Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Προσφορα της Aegean:
Καυτές προσφορές για χειμερινά ταξίδια στο εξωτερικό απο Αθηνα και Θεσσαλονικη με:

55 ευρω με ολους τους φορους για: Βαρκελωνη, Μαδριτη, Μιλανο, Ρωμη και Λαρνακα
66 ευρω με ολους τους φορους για: Κωνσταντινουπολη και Κάιρο

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean από/προς Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Ισχύει για κρατήσεις έως 01/12/2009 και για πτήσεις από 10/01/10 έως 27/03/10. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 5€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. *Οι απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη είναι προς Μιλάνο και Λάρνακα.

Καλησπερα σε ολους, θα αναφερθω στην προσφορα της αιγαιου η οποια δεν ειναι καθολου αληθινη, εχω επικοινωνησει με τις κρατησεις και σε οποιες ημερομηνιες εδωσα για να τσεκαρουν, στις προθεσμιες που δινουν στην προσφορα για 55 και 66, σε ολες μου εβγαλαν πολυ ακριβα εισιτηρια....κριμα πολυ ερασιτεχνισμος...!!! :cry:

mikedlkece":13l7yw2a said:
*Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 5€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean.

Στο site εψαξες? προφανως αν ψαχνεις για ΠΣΚ ισως να μην υπαρχουν διαθεσιμοι χαμηλοι ναυλοι πλεον, πρεπει να εισαι λιγο πιο ευελικτος για να εκμεταλευτεις αυτες τις προσφορες.
Παντως εγω θεωρω εξαιρετικες τις τιμες, Αθηνα-βαρκελωνη r/t δεν ταξιδευεις ουτε με LCC.

Εγώ πάλι που κοίταξα πρόχειρα στο site κάποιες ημερομηνίες, βρήκα αρκετές επιλογές με την τιμή της προσφοράς. Τα ΠΣΚ φεύγουν πολύ γρήγορα ενώ σε καθημερινές βρίσκεις πολύ ευκολότερα.

Προσφορά της KLM από διάφορες πόλεις της Γερμανίας για Ντουμπάι. Αναχωρήσεις από 23/11 ως 31/3/10, αγορά εισιτηρίου μόνο αυτό το Σαβ/κο. Τιμή από 236€ όλα μέσα.

Re: Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

Μόλις πήρα email από Αιγαίου για νέες προσφορές. 24 ευρώ προς Αθήνα, 39 ευρώ από Αθήνα για την περίοδο των διακοπών 23/12 έως 10/01. Κρατήσεις μέχρι Δευτέρα 30/11. Μήπως είναι η πρώτη φορά που βγάζει προσφορές σε περίοδο διακοπών?

Re: Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

Εντάξει,,, λίγο που κοίταξα, οι προσφορές αναφέρονται στις γαλατάδικες πτήσεις (τουλάχιστον για την περίοδο έως τις 25/12). Οι θέσεις για τις υπόλοιπες πτήσεις είναι στις γνωστές τσιμπημένες τιμές...