Για να μην είμαστε off topic γιατί βλέπω ότι συνεχίζετε ένα θέμα σε λάθος συζήτηση, ας τα μεταφέρουμε εδώ.
Αγαπητέ Saggitarius θεωρώ ότι έχεις καταλάβει πως ο Συντονισμός ενός φόρουμ με τόσα μέλη και δεκάδες ή και εκατοντάδες posts καθημερινά δεν είναι κάτι το εύκολο και δεν γίνεται σε 5-10 λεπτά. Αν μπορούσαμε λοιπόν να βάζουμε βαθμό στο off-topic και να σβήνουμε τα posts που έχουν από πχ 7 και πάνω θα ήταν καλά και όλο θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Δυστυχώς όμως αυτός ο "βαθμός" είναι υποκειμενικός και είναι στην κρίση των Συντονιστών. Αν θεωρείς λοιπόν ότι τα 2 posts περί Α3 και Αγίου Βασίλη στο livery της OAir ήταν εντός θέματος, λυπάμαι αλλά δεν ήταν ούτε κατά διάνοια. Όσο αναφορά την προτροπή σου "γιατί σβήνετε μόνο τα δικά μου και δεν σβήνετε και των άλλων", αυτό μου θυμίζει λίγο αθώα παιδική νοοτροπία του τύπου "αφού γράφουν οι άλλοι άσχετα (κατά τη γνώμη σου πάντα) ας γράψω κι εγώ 2-3 άσχετα επίσης". Ξαναδιάβασε λοιπόν τα 2 posts σου και εξήγησε μας τι σχέση έχουν με το θέμα του topic. Ακόμα και το παράπονό σου για το σβήσιμο των posts δεν το έγραψες εδώ ή με πμ, αλλά το συνέχισες στο θέμα για το livery. Τα μέλη όταν μπαίνουν σε ένα θέμα θέλουν να διαβάζουν πληροφορίες για το θέμα αυτό και όχι εκτός θέματος πράγματα ή τα παράπονα του οποιουδήποτε μέλους προς τους Συντονιστές.
Όσο για τον planespotter: κατ' αρχήν πρέπει να φτιάξεις την ορθογραφία σου και την σύνταξή σου. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβάσεις το παραπάνω post σου και πες μας αν κατάλαβες τι έγραψες. Την επόμενη φορά που θα γράψεις παρόμοιο post όπως το παραπάνω, θα πάει στα "σκουπίδια" χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσο για τη φράση
βρισκόμαστε σε έναν χώρο που επιτρέπει σε όλους να εκφράσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ την αποψή τους. εάν αυτό για εσάς ειναι "trash" λύπαμαι πολύ για την κοινωνία μας
μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό. Αν ο καθένας εδώ μέσα αρχίζει και λέει ΕΛΕΥΘΕΡΑ την άποψή του, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κανόνες, χωρίς όρους, θα γίνει εδώ ο πύργος της Βαβέλ. Το "Ελεύθερα" είναι μεγάλη κουβέντα και σημαίνει να λέει ο καθένας ότι θέλει και με όποιο τρόπο να'ναι (προσβλητικές προτάσεις, εκτός θέματος, πολιτικά, βρισιές κλπ κλπ). Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε όλα τα μέλη να λένε "ελεύθερα" το μακρύ τους και το κοντό τους. Αν αυτό για σένα είναι ελευθερία λόγου σε ένα forum, τότε λυπάμαι πολύ το forum που θα εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.