Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Τι να πω..εγώ δεν περίμενα πάντως απο την δεύτερη σε πωλήσεις αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη να πληρώνει ο εργαζόμενος τις υπηρεσίες του. Επίσης εάν διαβάσετε καλά τις πληροφορίες στο σαιτ τους, θα δείτε οτι και στην εκπαίδευση ακόμα και εάν πληρώσεις δεν είναι σίγουρα εάν θα δουλέψεις γιατί περνάς απο final tests..ήθελα τόσο πολύ να εργαστώ ως αεροσυνοδός και μόλις το έμαθα αυτό...πραγματικά κατέρρευσαν τα όνειρα μου...ξέρετε βρε παιδιά μήπως κάποια άλλη ελληνική εταιρεία ζητά προσλήψεις αεροσυνοδών..;;

air new":8mbb39gx said:
Δηλαδη οσοι δουλευουν εκει, πληρωνουν τη διαμονη τους;;κ ποσα λεφτα παιρνουν ωστε να τα βγαζουν περα;;;

Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση.. Ξέρει κανείς εκ των έσω;

Μην ξεχνάτε όσες/οι θέλετε καριέρα στην Ευρώπη και την easyjet..Ανοίγει βάση στο Αμβούργο και ενισχύει και το Βερολίνο..Επίσης πάντα κοιτάει για cabin crew σε Λονδίνο(Gatwick,Stansted,Luton),Παρίσι,Νίκαια, Λυών, Μιλάνο, Μάντσεστερ, Εδιμβούργο κτλ...γιατι είναι βάσεις που αναπτύσσονται συνεχώς..Οπότε να μπαίνετε τακτικά στην ιστοσελίδα της να κοιτάτε

https://easyjet.taleo.net/careersection ... diusType=K

εγω έστειλα αρνητική απαντηση στην για assessment day της ryan air εφόσον δεν έχω διαβατήριο.

Θέλει λίγες ημέρες να βγει το διαβατήριο δεν ήταν αυτός λόγος να το αφήσεις

Το διαβατηριο βγαινει σε μια εβδομαδα πλεον..πολυ γρηγορα..απλα το θεμα με την συγκεκριμενη εταιρεια ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις..Ξερει βρε παιδια κανενας καμια αλλη εταιρεια στην ελλαδα που ζηταει ιπταμενες συνοδους;

βρε Ηρω, ποσες αεροπορικες εταιρειες νομιζεις υπαρχουν στην Ελλαδα?! και δυστυχως, αυτες που ειναι σε αναμονη να ανοιξουν, μας αφηνουν αιωνιως σε αναμονη...

Και αντε κ βγαζεις διαβατηριο, τι γινεται εαν δεν σε παρουν??τζαμπα λεφτα...υπαρχει κ η αλλη λυση, να δεις τι θα γινει κ αν σε παρουν το βγαζεις μετα, αφου βγαινει γρηγορα

Το διαβατήριο είναι το λιγότερο, στο κάτω κάτω σου μένει κιόλας ;)
Καμιά πληροφορία δεν υπάρχει απο κάποιον που εργάζεται η είναι του χώρου;

εγώ μένω Αθήνα και δουλεύω οπότε θα ήταν ρίσκο να έβγαζα διαβατήριο, χωρις να γνωρίζω αν θα μου χρειαςτει..