Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Γεια σας παιδιά εγώ πέρυσι ήμουν σε σχολή αεροσυνοδών, φέτος και αφού έχουμε τελειώσει την σχολή στείλαμε cvs στην aegean όλες (εγώ είχα ξαναστείλει παλαιότερα) παρατήρησα ότι κάλεσαν για συνέντευξη τις κοπέλες που ήταν κάτω των 20 μη δίνοντας την ευκαιρία σε μεγαλύτερες και έχοντας όλες περίπου τα ίδια προσόντα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει ποία είναι τα προσόντα που αναζητούν πραγματικά και αν εμείς οι ''μεγαλύτερες'' έχουμε κάποια ελπίδα σ ελληνικές εταιρίες να μας δεχτούν έστω για μια συνέντευξη και να κάνουμε όνειρο μας πραγματικότητα?, ειλικρινά τα κορίτσια που έχουν επιλεχθεί το αξίζουν και εύχομαι γρήγορα αεροσυνοδοί! συγνώμη για την μακρηγορία και καλή επιτυχία σε όλους μας

Γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη στου στην Turkish Airlines;
Μπορείς να έρθεις την Κυριακή να υποβάλλεις το βιογραφικό σου.
Επίσης θα είναι και η Sky Express η οποία (σύμφωνα με την αγγελία στη σελίδα της) ζητάει κοπέλες για την καμπίνα.

Σ ευχαριστώ sierra_sotiropoulos έχω δει τη δημοσίευση αυτή, έχω στείλει cv στην Sky Express πριν μία βδομάδα περίπου δυστυχώς δεν μπορώ να κατέβω Αθήνα λόγω υποχρεώσεων,εύχομαι να γίνουν παρόμοια στην Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

@elena24
Δυστυχώς αυτή είναι η λογική της Aegean. Προτιμούν πολύ νέες κοπέλες, χωρίς καμιά προυπηρεσία στο χώρο για προφανείς λόγους. Δέν έχει κάτι η ηλικία σου, απλά η νοοτροπία τους είναι αυτή που είναι και δε φαίνεται ν αλλάζει. Αν θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου στο επάγγελμα, όπως θα το χεις διαβάσει πολλές φορές πήγαινε εξωτερικό. Εκέι θα δεις αντικειμενικά κριτήρια και διαδικασίες, καθώς σε κανέναν δε νοιάζει αν είσαι 20 ή 30 ή αν έχεις ένα παραπάνω κιλό. Εκέι αν αξίζεις τη δουλειά θα την πάρεις, έχεις δεν έχεις μπάρμπα στην κορώνη :great:

Έχεις απόλυτο δίκαιο ίσως πρέπει να το δεχτώ-με ότι πλέον αυτή είναι η πραγματικότητα της Ελλάδος δυστυχώς, ήλπιζα να γίνει κάτι άλλα για να κυνηγήσω το μοναδικό όνειρο που είχα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πρέπει να φύγω αλλού και μάλλον στην χώρα που γεννήθηκα στον Καναδά γιατί σίγουρα εκεί είναι μια χώρα που σέβεται τον πολίτη και δεν χρειάζεσαι μπάρμπα...κρίμα..καληνύχτα σας

Με ολο τον σεβασμο επρεπε να ειχες φυγει ηδη.....Εδω το επαγγελαμα εχει πεθανει.....Δοκιμασε Air Canada και θυγατιρκες τις και ευχομαι καλη τυχη

Καλυσπερα σε ολους και ολες, αν και παρακολουθω εδω και πολυ καιρο το φορουμ γραφω για προτη φορα. Ειχα περασει απο συνεντευξη στην aegean και χτες μου ειπαν οτι αυτη τη δευτερα ξεκιναω εκπαιδευση. Θα ηθελα να ροτησω αν ξερει καποιος πως ειναι καλυτερα να πας απο Αχαρνες στην aegean hertz που βρισκεται στην 2ο χλμ Παιανιας Μαρκοπουλου με λεωφορειο. Ειχα ξαναπαει εκει με αυτοκινητο. Εχει μηπος η εταιρια δικο της μεσον που φευγει απο καποιο σημειο της Αθηνας για εκει? Ευχαριστω εκ των προτερων...

flygirl007":2lwn248m said:
καλημερα!!
εμενα με με ρωτησαν γιατι θελω να να δουλεψω ως ιπταμενη συνοδος!
ε και τους απαντησα αυτο περιπου!

I would like to be a flight attendant because I think working in high-standard service as a flight attendant is very challenging.
Also, I’m a person who likes to take care of people. I just want to make them happy, and I feel very proud and delighted when I see their smiles.

Καλησπερα,στις αλλες γλωσσες τι σε ρωτησαν;
Σ ευχαριστω!!

Kαλησπέρα σας,μηπως εχει ενημερωθει κανείς για συνεντευξη απο Αegean αλλά για Καλαμάτα?

Viky Κατ'αρχήν συγχαρητήρια,
Ένα site που θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό που ψάχνεις είναι το viamichellene.com
Βάζεις αφετηρία και προορισμό και σου βγάζει τη διαδρομή με όλες τις λεπτομέρειες.
Ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ κάτι. Μήπως ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος πόσο διαρκεί η εκπαίδευση? Έχω κάνει αίτηση για βάση εκτός Αθήνας καθώς μένω στην επαρχία. Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή έχω ενα μικρό αγοράκι και θέλω να ξέρω (αν... τύχει) για πόσο καιρό θα χρειαστεί κάποιος να λείψει απο το σπίτι για την εκπαίδευσή του. Ευχαριστώ πολύ