Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ακη μπορει και να κανω λαθος ,εσεις απο μεσα καλυτερα τα γνωριζετε.Απλως βλεπω οτι οποιος κρινει τους γερμανους εξαφανιζεται απο το φορουμ.
Στεφανε ολοι γραφουμε για τους γερμανους ,γιατι τους " αλλους " δεν θελουμε να τους πειραξουμε μην μας βαλουν στην μαυρη λιστα. :D
Νομιζω με καταλαβες γιατι γνωριζω οτι πιανεις πουλια στον αερα.(το γραφω με καλη εννοια).
Με εκτιμηση Γιωργος.

Georgi_1964":1ms6rdj2 said:
Απλως βλεπω οτι οποιος κρινει τους γερμανους εξαφανιζεται απο το φορουμ.
Εντάξει, δεν έχω λόγια!!! :thx: :doubt: :hello?:

Τελικά φαίνεται ότι όντως δεν κατανοείς πλήρως την Ελληνική γλώσσα, πόσο μάλλον τον Ελληνικό γραπτό λόγο!

Πάω τώρα να δω αν μου έβαλε η Μέρκελ το μισθό μου στην ώρα του... :with: :mrgreen:

Γιωργο αφου πολυ καλα γνωριζεις οτι ποτε δεν εχω διαφωνησει μαζι σου σε τιποτα !
Το εχω ξαναγραψει οτι ειναι το μοναδικο φορουμ που δεν εχω τσακωθει με τους συντονιστες.(απλως στην αρχη ελεγα τι μου λενε αυτη οι συντονιστες και για πιο λογο μου κανουν παρατηρησεις; Ομως μετα καταλαβα οτι σε ολα ειχατε δικαιο).
Απλως μια γνωμη εγραψα, δεν θα στεναχωρηθουμε για αυτο.
Για να σας γραφω οτι πολλα ωφελιμα εμαθα απο εσας αυτο ειναι αληθεια.Τους γερμανους ας τους αφησουμε στην ακρη.Προσωπικα το εχω ξαναγραψει οτι μαζι τους δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο την κυβερνηση τους.
Τωρα αν ειναι ελληνικο το φορουμ η οχι εδω μπορει και να κανω λαθος.
Ευχομαι να ειναι ελληνικο , απλως μπορει να εχετε μια αυστηρη γραμμη και τιποτε αλλο.

Georgi_1964":2pbc0f1o said:
ι ειναι το μοναδικο φορουμ που δεν εχω τσακωθει με τους συντονιστες.
Ωχ, προσπαθλω να φανταστώ τι γράφεις στα άλλα φόρουμ! :thx:

Εαν δεν τους ειχα γραψει κατι ωφελιμο δεν θα ειχα τσακωθει.Αυτο για τα τουριστικα φορουμ(ενταξει εκει μπορω να τους καταλαβω γιατι ειναι η δουλεια τους και δεν θελουν οι τουριστες να γνωριζουν παρα πολλα ).Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οταν διαγραφουν κατι που εχω γραψει.Αυτη ειναι η αιτια που τσακωνομαι και τιποτα αλλο.
Μην κοιτας που εδω ειναι αεροπορικο φορουμ και δεν μπορω να γραψω κατι ωφελιμο.

Για να μαθεις τι γραφω ,απλως γραφεις στο google " Georgi1964" και διαβαζεις(στα ηλεκτρονικα εχω αλλο ).Απο οτι καταλαβα λιγα ρωσικα πρεπει να γνωριζεις.
Για να μου προτινουν στα 3 ρωσοφονα φορουμ (οχι ομως τουριστικα αλλα ηλεκτρονικα να γινω συντονιστης παει να πει οτι κατι ωφελιμο τους εχω κανει ).Και εγω οταν εκει τους γραφω κανω παρα πολλα ορθογραφικα λαθη ,απλως δεν δινουν σε αυτο σημασια γιατι τους ενδιαφερει πιο πολυ η πληροφορια.

Για να εισαι συντονιστης ειναι το πιο δυσκολο σε ενα φορουμ γιατι αποκτας πολλους εχθρους και εγω αυτο δεν το θελω.Θελει πολυ κουραγιο ,υπομονη και αντοχη.Το καλυτερο ειναι να εισαι απλως μελος του φορουμ και τιποτε αλλο.Ουτε ευθυνες ουτε στεναχωριες .

Εδω, οπως γνωριζεις, ειμαστε γερμανικο φορουμ και λογω του οτι οι σχεσεις Γερμανιας - Ρωσιας δεν ειναι οι καλυτερες, δυστυχως δε γινεται να τοποθετηθεις ως συντονιστης...

Παράκληση: Όταν σας είναι δυνατόν ας γίνει κάποια αναδιοργάνωση της σελίδας των Αεροπορικών Εταιρειών και η μεταφορά τους στις κλειστές ή έστω σε κάποια άλλη σελίδα με τίτλο Αεροπορικές προσπάθειες. Κάποιες δεν υπήρξαν ποτέ, κάποιες δεν είναι αερομεταφορείς και κάποιες δεν πήραν ποτέ Άδεια Αερομεταφορέα (AOC).
Αναφέρομαι στις παρακάτω:
Naxos Air/ Cycladeair,
Panisa Airlines,
Fly Orion Airlines,
Ελληνικά Υδατοδρόμια,
FAS RPA AO,
Hellenic Seaplanes,
Ελληνικές Εταιρείες Αεροψεκασμών,
Rodian Air,
Air Business International,
Odin Aviation,
HCAA -ΥΠΑ
Σας ευχαριστώ.

Καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω. Οταν σας εγραψα οτι το φορουμ δεν ειναι ελληνικο ειχα δικαιο.

Διαγραψτε με για να μην σας κουραζω .

Το καλο ειναι οτι κατι ωφελιμο εμαθα εδω και για αυτο ολους σας ευχαριστω.Αν σε καποιον ειπα κατι παραπανω ευχομαι να μην μου κραταει κακια . :thx:

Georgi_1964":1fw7o6zn said:
Καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω. Οταν σας εγραψα οτι το φορουμ δεν ειναι ελληνικο ειχα δικαιο

Νομίζω έχεις άδικο. Προσωπικά πιστεύω ότι το φόρουμ είναι Λιχτενσταϊνικό

Ομολογώ ότι δεν εχω καταλάβει τι προσπαθείς να μας πεις Georgi_1964. Δεν θα προσπαθήσω καν σε πείσω ότι έχεις άδικο και πως τα πράγματα έχουν αλλιώς. Δεν έχει νόημα.

Αν δεν σου αρέσει εδώ, αποχωρείς. Αλλά σταματά σε παρακαλώ να γράφεις ανοησίες γιατί σπαταλάς τον χρόνο μας.