Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Προσφορά από 1η Δεκεμβρίου αν κλείσεις εισιτήρια, Αθήνα - Σιγκαπούρη με 575 €, Μαλαισία 640 € κλπ κλπ (αφορούν πτήσεις Ιανουάριο - Μάρτιο)

Δεν είναι και η σούπερ προσφορά, αλλά οι τιμές δεν είναι άσχημες...

http://www.singaporeair.com/saa/en_UK/c ... tatic.html

For a very limited period of two weeks, Singapore Airlines is delighted to offer you special fares to selected exotic Singapore Airlines destinations for travel between 01 January 2011 to 31 March 2011.

Visit http://www.singaporeair.gr between 01 December to 15 December 2010 and book your trip to enjoy these exceptional fares and our unique inflight experience that even other airlines talk about.

H αναμφισβήτητη προσφορά πάντως της AirAsia (για μένα..) είναι ότι σε πάει από Ευρώπη σε KUL με lie flat bed και τιμή μόνο στα 1000Ε ενώ οι άλλες εταιρίες θέλουν διπλάσια..

Αγαπητοί φίλοι,
Οι υπόλοιποι που παρακολουθούμε το forum, ενδιαφερόμαστε για ΟΛΕΣ τις προσφορές ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Την Air Asia χρησιμοποίησα πριν 2 χρόνια (Αύγουστο), για να πάω από Kuala Lumpur στην Gold Coast της Αυστραλίας (και από εκεί στο Port Moresby, στην Παπούα Νέα Γουϊνέα) .
Όλο το εισιτήριο μου στοίχισε περίπου 850 ευρώ, από Αθήνα (με πολύ καλές προσφορές για Kuala Lumpur με "Emirates", για Gold Coast με "Air Aisia" και για Port Moresby με "JetStar") και είχα stopover σε Dubai, Kuala Lumpur και Gold Coast. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια!
ΟΛΑ τα sites στην Ελλάδα, ή τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, μου έδειναν το εισιτήριο για Port Moredby περισσότερο από 2.500-3.000 ευρώ (!), και για Gold Coast ή Brisbane, περίπου 1.500-2.000 ευρώ.
Οι προσφορές λοιπόν και της AirAisia και της JetStar μου έδωσαν την δυνατότητα να ταξιδέψω στην Παπούα με 850 μόνο ευρώ (σύν ένα εσωτερικό ταξίδι στο Kotakinabalu με την AirAisia με 13 ευρώ aller retour από Kuala Lumpur).
Φιλικά
Παναγιώτης

Για Αυστραλία παιζουν τιποτα προσφορες??

100% παιδική έκπτωση LH (ισχύουν περιορισμοί)

Με άμεση εφαρμογή και για εκδόσεις εισιτηρίων σε όλες τις απ' ευθείας πτήσεις εντός Ευρώπης -εξαιρούνται οι πτήσεις εντός Γερμανίας- η Lufthansa χορηγεί 100% έκπτωση στους συνοδευόμενους ανηλίκους με κρατήσεις σε κατηγορίες ναύλων T και Ε.

Crazy deals η Lot Airlines προσφέρει εισιτήρια συνολικής τιμής με φόρους & επιστροφή στη Βαρσοβία 138€, στο Ανόι 536€ για πτήσεις μέχρι 15 Μαρτίου 2011.

Και για πολύ αργότερα και για πολύ αργότερα...

κλασικά η LOT όπως πάντα απαράδεκτη,
έβαλε σήμερα προσφορά!! για το δρομολόγιο WAW-ATH-WAW από 590PLN στα 530PLN

το αποκορύφωμα? μόλις ανακοίνωσε την ΣΟΥΠΕΡ προσφορά WAW-ORD-WAW από 2479PLN στα 1500PLN όπως κι το WAW-NYC-WAW
WAW-TLV-WAW από 1306PLN στα 834PLN

κι η ιστοσελίδας χάλασε (πράγμα καθόλου καινούργιο για την ιστοσελίδα της) κι αντί να πει ότι η προσφορά θα γίνει αύριο, την ακύρωσαν κι μας ανακοίνωσαν να περιμένουμε την επόμενη την άλλη τετάρτη.

ε, άντε κι γαργαλήσου Lot Of Trouble

ΥΓ 1€=4,02PLN

Εγώ ήμουν τυχερός γιατί η προσφορά crazy deals άρχισε από το μεσημεράκι (ώρα Αθήνας). Το πρωί είχε το ΑΤΗ-WAW-ATH 152€ αλλά το απόγευμα στις 18:00 το έδινε 138€ και αγόρασα εισιτήριο. Τότε δούλευε η ιστοσελίδα της. Τώρα πως εσύ ζητάς η προσφορά της (κάθε)Τετάρτης να σου την δώσουν την Πέμπτη. Άμα ήσουν άτυχος περίμενε και εσύ μια εβδομάδα. Δεν ξέρεις ποιος έφταιγε και είχε πρόβλημα η ιστοσελίδα τους. Μπορεί να μην ήταν δικό τους πρόβλημα αλλά κάποιου συνεργάτη τους. Πολλές φορές όταν η προσφορά έχει ζήτηση το σύστημα καταρρέει. (π.χ. όταν η AirAsia έβγαλε προσφορά 99€ ORY-KUL το σύστημά της είχε πέσει και μετά από ώρες εμφανίστηκε τιμή 130€). Πιστεύω ότι γίνεται λόγω ζήτησης, δεν θέλω να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες. Πολλές φορές τυχαίνει με τα deals να είσαι άτυχος, μου έχει τύχει στο booking.com να βλέπω μια τιμή και μετά από 1 ώρα να μην την βρίσκω, και άμα κλείνω κάτι άλλο την άλλη μέρα να σου ξαναεμφανίζει την προσφορά. Εγώ θεωρώ ότι τα deals είναι τύχη και να μην βιάζεσαι. Περιμένεις πότε θα σου κάτσει.

Η Αegean ανακοίνωσε προσφορές για κρατήσεις μέχρι 20/12,σε πτήσεις από 10/01 μέχρι 22/03...Οι τιμές είναι οι γνωστές που δίνει πλέον στις προσφορές της οι Aegean...Για τις πτήσεις εσωτερικού,προς Αθήνα 39E και από Αθήνα 49Ε...Για ορισμένες πτήσεις εξωτερικού οι τιμές ξεκινούν απ'τα 59Ε...

http://el.aegeanair.com/

Όχι οτι μας χαλάνε τα 39Ε/49Ε,προς/από Αθήνα,αλλά οι παλιότερες προσφορές τους ήταν λίγο καλύτερες! Καλοδεχούμενες και αυτές πάντως!

Υ.Γ. Αυτό το Λονδίνο με 79Ε μου έχει μπεί στο μάτι! Σκέφτομαι για λόγους πρεστίζ,να κάνω την πρώτη μου πτήση στο Heathrow... :cool: