Αγαπητέ dikastrou ζητώ εκ των προτέρων ειλικρινά συγνώμη, δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσω το ήθος σου και να υποτιμήσω την προσωπικότητά σου, είναι απόλυτα θεμιτό και κατανοητό να εκφράζεται ο καθένας μας όπως νομίζει στο φόρουμ, υποκρύπτοντας ενίοτε αντικειμενικές καταστάσεις για ευνόητους λόγους.
Με αφορμή το γραπτό σου λόγο και κυρίως το ουσιαστικό περιεχόμενο των απόψεων που εκφράζεις διαχρονικά στο παρόν νήμα ( ακόμα και στην περίπτωση που μπορεί να είσαι Έλληνας εξωτερικού/ ως προς το σκέλος της ορθογραφικής και συντακτικής διατύπωσης και Greek mentality που αναφέρεις), επειδή δεν το ξεκαθαρίζεις παραπάνω ευθέως, αλλά το υπονοείς, από τον σχολιασμό σου για τη νοοτροπία των υποψηφίων από interviews κλπ (τους οποίους χαρακτήρισες «Ελληνάρες», με αφορμή την προκήρυξη της ΟΑ), δεν με πείθουν συνολικά επί της ουσίας ότι μπορεί να είσαι εργαζόμενος για δέκα επτά χρόνια στο χώρο ως επαγγελματίας πιλότος.
Κατά την γνώμη μου, εκφράζεις μάλλον γενικότερες απόψεις/εμπειρίες επειδή εργάζεσαι με κάποια ιδιότητα (
στον αεροπορικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια που αναφέρεις.
Ενθυμούμαι επίσης, όπως εσύ είχες αναφέρει σε παλιότερη τοποθέτησή σου, όταν ακόμη η αδερφή σου φοιτούσε σε κάποια Αεροπορική Σχολή, το επίμονο και δικαιολογημένο ενδιαφέρον σου με πολλαπλές ερωτήσεις, ιδιαίτερα στη παρούσα επικεφαλίδα/νήμα, για το αν και πότε γίνονται διαγωνισμοί για προσλήψεις low timers Κ2 κλπ. Ένας επαγγελματίας πιλότος 17/ετούς εμπειρίας σίγουρα γνωρίζει περισσότερα και ή μπορεί να έχει καλύτερη πρόσβαση/ενημέρωση/πληροφόρηση από το μέσο όρο των περισσοτέρων μελών ενός φόρουμ.
Ως προς το θέμα «βύσματος» και ευνοιοκρατίας που αναφέρεις, έχω διατυπώσει τις απόψεις μου σε προηγούμενες τοποθετήσεις, στην οποιαδήποτε περίπτωση όμως συμφωνώ μαζί σου ως προς τις αδιάβλητες προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εξέλιξη ενός Κ2 για να «κάτσει αριστερά»
Ειρήσθω εν παρόδω, εύχομαι η αδερφή σου, να είναι μια εκ των εργαζομένων γυναικών Κ2 που έχουν προσληφτεί τελευταία από την Α3/ΟΑ ή από άλλη εταιρία στην Ελλάδα ή του εξωτερικού.
Ζητώ και πάλι ευγενικά συγνώμη καθώς και για τo off topic σχόλιό μου!