Πρόγραμμα Icarus

• Thread starter Thread starter sv8fmz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το καλό είναι οτι δεν είμαι ο μόνος :P

Ευχαριστώ Γεράσιμε.

Ερώτηση: Στα προνόμια της Join & Fly αναφέρεται η δυνατότητα επιλογής γεύματος (για τις πτήσεις εξωτερικού, εννοείται). Πώς λειτουργεί στην πράξη αυτό; Κατά την έκδοση του εισιτηρίου; Στο check-in; Μέσα στο αεροσκάφος;

Στην έκδοση, και αν υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την πτήση.

Γνωρίζουν κατά την έκδοση (πράκτορες ή γραφεία ΟΑ) τι επιλογές γευμάτων υπάρχουν για κάθε πτήση;

Επίσης, αν η έκδοση γίνει μέσω internet; Πώς επιλέγεις γεύμα;

mitsubishi":1w8w3wov said:
Γνωρίζουν κατά την έκδοση (πράκτορες ή γραφεία ΟΑ) τι επιλογές γευμάτων υπάρχουν για κάθε πτήση;
Επίσης, αν η έκδοση γίνει μέσω internet; Πώς επιλέγεις γεύμα;
Συμφωνώ, αλλά κατά την έκδοση της Icarus,αν θυμάσαι, υπήρχαν τα πεδία προεπιλογής γεύματος(προτίμηση), επίσης υπήρχαν πεδία αν προτιμάς παράθυρο ή διάδρομο.
Οπότε θεωρητικά κατά τη δήλωση του αριθμού σου, η εταιρία είναι σε θέση να σε εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου, αν βεβαίως είναι διαθέσιμες οι θέσεις ή και τα γεύματα.

Εμένα πάλι με έχουν νευριάσει, γιατί πάψαν να μου στέλνουν ριπόρτ, είτε χάρτινη είτε ηλεκρονική(e-mail).Και η Aegean έπαψε, αλλά τουλάχιστον έχει ένα σάιτ που μπορείς να το δείς ον-λάιν το ριπόρτ σου...
Μάλλον για οικονομία το κάνουν και αυτό!

Τελικά υπάρχει τρόπος να δουμε πόσα μίλια έχουμε συγκεντρώσει πληκτρολογ΄ντας τον αριθμό της κάρτας?

Socrates":2pf75y4j said:
Τελικά υπάρχει τρόπος να δουμε πόσα μίλια έχουμε συγκεντρώσει πληκτρολογ΄ντας τον αριθμό της κάρτας?

Προς το παρόν όχι, διότι δεν έχουν διορθώσει το πρόβλημα στο site.

Μπορείς πάντως να στείλεις e-mail στο icarus <παπί> olympic-airways.gr και να ζητήσεις να σε ενημερώσουν για τα μίλια σου. :wink:

Ευχαριστώ πολύ γιατί έχω χάσει τον λογαριασμό και σίγουρα έχουν ακυρωθεί και κάποια μίλια απο πέρυσι.

Socrates":1h1modcw said:
Ευχαριστώ πολύ γιατί έχω χάσει τον λογαριασμό και σίγουρα έχουν ακυρωθεί και κάποια μίλια απο πέρυσι.
H OA δεν ακυρώνει μίλια μετά το πέρας κάποιου χρονικού διαστήματος.
Ντοντ Γόρρυ

το πολυ-πολυ να ακυρωθουν ολα μια και καλη οταν κλεισει! ( :lol: σορυ αλλα δεν αντεχα)