Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Εξωσον γνωρίζω οι πλειστοι κάνουν την εκπαίδευση τους Αγγλία αλλα τώρα τελευταία έρχονται ελλάδα επειδή είναι πολυ πιο φθηνά αποτι το Ηνωμένο Βασίλειο και παρά πολύ κάνουν και τον τύπο του Α320. Πάντως όπως ανάφερα και πριν δεν γνωρίζω να πήραν τηλέφωνα έλληνες...

Καλημερα παιδια.
Να ειστε καλα, για τις πληροφοριες σας (aviation passionate, pilotathens, yourpilot) και ολοι οι αλλοι.

Φιλε ''pilotathens'' μηπως εμαθες απο τον φιλο σου τι ειπαν στους Κυπριους που πηραν τηλεφωνο;
Τους καλεσαν για interview??? Ξερεις για ποτε τους ειπαν (αν ειπαν) ;
Υπομονη παιδια να δουμε...και αν μαθετε κατι.....πειτε μας και εμας να εχουμε μια εικονα.

Φιλε ''yourpilot'' τοσους πολλους θελουν να αντικαταστησουν (20 Contractors ?)
Λες να αλλαξε κατι και να τους κρατησουν με παραταση του συμβολαιου τους ?

Καλημερα.

Μου είπε πως ζητήσανε χαρτιά για να επιβεβαιώσουν αν πράγματι έχουν αυτά που λένε πως γράφουν στο βιογραφικό του και επίσης πως απλά τώρα μαζεύουν τα χαρτιά αλλα δεν γνώριζει ποτέ θα τους καλέσουν τουλάχιστο αυτό μου είπε εμένα εγω πιστεύω προσωπική μου γνώμη πάντα πως θα πάρει χειριστές αλλα με το τύπο γιατί να μην ξεχνάμε πως απο τον προηγούμενο διαγωνισμό υπήρχαν άτομα που ήταν επιτυχείς γιατί να μην τους καλέσουν και να μπαίνουν στον κόπο και τέλος πήραν άτομα με τύπο 320 και τους βάλανε στα dash 8... Θα δείξει παιδιά τι θα γίνει πάντως ακούγεται πως δεν έκανα πολυ αίτηση. Αυτά εάν γνωρίζει κανείς άλλο τίποτα ας μας πει να ξέρουμε.

ΠιλότεΑθήνα, εφ`όσον οι προσλήψεις αφορούν αεροπλάνα άλλου τύπου, η συνήθης πρακτική και άλλων αεροπορικών εταιρειών είναι να επαναλαμβάνουν την προκύρηξη. Δεν θα είχαν το "δικαίωμα" τυπικά να προσλάβουν ιπτάμενους προερχόμενους από άλλο διαγωνισμό...φυσικά στο background σίγουρα λαμβάνουν υπ`όψιν τα δεδομένα του υποψηφίου από την προηγούμενη διαδικασία (προσωπική εκτίμηση). Εξάλλου έχει περάσει και 1 χρόνος οπότε τα βιογραφικά χρειάζονται επικαιροποίηση. Το οτι έχουν προσλάβει στα Dash με τύπο Α320, χμ....που να φανταστούν ότι θα τους έφευγαν τόσοι πιλότοι απ΄τα Ερμπας...
ΗΒπιλότε-αεροπόρε ναι έτσι πληροφορήθηκα, έγινε πρόταση (όπως και στο παρελθόν) σε 20 contractors {Ερμπας} να προσληφθούν απευθείας, χωρίς μεσάζοντες. Τα συμβόλαιά τους δεν θα ανανεωθούν.
Μας εύχομαι σύντομα να έχουμε κλήση στο κινητό. μας +210 OA .... :D Αλλά και να μην έχουμε, κάτι άλλο θα έρθει...Don`t lose hope :great:

Thank you '"pilot Athens"" και ""tour pilot ""να είστε καλά.

Ποτέ τον πήραν τηλέφωνο τον φίλο σου ""pilot Athens"" ; Παει καιρός;
Τους ζήτησαν να στείλουν κάπως (πχ με e-mail) τα χαρτιά που έχουν; Τίποτα άλλο;
Δηλαδή μπορεί και να υπάρχουν κάποιοι που γράφουν ότι έχουν κάποια προσόντα και να μην είναι αλήθεια; Χοντρό εεεε;;

Φιλε ""your pilot"" για ποτe εννοείς ότι έκαναν πρόταση σε 20 contractors; Πιστεύεις ότι έχουμε ελπίδες να πάρουν καινουργια παιδιά; Δεν θα τα ανανεώσουν όπως λες τα συμβόλαια ε;

Άντε με το καλό να χτυπήσει το τηλέφωνο και οτι νεο έχετε, γράψτε το παιδια.
Thanks

τον πήρανε την παρασκευή τηλέφωνο και του είπαν να στείλει τα χαρτιά του τώρα πως δεν μου είπε.
φαντάζομαι η με fax η με email λογικά δεν νομίζω ταχυδρομικώς ελπίζω να μας καλέσουν αυτή την εβδομάδα και εμάς τi να πω...

Ευχαριστω πολυ φιλε ''pilotathens''.

Υπομονη και καλη τυχη σε ολους. Αν μαθετε καποιο νεοτερο παιδια, γραψτε το.

Άκουσα πως η Ολυμπιακή προσέλαβε τουλάχιστον άλλους δυο σήμερα για τα Q400 και ξεκινούν εκπαίδευση πρώτες μέρες του Μάρτη.

Καλή Επιτυχία στα παιδιά!

συγχαρητήρια στα παιδιά καλά ποσα άτομα πήρε για τα dash 8 θα πάρει και αλλα άτομα η τελειωσε με τα dash 8 από την άλλη έχει κανεις νέα για τα A 320 τι γίνετε και ποσα άτομα περίπου υπολογίζουν να πάρουν?

Η Olympic έχει καλέσει άτομα από Ελλάδα και Κύπρο που είχαν το Type Rating του A320 να πάνε τα χαρτιά τους για να δουν αν πληρούν τα κριτήρια που έλεγε η αγγελία. Επίσης ακούστηκε ξανά ότι θα έρθουν contractors για τα Airbus, για την καλοκαιρινή περίοδο τουλάχιστον.
Για τα ελικοφόρα της η διαδικασία τελείωσε (προς το παρόν). Όταν χρειαστούν άλλους στο μέλλον, θα καλέσουν από αυτούς που έχουν ήδη στην αναμονή.
Ακούγεται ότι και η διαδικασία στην Aegean προχωράει σιγά σιγά και αναμένονται νεότερα από βδομάδα.