχύει πως "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"...

Τέλος, να ευχηθώ καλά αποτελέσματα στους υποψηφίους :great:

Καλα τα λες , εδω ολοι ξερουν τα παντα , και δουλευουν σε αλλες εταιριες αλλα ξερουν τα εκ των εσω των αλλων...

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ AEGEAN

Η δημιουργία αυτού του θέματος γίνεται μετά απο πολλές απορίες που είχα γύρω απο τις τεχνικές θέσεις εργασίας στην aegean. Για την ακρίβεια εγώ έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στην ΣΕΛΕΤΕ. Μου αρέσει πολύ να εργάζομαι με αεροπλάνα και ενδιαφερόμουν πολύ για τεχνικός αεροσκαφών. Βέβαια δεν έχω κάποια πιστοποίηση ή πτυχίο πάνω στον τομέα. Κάνει κατα καιρούς προσλήψεις η aegean για το συγκεκριμένο πόστο? Και αν κάνει απαιτεί να έχεις κάποια πιστοποίηση ή πτυχίο ή προσλαμβάνει και ανειδίκευτους?

Re: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ AEGEAN

nikos821":2zykd8at said:
Η δημιουργία αυτού του θέματος γίνεται μετά απο πολλές απορίες που είχα γύρω απο τις τεχνικές θέσεις εργασίας στην aegean. Για την ακρίβεια εγώ έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στην ΣΕΛΕΤΕ. Μου αρέσει πολύ να εργάζομαι με αεροπλάνα και ενδιαφερόμουν πολύ για τεχνικός αεροσκαφών. Βέβαια δεν έχω κάποια πιστοποίηση ή πτυχίο πάνω στον τομέα. Κάνει κατα καιρούς προσλήψεις η aegean για το συγκεκριμένο πόστο? Και αν κάνει απαιτεί να έχεις κάποια πιστοποίηση ή πτυχίο ή προσλαμβάνει και ανειδίκευτους?
Στην ιστοσελίδα της αιγαίου υπάρχει μια κατηγορία που λέγεται θέσεις εργασίας.Εκεί κατά καιρούς η αιγαίου κάνει ανακοινώσεις για θέσεις εργασίας.Αλλά και όταν δεν κάνει γράφει ότι μπορείς να αποστείλεις το βιογραφικό σου.Εδώ http://www.aegeanair.com/jobs.aspx
Αυτή τη στιγμή προκυρήσει μια θέση αλλά δεν είναι στο αντικείμενο που θες.Μπορείς πάντως να αποστείλεις βιογραφικό ή κάποιο mail για να ρωτήσεις αν παίρνουν ανειδίκευτους.

Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ...

Μολις είδα αυτο ... http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeke...&APath=2.21.0.0.0&job_did=J8G4C76WD5BBT68ZYYR
για όσους/όσες ενδιαφέρονται και δεν γνωρίζω αν ήδη έχει δημοσιευτή σε κάποιο άλλο Thread εδώ στο Forum. Η Α3 ψάχνει "Ιπτάμενες Συνοδούς" για base Θεσ/νίκη.

...δεν κατάλαβα όμως.... μόνο θηλυκά ψάχνουν ? :shock: Στο εξωτερικό τέτοιες αγγελίες, τις θεωρούν ώς Discrimination ;) προς το άλλο φύλο