Κατ' αρχήν δε θυμάμαι ποτέ να έκανα λόγο για aviation link και δεν ξέρω κιόλας και για ποιά εταιρία πρόκειται. Τώρα όσον αφορά το ''σινιέ κοστούμι'' που λες, αν αυτό που είδες παραπάνω, που είσαι ντυμένη απο τους κάρπούς μέχρι τους αστραγάλους, δε φαίνονται τα μαλλιά σου και πραγματικά λείπει το βέλο μπροστά απο το στόμα για να ολοκληρώσει το look που θα σε ψήνει στους 45 βαθμούς, τι να πώ...γούστα και απόψεις είναι αυτες Για τη συνέντευξη που λές, αν δε με γελούν τα μάτια μου σε αυτό που διαβάζω ουδέποτε αναφέρθηκα σε εξωτερική εμφάνιση και χρώμα μαλλιού, εκτος και αν το θεωρείς το μόνο προσόν για τη συγκεκριμένη δουλειά, που και πάλι θα σου πώ..απόψεις είναι αυτές. Τώρα για ποιούς λόγους πήγα στη συνέντευξη ενώ τα γνώριζα ή δε τα γνώριζα αυτά, δικό μου θέμα. Μετά απο αυτό όμως έχω πιο ξεκάθαρη άποψη. Δεν έχω κάτι εναντίον της saudia, είναι αυτή η νοοτροπία τους, δυστυχώς δεν είναι οργανωμένοι και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο κάνουν recrutiment κοπέλες απο δώ και απο την Ευρώπη γενικότερα, που είναι πολύ πολύ δύσκολο να συμβαδίσουν με το δικό τους τρόπο ζωής και σκέψης. Γιατί όσο καλά και να ναι τα λεφτά που λες πως δίνουν (που πληροφοριακά παίζουν στα έπίπεδα emirates) προσωπικά αρνούμαι να δουλέψω σε μια εταίρία που απαιτεί να υπογράψω συμβόλαιο εδώ και τώρα, χωρίς πρώτα να το διαβάσω και χωρίς να πάρω στα χέρια μου αντίγραφο. Και αν σου φαίνονται και πάλι υπερβολικά όλα αυτά είμαι σίγουρη που θα βρείς και άλλο κόσμο να στα επιβεβαιώσει. Θέλουμε δε θέλουμε να το παραδεχτούμε η ζωή για μια γυναίκα στη Μ.Ανατολή είναι πολύ πολύ δύσκολη. Και το συγκεκριμένο το παραδέχτηκε και ο εκπρόσωπος τους εδώ. Και άντε σε δέχονται, υπογράφεις και πάς. Το ξέρεις πως για να φύγεις απο τη χώρα σε μια ώρα ανάγκης , πρέπει να πάρεις έγγραφη άδεια απο τον εργοδότη σου? Και το μόνο σίγουρο δεν έιναι μόνο αυτά που ισχύουν. Υπερβολίκά ή ακραία όπως τα λές κατά τη γνώμη σου, μόνο που θα παραμείνω στη δικιά μου γιατί τα έχω δεί και μου χουν μιλήσει και άνθρωποι που μένουν στη Jeddah. Δεν ξαναναφέρομαι στη saudia, για τη θέση των γυναικών, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις θρησκευτικές αστυνόμιες και όλα τα υπόλοιπα μπορείς να κάνεις και αναζήτηση στο internet