Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=1166
68€ για απλή διαδρομή συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων σε συγκεκριμένους προορισμούς εξωτερικού με αγορά εισιτηρίου από σήμερα μέχρι τις 15 Απρίλη και για πτήσεις από 19 Απρίλη μέχρι 30 Ιούνη.

Όμως, προσπαθώ να κλείσω εισιτήριο με 68€ για Λονδίνο ή Άμστερνταμ για Μάιο ή Ιούνιο και δε βρίσκω.
Τι στο καλό;
Τελείωσαν κιόλας οι προσφερόμενες θέσεις;

Δεν βρίσκεις καθώς δεν άνοιξαν ποτέ οι θέσεις.
Παρακολουθώ καθημερινά αυτή τη προσφορά και εγώ για Λονδίνο και Παρίσι και από την πρώτη μέρα ούτε μία θέση δεν έχει ανοίξει της προσφοράς.
Ντροπή για την Olympic να βάζει ψευτο-κράχτη για να κλείνεις εισιτήριο.
Μακάρι κάποιος να βγει να με διαψέυσει. Μόνο Λονδίνο-Αθήνα 11/5 μου έβγαλε μια στιγμή 15€ χωρίς φόρους και πάω next και ξαφνικά έγινε 99 και όχι 68 καθώς το 15€ είχε γίνει 53€ νομίζω

EDIT: Παρασκευή 14/5 η πρωινή την βγάζει γύρω στα 74€ τώρα και φαίνεται να είναι θέση της προσφοράς δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει

Επειδή την είχα στήσει μια εβδομάδα τώρα στο σαιτ ψαχνοντας ενα Λονδίνο για πλακά (και μετα αναρωτιέμαι που τρώω τα λεφτά μου) θα προσθέσω οτι την παραμονή της ανακοίνωσης της προσφοράς το απόγευμα κατά τις 17.00 άνοιξαν κάτι θέσεις για Λονδίνο τον Μάιο "Οικονομική με περιορισμούς" με τελική τιμή πήγαινε-έλα ~130 ευρώ. Εξαφανιστήκαν/ εξαντλήθηκαν μέσα σε 2 ώρες!!! Πριν καν προλάβω να ποστάρω εδω ή/και να αγοράσω :(

Και εγώ που ψάχνομαι με κάτι τέτοια δεν βρήκα ποτέ εισιτήριο ‘’προσφορά’’. Ουστ!!!

Air Canada

Προσφορά της Air Canada:
Αθήνα-Τορόντο και Αθήνα-Μόντρεαλ 634Ε R/T all incl. για τον Ιούνιο με την προσφορά να ισχύει έως 4/5.

Aegean Airlines / Παράταση προσφοράς, κρατήσεις έως 26.04 / Πτήσεις εσωτερικού από EUR 39
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 26/04/10 - ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/06/10 ΕΩΣ 30/06/10 ΚΑΙ ΑΠΟ 01/09/10 ΕΩΣ 31/10/10

Δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για προορισμό της επιλογής του θα κερδίζει κάθε εβδομάδα ένας τυχερός χρήστης του Internet Explorer 8, μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνει η Microsoft σε συνεργασία με τη Lufthansa.

Για να λάβει κάποιος μέρος αρκεί να μπει στην ιστοσελίδα http://www.exploretheworld.gr, χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer 8, να διαλέξουν προορισμό και να δηλώσουν συμμετοχή. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουλίου.

πηγή : Διαγωνισμός της Microsoft για τον Internet Explorer 8

Εκπτωτικά κουπόνια από την Αλιχάλια

Εκπτωτικοί κωδικοί για online έκδοση εισιτηρίων από την Alitalia:
AZGR10, με έκπτωση 10€ για πτήσεις εντός Ιταλίας,
AZGR20, με έκπτωση 20€ για πτήσεις εντός Ευρώπης &
AZGR30, με έκπτωση 30€ για διηπειρωτικές πτήσεις.
Υπάρχουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις:
α) η έκδοση εισιτηρίων να γίνει πριν τις 15 Μαϊου,
β) το ταξίδι να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάιο ή τον Ιούνιο και
γ) ο συμβιβασμός με την ιδέα της απώλειας των αποσκευών.

Προσφορά της νΟλυμπιακής.

Attachments

• sof.jpg
    sof.jpg
    111,1 KB · Προβολές: 1.300
Lufthansa για κεντρική και νότιο Αμερική. Κρατήσεις εως 4/5.
Caracas from 399 €* .
Mexico City from 449 €* .
Sao Paulo from 499 €* .
Buenos Aires from 549 €*