Project : Eurodisney..................

• Thread starter aas59
  • Ημερομηνία δημιουργίας
γεια σας εγω παω παρισι 14-19 φεβρουαριου(5διανυκτερευσεις)!σκοπευω να επισκευτω την eurodisney μονο για μια μερα,ξερω ακριβως σε ποια παιχνιδια θελω να μπω και ετσι μου φτανει μια μερα ^_^ !!!!θα επισκευτω και τα δυο παρκα αναφερετε παραπανω κατι για 110 ευρω ,τοσο περιπου ειχα ακουσει οτι κοστιζουν τα εισητηρια, το θεμαμου ειναι οτι δεν ξερω απο που να τα αγορασω...εχετε κατι να μου προτινετε?επισης,τα εισητηρια για το μετρο???ουτε αυτα εχω ιδεα για το που 8α τα βρω....συγνωμη αν σας φαινονται ηλιθιες οι ερωτησεις μου :oops:

Για την eurodisney δεν ξερω αλλα μπορω να σου πω για το μετρο.
Τσεκαρε το post του flyingdoc εδω viewtopic.php?f=7&t=7136&st=0&sk=t&sd=a&start=15 και ακολουθησε πιστα τις συμβουλες του. Εμενα με εσωσε. Περιλιπτικα να στα πω και γω, απο τα ταμεια του metro μπορεις να παρεις το οτιδηποτε απο εισητηρια. Μπορεις να παρεις το λεγομενο καρνέ που ισχυει για καποιες μερες με απεριοριστες διαδρομες, η πακετακι των 10 εισητηριων νομιζω, 10 ευρω. Η ποιο οικονομικη λυση διοτι τα απλα εισητηρια μιας διαδρομης κοστιζουν 1.60!

σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!δεν ξερω αν εχετε παει στο allow fun park στην αθηνα,αλλα εκει πληρωνεις καποιο ποσο στην εισοδο και μπορεις να μπεις !!σχεδον!! σε ολα τα παιχνιδια,αλλα ΟΧΙ σε ολα!για να μπεις ας πουμε στην μπαλα που σε εκτοξευει πανω χρειαζζεται να δωσεις κι αλλα χρηματα!ισχυει το ιδιο και στην ντισνευλαντ!??θελω να μπω σε συγγεκριμενα παιχνιδια (3 ή 5)!γινεται να πληρωσω σε καθε παιχνιδι που θελω να μπω ξεχωριστα?θα μου βγει ποιο οικονομικα?

Άλλο το αλλού και άλλο η Disneyland.Καμία σχέση.Εκεί πληρώνεις το ημερίσιο εισητήριο και χρησιμοποιείς ό,τι θέλεις.Δεν πληρώνεις κάτι ξεχωριστά.Για να μπεις μέσα χρειάζεσαι το εισητήριο!