Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Με email ενημερώνει κανονικά (ίσως με καθυστέρηση σε κάποιες περιπτώσεις), αλλά με twitter όντως έχει καιρό να δημοσιευτεί κάτι.

Από/Προς ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ που εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις

49 EUR με όλους τους φόρους

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 03/08/10 | ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/09/10 – 15/12/10

H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις εσωτερικού από/προς Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σητεία, Χανιά και Χίο. Ισχύει για κρατήσεις έως 03/08/2010 και για πτήσεις από 01/09/2010 έως 15/12/2010. *Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και την αντίστοιχη χρέωση συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. *Η προσφορά αφορά στις απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς τους προορισμούς: Αθήνα, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδο, Μυτιλήνη, Κω, Σάμο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα και Καλαμάτα. Από την προσφορά εξαιρούνται οι πτήσεις από/προς Αθήνα για Ιωάννινα και Καβάλα.

Καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες ,το θέμα είναι εξαιρετικά χρήσιμο! Έχω να κάνω μια απορία,νομίζω ότι για αυτήν την προσφορά είχα λάβει mail απο την aegean. Μάλιστα την ίδια μέρα που το πήρα είδα και για τιμές αλλά απογοητεύτηκα! Οι τιμές ήταν αρκετά παραπάνω (70+) και το άφησα...Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο?
Μου φαίνεται λίγο απίθανο μέσα σε μερικές ώρες να έφυγαν όλα τα οικονομικά εισιτήρια για την γραμμή Αθήνα- Σάμος (και αντίστροφα).

Πάντως να παρατηρήσω ότι η προσπάθεια σας είναι πολύ καλή! Πραγματικά αν και τα αεροπλάνα δεν είναι το βασικό μου ενδιαφέρον το forum με έβαλε στον "πειρασμό" να διαβάσω αρκετά posts!

H Estonian Air κάνει προσφορές στις απευθείας πτήσεις της, αγοράζοντας 2 εισιτήρια πληρώνεις μόνο το 1.
Μπορούν 2 επιβάτες να ταξιδεύσουν και να πληρώσουν το 1 εισιτήριο ή 1 επιβάτης έχει έκπτωση 50%.
Η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι 30.9.10 στην ιστοσελίδα της και δεν περιλαμβάνει τους φόρους.
Discount code. EANHVXZ2
EAUGMOGS
EAKQLWEY

ge0rge":spvqlex6 said:
Έχω να κάνω μια απορία,νομίζω ότι για αυτήν την προσφορά είχα λάβει mail απο την aegean. Μάλιστα την ίδια μέρα που το πήρα είδα και για τιμές αλλά απογοητεύτηκα! Οι τιμές ήταν αρκετά παραπάνω (70+) και το άφησα...Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο?
Μου φαίνεται λίγο απίθανο μέσα σε μερικές ώρες να έφυγαν όλα τα οικονομικά εισιτήρια για την γραμμή Αθήνα- Σάμος (και αντίστροφα).

Πάντως να παρατηρήσω ότι η προσπάθεια σας είναι πολύ καλή! Πραγματικά αν και τα αεροπλάνα δεν είναι το βασικό μου ενδιαφέρον το forum με έβαλε στον "πειρασμό" να διαβάσω αρκετά posts!

Φιλε "George" η προσφορα ετρεξε κανονικα μεχρι τις 3/8 Εκλεισα εγω ATH-AXD-ATH 1-7 Σεπτ. στα 93 EUR
Η προσφορα ειχε εμφανιστει και στα δρομολογια της Σαμου ειμαι σιγουρος, απλα για Σαμο υπαρχει μονο ενα δρομολογιο οποτε οι θεσεις μπορει να ηταν πιο περιορισμενες και να μην υπηρχαν καθε μερα! Επισης καμια φορα οι τιμες εμφανιζονται την επομενη μερα του e-mail.

Ε όπως όλα δείχνουν δεν την πρόλαβα :|
Όπως και να είναι σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :great:

All You Can Jet Grab an AYCJ Pass and jet anywhere you like, as often as you like, from 9/7 to 10/6. Now available in two great options

Όχι, δυστυχώς δεν είναι καμιά δικιά μας. Η Jetblue είναι πάλι που με $699 σε πάει όπου και όσο συχνά θέλεις για ένα μήνα. Χωρίς κανένα περιορισμό και με τους φόρους included για τα domestic...
:arrow: http://www.jetblue.com/aycj/?intcmp=HPHero1Eng_AYCJ2010

Για να δούμε αν θα περάσει κανείς το προηγούμενο ρεκόρ...

AEGEAN AIRLINES Πετάξτε οικονομικά σε Ρόδο και Κρήτη. 10.000 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ με 49 EUR
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 29/08/2010 | ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 15/09/2010 – 31/01/2011

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά & Σητεία. Ισχύει για κρατήσεις έως 29/08/2010 και για πτήσεις από 15/09/2010 έως 31/01/2011. *Ο ναύλος ισχύει για απλή μετάβαση, περιλαμβάνει όλους τους φόρους και την αντίστοιχη χρέωση συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

Business Class για ΝΥ απο Φρανφουρτη με την Delta 1149 ευρω r/t τελικη τιμη με φορους!

New York in Business Class: starting from 1.149 EUR*
Enjoy the comfort of Business Class at a sensational price! Starting from 1.149 EUR* you can fly comfortably and nonstop from Frankfurt to New York - JFK. Book this unbeatable offer until 31 August 2010 and start your travel from 24 August 2010 until 31 March 2011.