Πώς να τριγγάρεις έναν Boeing fan/person με μία φράση!

• Thread starter Thread starter kmr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

kmr

Economy-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EGKK
Πώς να τριγγάρεις τους θιασώτες της Boeing με μία φράση;

Το Α321 έχει αντικαταστήσει το 757!

Μπορείς να κράζεις για χρόνια το 777 / 787 / 737 και να κάνεις οποιοδήποτε αστείο θές και θα είναι κουλ και άνετοι με αυτό!
Μόλις όμως πείς την μαγική φράση, τριγγάρουν / κριντζάρουν και παθαίνουν όλα αυτά τα μοντέρνα ρήματα εν ριπή οφθαλμού...

Μετά μόλις ηρεμήσουν τους στέλνεις το ακόλουθο άρθρο για να ξαναξεκινήσουν.
How Airbus A321 finally killed Boeing 757 | Best of 2020 - AeroTime

Εμπειρικά εμπεριστατωμένο!!

Να γελάσουμε και λίγο πχια βρε αδερφέ

Οι θιασώτες της Boeing που ξέρω είναι κάτι μεταξύ αίρεσης και anti-vaxxers, που να μπλέξεις :mrgreen:

• Haha
Reactions: kmr
Κοντεύουν 20 χρόνια από το τέλος της παραγωγής, τι θένε πχια! :mrgreen:

Για να καταλάβω και εγώ ο άσχετος, οι Τεχνικοί και οι Χειριστές των α/φων επιλέγουν την Εταιρεία στην οποία θα εγαστούν ανάλογα με τον τύπο του α/φους?

Όχι όχι, δεν παίζει ρόλο αυτό, κανέναν στην αρχή. Προφανώς αν έχεις πιστοποιήσεις σε συγκεκριμένο τύπο μετέπειτα θα κοιτάξεις να το αξιοποιήσεις για να έχεις και καλύτερες απολαβές οπότε θα στοχεύσεις ανάλογα.
Στην προκειμένη περίπτωση, αρκεί να είναι φαν της Boeing (ακόμη και να μην έχουν σχέση με την αεροπορία).
Αρχίζουν το ποσό overpowered είναι το 757 με τους RB211 και πήγαινε σαν κούρσα, ντουμάνια και τα σχετικά ενώ πιστεύουν ότι το Α321 μοιάζει και συμπεριφέρεται με μαούνα!
:mrgreen:
Post automatically merged:

Κοντεύουν 20 χρόνια από το τέλος της παραγωγής, τι θένε πχια! :mrgreen:
Το 757 είναι σαν το καλό κρασί, όσο γερνάει τόσο καλύτερο γίνεται. :mrgreen:

Last edited:
Τούτο είναι μακέτο ή not taken up;

Εικαστική απεικόνιση από την Boeing. Την εποχή που η ΟΑ αγόρασε τα 2 Β767 που κατασκευάστηκαν αλλά δεν τα παρέλαβε (και κατέληξαν στην Αργεντινή αλλά με ταπετσαρίες της ΟΑ στα καθίσματα) η Boeing μαζί με τα Β767 είχε υποβάλει προσφορά και για B757. Η συγκεκριμένη φωτογραφία συνόδευε εκείνη την προσφορά (γιαυτό και οι εγκοπές στα αριστερά της φωτο).

3 767 κατασκευάστηκαν που δεν τα παρέλαβε και πήγαν Χιλή (τα 2) και Μπρουνέι (το τρίτο). Αργεντινή ίσως είδε κάποιος σε πτήση της Lan Chile από Χιλή για Αργεντινή και έτυχε και το είδε τις ταπετσαρίες εκεί.

Όχι όχι, δεν παίζει ρόλο αυτό, κανέναν στην αρχή. Προφανώς αν έχεις πιστοποιήσεις σε συγκεκριμένο τύπο μετέπειτα θα κοιτάξεις να το αξιοποιήσεις για να έχεις και καλύτερες απολαβές οπότε θα στοχεύσεις ανάλογα.
Στην προκειμένη περίπτωση, αρκεί να είναι φαν της Boeing (ακόμη και να μην έχουν σχέση με την αεροπορία).
Αρχίζουν το ποσό overpowered είναι το 757 με τους RB211 και πήγαινε σαν κούρσα, ντουμάνια και τα σχετικά ενώ πιστεύουν ότι το Α321 μοιάζει και συμπεριφέρεται με μαούνα!
:mrgreen:
Post automatically merged:

Το 757 είναι σαν το καλό κρασί, όσο γερνάει τόσο καλύτερο γίνεται. :mrgreen:
Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα με τα ντουμάνια. Όντως ακούς τέτοια σχόλια. Κάποιοι από αυτούς έχουν κάνει την ανάγκη φιλότιμο βέβαια και με σκοπό να κάνουν και τις σχετικές αβάντες.
Έχω ακούσει και ένα κορυφαίο τύπου προτιμώ να πετάω ένα Boeing αντί του A320 γιατί δεν εμπιστεύομαι το fly by wire, δεν μου αρέσει το side stick και αλλά τέτοια εμπεριστατωμένα…

Η εικόνα που έχω από νέα παιδιά που είναι στην αρχή της καριέρας τους, ενδιαφέρονται για τον τύπο αλλά υπάρχει μια ευελιξία αν η εταιρία πληρώνει το rating.
Ένας φίλος μου πάλι πήγε στην Baltic λόγο του a220. Έχει να κάνει όμως και με την ευελιξία που έχεις μετά να αλλάξει εταιρία. Οπότε αν έχεις a320 rating έχεις περισσότερες επιλογές. Μεταξύ Boeing και Airbus ίσως να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά αλλά μεταξύ ελικοφόρων και jet, δεν έχω συναντήσει κάποιον να προτιμά ελικοφόρα.
Για τους τεχνικούς αν ξέρουν ότι ένας τύπος είναι απαιτητικός και θα τους βγάλει την Παναγία, σε περίπτωση αλλαγής ίσως δοκιμάσουν κάτι άλλο. Άλλοι πάλι προτιμούν τον διάβολο που ξέρουν. Αν υπάρχουν επιλογές και πολυτέλεια χρόνου θα βάλεις και τα γούστα σου στην εξίσωση. Σίγουρα όμως ο τύπος δεν είναι το μοναδικό κριτήριο. Πολλές φορές ακούω ότι έχω ένα βουνό χρέος να αποπληρώσω πετάω ότι πετάει.