Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

• Thread starter Thread starter eagle1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτοι δεν εχουν προβλημα για τους απολυμενους παντα μιλω εχουν βαλει ωρες και τωρα φτιαχνουν βαλιτσες για αμπου νταμπι .Σχεδον ολοι αυτο κανουν !!!

Τον Άυγουστο θα ζητήσει μάλλον κόσμο .. υπομονή. Πέρνουν με εμπειρία τώρα για να βγεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Χλωμό το κόβω. Τον χειμώνα απολύει κόσμο (δεν ανανεώνει τις συμβάσεις οι οποίες είναι συνήθως μέχρι τέλη καλοκαιριού), δεν προσλαμβάνει. Οπότε να τους πάρει τον Αύγουστο να τους κάνει τι; Να δουν αν είναι παχιές οι μύγες; Αποκλείεται...

NYHC":q9u1nff2 said:
Τον Άυγουστο θα ζητήσει μάλλον κόσμο .. υπομονή. Πέρνουν με εμπειρία τώρα για να βγεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα.
Και εγω μαζι σου μακαρι να παρει κοσμο αλλα απο περσινες χρονιες τα ιδια εκανε νοικιαζε contractors για το καλοκαιρι και το φθινοπωρο προς χειμωνα τους εδιωχνε μαζι με αεροπλανα και φτου απο την αρχη !!Πολυ δυσκολο το κοβω και γω ..

Απλα στελνεις βιογραφικο και περιμενεις ποτε θα σε καλεσουν αν σε καλεσουν ??Η ξερεις αν προσεχως ανοιγουν θεσεις εργασιας στην εταιρεια??

Είτε 2, έιτε 5-6 φωτογραφημένοι θα είναι αυτοί που θα προσληφθούν...

Ιδιωτική εταιρία είναι ότι θέλει κάνει. Αν ήταν κρατική, θα έβγαζε τις προσλήψεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, μέσω ΑΣΕΠ κλπ.
Ως έχω και αλλαχού κατά το παρελθόν εκθέσει, από συστάσεως Νεοεληνικού Κράτους, αξιοκρατικές (αξιοκρατικότατες θα έλεγα και σοβαρολογώ), κατά την άποψή μου, προσλήψεις χειριστών έγιναν μόνον οι εξης:

1) 359 ΜΑΕΔΥ (οι προσλήψεις πολιτών, που έγιναν με διαγωνισμό)
2) ΥΠΑ /ΜΠΜ

Μάθαμε μήπως τι έγινε με τη Skyexpress? Πολύ ησυχία έχει πέσει...