Προγράμματα για Η/Υ

• Thread starter fotis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Φώτη κατέβασε το codec xvid, καθώς επίσης και το πακετάκι divx.
Αυτά για την ώρα πιστεύω φτάνουν!

Ποιός είπε ότι δε "σπάει" το σπαστικό windows genuine authentication?WGA solution!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Χρειάζομαι ένα αγγλο - ελληνικό, ελλήνο - αγγλικό λεξικό και ένα αντίστοιχο γαλλικό.
Ξέρει κανείς από που και αν μπορώ να τα κατεβάσω από το net;
Την βοήθειά σας παρακαλώ!

Καλημέρα φίλε αλ.πόρτο,
Θα σου πρότεινα να βρείς το "Magenta", μέσω filesharing app. τύπου odc, dc++, αλλά ακόμα και torrents. Ελπίζω να βοήθησα, δυστυχώς δε μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος (γιατί είναι παράνομο). Αν θες κάτι άλλο στείλε πμ.

Παίδες, ξέρει κανένας κανένα καλό anti-virus / internet security / parental control προγραμμα που να μπορώ να το κατεβάσω και δεν με πειράζει αν είναι freeware ή όχι . Πληρώνω όσο όσο, αρκεί να ξεφορτωθω (επιτέλους) το Νόρτον.

Έχω ακούσει καλά λόγια για το AVG. Αλλά στο site δεν λέει τίποτα για parental control.

YΓ. : Το "εργαλείο" (ο θεός να το κάνει) είναι Windows XP

Ευχαριστώ.

Για antivirus μπορείς να κατεβάσεις το Avast που είναι και free και πολύ καλό http://www.avast.com

Για parental control κατέβασε to Crawler Parental Control που και αυτό είναι free και πολύ καλό. http://www.crawlerparental.com/download.aspx

Χαιρετώ τα πλήθη!! Μήπως ξέρει κάποιος από εσάς, από που μπορώ να κατεβάσω ένα πολυγλωσσικό;

Αγαπητή Κλεοπάτρα,
Μάλλον εννοείς "πολυ-λεξικό". Το έχω αναφέρει και πιο πάνω, το °Magenta Polylexicon (EN, FR, GER, IT)°
είναι επί-πληρωμή. Μπορείς όμως να το βρείς σε p2p εφαρμογές όπως το dc++, odc.
Αλλίως ψάξε σε σαιτ με torrents.
Ελπίζω να βοήθησα, αν θες βοήθεια στείλε πμ.
Φιλικά,
Κώστας

Έχεις δίκιο! Μπερδεύτηκα! Θα ψάξω να το βρώ! Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα.
Έκανα cut-paste από pc σε flash memory.Στην πορεία έβγαλε μήνυμα ότι γέμισε η μνήμη και έβαλα μια άλλη.Όμως το αρχείο χάθηκε και δεν έχω ιδέα που βρίσκεται (αν βρίσκεται κάπου και δεν το πήρε ο βορριάς).Μήπως ξέρει κανένας να με βοηθήσει?
Υγ:Έψαξα στα διεγραμμένα,έψαξα στα temp.files,αλλά γιοκ....