Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

• Thread starter Thread starter eagle1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ευχαριστούμε Karter για την πληροφορία.

Πιστέυω ενδιαφέρει τους περισσότερους να μάθουμε με πόσους από εδώ έχει επικοινωνήσει η ΟΑ. Είμαι και εγώ στην αναμονή αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα. Άμα ακούσω τίποτα πάντως να είστε σίγουροι θα το ποστάρω. Παιδιά οι καιροί είναι δύσκολοι και με συνεργασία και αλληλεγγύη βελτιώνονται όλων οι πιθανότητες να βρεθεί εργασία, ακόμα και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό κλίμα. 'Οσο για τα κακοπροαίρετα σχόλια, θα υπάρχουν πάντα από κάποιους.

επιβεβαιώνω την πληροφορία του φίλου μας KARTER. Μερικά παλικάρια γνωστοί γνωστών, Ab-Initio όλοι, κλήθηκαν για συνέντευξη.

Δεν κληθήκαμε για συνέντευξη. Πτυχία, medical, logbook κλπ μας είπαν να τους πάμε απλά.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Τουλάχιστον δείχνει οτι τα πράγματα "ξεπάγωσαν" και θα γίνουν όντως κάποιες προσλήψεις στο τέλος της διαδικασίας.

Α συγγνώμη, μπορεί στο τηλέφωνο να κατάλαβα λάθος, νομίζοντας πως σας έχουν κλείσει ημερομηνίες, αλλά λογικά αν τηρείτε τις προϋποθέσεις, και σας ζήτησαν χαρτιά, το άμεσα επόμενο στάδιο είναι η συνέντευξη.

Καλή σας τύχη παιδιά! Άντε με το καλό!

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες παιδιά!
Καλή τύχη σε όλους και ελπίζω να μήν υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Παιδιά ξέρουμε πόσες θέσεις θέλουν να καλύψουν και πόσα άτομα έχουν καλέσει;
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως έχει γίνει η αγορά εργασίας πια στην Ελλάδα!

Μέχρι στιγμής μόνο πτυχία έχουν ζητήσει, στην αναμονή για συνέντευξη...

Έχουμε ακουσει τπτ νεο απο ΟΑ?

Νέο? Τι νέο? Τώρα, είμαστε συνυποψήφιοι, τώρα είμαστε εχθροί και αντίπαλοι, τώρα ο θάνατός σου η ζωή μου...
Δεν υπάρχουν νέα σε περίοδο προσλήψεων. Είμαστε άντρες και χειριστές δεν είμαστε κοριτσάκια και πάμε για αεροσυνοδοί για να γράφουμε νέα.Ο καλύτερος φίλος μου πήγε στην ΥΠΑ και πήρε βεβαίωση οτι δεν έχει ατύχημα κι όταν τον ρώτησα γιατί δεν μου το είπε να πάω κι εγώ να πάρω, και να την υποβάλλω με τα υπόλοιπα χαρτιά μου, μου απάντησε "Για να μείνεις εκτός διαγωνισμού λόγω χαρτιών, άρα ένας ανταγωνιστής λιγώτερος".
Ξέρεις τι θα πει χειριστές? Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, δικηγόροι και γιατροί μπροστά μας είναι Αρσάκειο νηπιαγωγείο...

C421":229m4pnp said:
...κι όταν τον ρώτησα γιατί δεν μου το είπε να πάω κι εγώ να πάρω, και να την υποβάλλω με τα υπόλοιπα χαρτιά μου...

Sorry κι ολας αλλα γιατι περιμενες απο τον "φιλο" σου να στο πει αυτο; Οταν σε πηραν απο την olympic τηλεφωνο για να σου πουν να πας τα χαρτια σου δεν στο ειχαν πει αυτοι αυτο; Γιατι απ οσους ξερω σε ολους το ειπαν...