Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Snoufel η φίλη σου πότε έστειλε βιογραφικό; Για τη βάση της Κρήτης ή της Αθήνας; Εγώ έστειλα τη Βδομάδα που μας πέρασε κ ακόμη τίποτα. Θέλω να πιστεύω οτι καλούν πρώτα κοπέλες χωρίς προϋπηρεσία που θέλουν περισσότερο καιρό να εκπαιδευτούν.. Τι να πω..

Kleopatra ευχαριστούμεεεεε Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι λίγα τα χρήματα γιατί δεν πρέπει να αγνοούμε και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος! Μήπως ξέρουμε ποιος είναι ο βασικός μισθός άσχετα με τις ώρες πτήσης σου?

lovemylife":1n5n7eb1 said:
"Aν τυχερή κ δε πετάξεις στα stand by σου." Δηλαδη????

Κάθε εβδομάδα έχεις τις προγραμματισμένες πτήσεις σου( 3-4) και μια η δυο μέρες είσαι stand by στο σπίτι σου για 10-12 ώρες αν δηλ σε πάρουν τηλ τις ώρες αυτές πρέπει να πας για πτήση. Η έχεις stand by στο αεροδρόμιο που εκει πας ντυμένη με τη στολή σου κ για κάποιες ώρες κ αν προκύψει ανάγκη πχ κάποια κοπέλα αρρωστήσει πας για πτήση.

οχι οχι η φιλη μου εκανε για αθηνα απλα ειχε παει κρητη για τις γιορτες στους δικους της και εκατσε παραπανω και την καλεσαν για συνεντευξη να παει στην αθηνα. Και η κοπελα εχει πολυ προυπηρεσια, οποτε μαλλον παιδια καλουν αυτες που θελουν και τους κανουν και οσες δεν μας εχουν καλεσει ακομα ή θα μας καλεσουν ή απλα δεν τους κανουμε, τοσο απλα.

kleopatra ευχαριστώ πολύ..αν και λίγο άδικο να πηγαινεις αεροδρόμιο stand by μόνο και μόνο για να σου πουν πως δεν δουλεύεις..τι να πω..

Καλησπέρα στην παρέα!

lovemylife δεν είναι καθόλου άδικο αυτό, πρέπει να έχουμε στο νου μας πως σε κάθε, αλλά πολύ περισσότερο σε αυτό το επάγγελμα θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα της εύκολης προσαρμογής σε αλλαγές και μη αναμενόμενες καταστάσεις. Μια τέτοια είναι και μια πτήση ενώ είσαι stand by. Δες το και σαν μια έκπληξη, από κει που είσαι στο σπίτι σου, σε καλούν για να πας σε μια πόλη (χώρα ίσως, για μεγαλύτερες εταιρίες) που δεν το περίμενες!

Καλή τύχη σε όλες με τις συνεντεύξεις!! :)

Ισίς δίκιο έχεις αν το βλέπεις έτσι

Παιδια δε ξέρω για σας αλλα εμενα με εχει φαει το αγχος πραγματικα δεν εχω αγχωθει αλλη φορα στη ζωη μου τοσο πολυ :banana:

Παιδιά, συγνώμη που σας αποκαλώ έτσι, αλλά αυτό καταλαβαίνω από την έλλειψη της εργασιακής σας εμπειρίας.
Το stand by είναι εργασία, είναι απαίτηση της εργασίας, η πτήση ως επιβάτης για ανάληψη εργασίας σε άλλο αεροδρόμιο είναι επίσης εργασία, η ενδυμασία και γενικότερα η εμφάνιση είναι μέσα στις υποχρεώσεις σας. Τέρμα η ανεμελιά και τα ξενύχτια, Απαιτείται άλλος τρόπος πειθαρχημένης ζωής. Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν τα γνωρίζεται αυτά και για τον λόγο αυτό γίνονται και αυτού του είδους οι ερωτήσεις. Λένε κάποιοι αγχώθηκαν!!!!!Μα πόσο χρονών είστε ρε παιδιά και δεν αντέχετε? Δεν καταλάβατε ότι η ανεύρεση εργασίας αλλά ακόμη περισσότερο η εκτέλεση της εργασίας έχουν άγχος, Αν δεν το αντέχετε παρακαλώ επιλέξτε κάποια άλλη εργασία, Η συγκεκριμένη απαιτεί πειθαρχεία και θυσίες.

καλησπέρα σας! έχουν καλέσει καμία από Θεσσαλονίκη;

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι διαδικασία περιλαμβάνει η εκπαίδευση εφόσον επιλεγείς. Για παράδειγμα, εξετάζεσαι από γιατρούς, χρειάζεται η γνώση καλής κολύμβησης, δίνεις εξετάσεις στο τέλος της εκπαίδευσης και τι διάρκεια έχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.