Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση του Sim Check για την ΟΑ.

Λογικά από βδομάδα θα ολοκληρωθεί και το ξεχώρισμα των υποψήφιων.

Καλή τύχη σε όσους έφτασαν μέχρι εδώ, καλό κουράγιο όσοι κοπήκατε πριν το Sim και μην το βάζετε κάτω.

Πότε θα αρχίσουν να καλούν κόσμο για να αρχίσουν την εκπαίδευση στον τύπο? Σας είπαν τίποτα?

Μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσουν να καλούν, εκτός απρόοπτου βέβαια. Βιάζονται να αρχίσουν να στέλνουν τούς υποψηφίους για τύπο γιατί οι απεργίες τούς χάλασαν λίγο το πρόγραμμα και έχει μείνει πίσω η διαδικασία. Άρα μπορεί και σήμερα να έχουν αποφασίσει και από αύριο να αρχίσουν να καλούν. Δεν θα πάνε όλοι μαζί για τύπο, οπότε αν δεν χτυπήσει το τηλέφωνο αυτήν την βδομάδα, μην πάει το μυαλό σας στο κακό.

Άρχισαν να στέλνουν email στους υποψήφιους της Aegean, ξεκινάνε τα τεστ σε μία εβδομάδα απο δευτέρα 26 και το όλο θέμα θα κρατήσει μέχρι και μέσα Νοέμβρη εάν όχι περισσότερο.Από τα λεγόμενα του email καταλαβαίνω ότι θα υπάρχουν διάφορα group, οπότε εάν κάποιος δεν έλαβε κάτι ασ μήν απελπίζεται.
Καλή επιτυχία λοιπόν σε όσους λάβουν μέρος :)
N.

Παιδιά ξέρει κανείς αν τα psychometric tests της Aegean θα ειναι στα προτυπα της SHL ή DLR όπως στην Lufthansa?

Σιγά την μεγάλη εταιρεία ,που θα κάνει και assessment στα πρότυπα της Lufthansa.. :wall:
Αν είναι τόσο δύσκολα τα τεστ,πως θα βρει να μαζέψει όλους αυτούς τους VERY low timers που συνωστιστήκαν για να πάρουν το rating διεκδικόντας μια θέση στον ..ήλιο?(ή καλύτερα στους γλάρους)
Anyway καλή επιτυχία και να θυμάστε πάντα πως "''τα πουλια (γλάροι) πεθαίνουν τραγουδώντας""

Γεια σας παιδιά.
Αληθεύει ότι όσοι είχαν ξανά κάνει assesment και είχαν κοπεί με την aegean δεν τους κάλεσε η εταιρεία?

Χωρίς να είμαι σίγουρος, ξέρω ότι το τεστ νοημοσήνης που χρησιμοποιούν, αν κοπείς μια φορά δεν μπορείς να το ξαναδώσεις. Γι' αυτο φαντάζομαι δεν τους κάλεσαν.

Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται η easy jet ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για το Multi Pilot License πρόγραμμα που έχει σε συνεργασία με την Oxford Aviation Academy δυστυχώς (για εμάς τους ήδη πτυχιούχους) δέχεται αιτήσεις από άτομα με λιγότερο από 85 ώρες σε αεροπλάνο και απ'οτι κατάλαβα χωρίς να έχουν μπει στην διαδικασία για το ATPL Theory credit, οπότε όσοι είστε στην φάση του PPL ή σκέφτεστε να μπείτε στο επάγγελμα της αεροπορίας δεν χάνετε τίποτα να κάνετε μια αιτησούλα..... σας παραθέτω και το link της Οξφόρδης: http://www.oaa.com/pages/schemes/easyjet.php#apply καλή τύχη σε όποιους κάνουν αίτηση.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, ξέρω ότι το τεστ νοημοσήνης που χρησιμοποιούν, αν κοπείς μια φορά δεν μπορείς να το ξαναδώσεις. Γι' αυτο φαντάζομαι δεν τους κάλεσαν.
Τελικά έμαθα ότι κάλεσαν μερικούς που είχαν κοπεί απλώς μάλλον αυτή την φορά θέλουν μικρούς (21-25) Τώρα δεν ξέρω.Good Luck!