jsh4all
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- LPE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGST
Καλησπερα σε ολους μας , ( και Happy Thanksgiving , σε οσους εορταζουν αυτην την ημερα ) . Ψαχνω εδω και πολυ καιρο ( απο τον Αυγουστο ) για προσφορα στην πτηση MAD - LIM ( μετα τις 10 Ιανουαριου και επιστροφη στα μεσα Φεβρουαριου 2019 ) αλλα για πρωτη μου φορα δεν εχω καταφερει να εντοπισω κατι .... ''αξιολογο'' ( απο πλευρας τιμης ) . UX , LA/LP/IB , AF/KL , LH , AV , μεχρι και PU τσεκαρω , και τιμη κατω απο 800 δεν εχω καταφερει να εντοπισω . :cry: :cry: Για να δουμε , αυριο ( λογω της ημερας ) , μηπως και καταφερω κατι . . Μεσω ΗΠΑ δεν το συζηταω , μια και τα ωραρια ειναι απανθρωπα .
Επισεις μου κανει εντυπωση το = FCO - LIM με UX και αλλαγη αεροσκαφους στην MAD = 750 E , ενω στις ιδιες ημερομηνιες και ωρες με την ιδια εταιρια το MAD - LIM μονο του = 100 ευρωπουλα παραπανω . !!! Τσ Τσ Τσ
Επισεις μου κανει εντυπωση το = FCO - LIM με UX και αλλαγη αεροσκαφους στην MAD = 750 E , ενω στις ιδιες ημερομηνιες και ωρες με την ιδια εταιρια το MAD - LIM μονο του = 100 ευρωπουλα παραπανω . !!! Τσ Τσ Τσ