Georgi_1964
First-Class-Member
Μα και εγω δεν θελω να πεισω κανενα ο καθε ενας βλεπει και κρινει μονος του. Απλως εχω βγαλει μια γνωμη για το φορουμ (το φορουμ ειναι μια χαρα και τα παιδια του φορουμ ολα ειναι αψογα ομως καποια πραγματα δεν μου αρεσουν ) .Το εχω ξαναγραψει οτι ενα μεγαλο προβλημα ειναι και οταν μου διαγραφουν αυτα που γραφω.Καποια δεν λεω επρεπε να διαγραφουν ομως καποια που δεν ενοχλουν κανενα αυτο δεν το καταλαβαινω.Εγω το φορουμ το θελω να ειναι φορουμ ομως ετσι πως το κανετε ειναι σαν ενα δευτερο routesonline .Το θεμα ειναι οτι κουμαντο στα ολα τα φορουμ κανει η διοικηση και στο τελος οι συντονιστες.
Απλως Ακη ζηταω ενα απλο πραγμα να μου μποκαρετε το λογαριασμο.Δεν ειναι δυσκολο για εσας να το κανετε.Εγω ετσι και αλλιως αν χρειαστω κατι ωφελιμο να μαθω θα το παρακολουθω το φορουμ.Δεν εχει νοημα να ειμαι μελος του φορουμ.
Και στο κατω κατω εδω ειναι καθαρα αεροπορικο φορουμ οπου με αυτα εγω δεν εχω καμια σχεση.
Για την φιλοξενια σε ευχαριστω Ακη !
Απλως Ακη ζηταω ενα απλο πραγμα να μου μποκαρετε το λογαριασμο.Δεν ειναι δυσκολο για εσας να το κανετε.Εγω ετσι και αλλιως αν χρειαστω κατι ωφελιμο να μαθω θα το παρακολουθω το φορουμ.Δεν εχει νοημα να ειμαι μελος του φορουμ.
Και στο κατω κατω εδω ειναι καθαρα αεροπορικο φορουμ οπου με αυτα εγω δεν εχω καμια σχεση.
Για την φιλοξενια σε ευχαριστω Ακη !