Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εταιρεία: Aegean Airlines
Προορισμός/οι: Paris: απο 79e o/w economy - 259e o/w busness
Περίοδος πραγματοποίησης του ταξιδιού: από 10/11/2009 έως 27/03/2010. Εξαιρείται το διάστημα 18/12/09 – 07/01/10 και 12/02/10 – 16/02/10
Περίοδος πραγματοποίησης της κράτησης: έως 25/10/2009

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για Παρίσι. Ισχύει για κρατήσεις έως 25/10/2009 και για πτήσεις από 10/11/2009 έως 27/03/2010. Εξαιρείται το διάστημα 18/12/09 – 07/01/10 και 12/02/10 – 16/02/10. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 10€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία των ναύλων. Στο ναύλο προσφοράς των 79€ δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο. Στο ναύλο προσφοράς των 259€ επιτρέπονται αλλαγές μόνο στην ίδια κατηγορία ναύλου. Οι πτήσεις στο Παρίσι πραγματοποιούνται προς το αεροδρόμιο Charles de Gaulle.

Η Ολυμπιακή έχει ‘’σιωπηλή’’ προσφορά αν ψάξετε έχει ημερομηνίες με ναύλο 1 ευρώ. Έκλισα από Λονδίνο για Αθήνα με επιστροφή 60 ευρώ!!!!!

εγώ δυστυχώς δε κατάφερα να βρω καμμία "σιωπηλή προσφορά"

για ποια περίοδο βρήκες εισιτήρια;

Εγώ βρήκα εισιτήρια για αρχές Νοέμβρη Λονδίνο – Αθήνα με επιστροφή με 60 ευρώ. Δεν πρέπει να έχει συγκεκριμένη περίοδο προσφοράς (αν είναι πρόσφορα αυτό) θέλει λίγο ψάξιμο μπορεί να μην το έχει και για όλους τούς μήνες δεν ξέρω και εγώ τι να πω….
Και βασικά τώρα που ξανακοίταξα τις ίδιες ημερομηνίες που έκλισα εγώ δεν υπάρχει πια ο ναύλος του ενός ευρώ!!

Eγώ πάντως που έβαλα για Μάρτιο, μου βγάζει κάτι 670άρια minimum :shock: :shock: :shock: (για 2 άτομα) μούρλια :( :evil: ...
Άσε που το RHO-ATH το έχει πιό ακριβά απο πχ ΑΤΗ-LHR :roll: :rant:

Τι να πω δεν ξέρω παντός έμενα μου έκατσε καλά. Και δεν είμαι ο μονός που έκλισε τέτοιο εισιτήριο από την ώρα που έσκασε το νέο όλοι που έτυχε να διαβάσουν την σελίδα έκλειναν εισιτήρια από ότι έλεγαν. Θα έβαζα το αντίστοιχο κομμάτι της κράτησης μου αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το δέχεται το σύστημα εδώ ως εικόνα.

Οι προσφορές του €1 ισχύουν μέχρι 15 Δεκεμβρίου και για πτήσεις μέχρι 15 Δεκεμβρίου. Μετά αρχίζει η περίοδος των Χριστουγέννων. Με το νέο έτος θα έχουμε νέο "Πάρτυ Προσφορών". Επίσης πρόκειται να προσθέσουν επιπλέον θέσεις πέραν των 5 σε κάθε πτήση, στις επόμενες μέρες. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη ζήτηση και τα "αντανακλαστικά" που θα δείξει η "Ακατανόμαστη".

Μουσικές του κόσμου στις ΗΠΑ από τη Lufthansa

Μουσικές στη Βοστώνη, στο Ντιτρόιτ, στο Λας Βέγκας και αλλού από 350€ με τη Lufthansa.
Όταν φύγει ο παλιός ο χρόνος θα έρθει ο νέος με τα δώρα και ταξίδια πολλά.
Αυτό θα γίνει αν κλείσουμε τα εισιτήριά μας, μέχρι τις 27 Οκτώβρη, αναχωρήσουμε μετά τις 15 Γενάρη (νέος χρόνος γαρ), επιστρέψουμε πριν τις 30 Ιούνη και συμπεριλάβουμε κάποιο Σαββατόβραδο (μήπως για να βάλουμε φωτιά, που λέει και η ανταγωνίστρια της Απώλητης;) ή έστω 6 βράδυα (είπαμε, να ακούσουμε μουσικές... όχι ένα single και μετά να φύγουμε).
Δεν πρέπει να το παρακάνουμε όμως... Η καλή μας η Lufthansa μας επιτρέπει να μείνουμε στις ΗΠΑ μόνο μέχρι 30 μέρες (είπαμε, να ακούσουμε μουσικές... όχι να περιμένουμε να κυκλοφορήσει το επόμενο Τσι Ντι της Απώλητης).

http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... id=1924459

AEGEAN AIRWAYS!!!!!!!!!!
Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Βερολίνο, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Φρανφούρτη. Ισχύει για κρατήσεις έως 02/11/2009 και για πτήσεις από 20/11/2009 έως 27/03/2010. Εξαιρείται το διάστημα 18/12/09 – 07/01/10 & 12/02/10 – 16/02/10. *Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 10€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Οι πτήσεις Αθήνα – Στουτγάρδη πραγματοποιούνται μέσω Θεσσαλονίκης.

https://eticket.aegeanair.com/itd/itd?_ ... F%81%CE%B1!