ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ LOCO?

• Thread starter Thread starter no frills
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ LOCO?

• easyjet

Votes: 0 0,0%
  • ryanair

Votes: 2 40,0%
  • airberlin

Votes: 1 20,0%
  • germanwings

• sterling

• virgin-express

• skyeurope

• αλλη

• Total voters
    5
kai gia na simpliroso ton filo nofrills

i easy echei ena poli ekseligmeno backend sistima pou ipologizei tin prosfora kai tin zitisi me tetio tropo oste veltistopii tous prosferomenous naulous se megisto vathmo -pros to sinferon panta tis eterias fisika...den einai eklisia...eteria einai-

chrisimopiei to open skies an thimame kala me bespoke efarmogi gia to frontend -gia to bespoke toulachiston eime sigouros gia tin periodo 98/99 mechri telos 2001-

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι χαφιές της wizz, αναξιόπιστος , πρωτόβγαλτος στο internet γενικά παραπληροφορώ ασύστολα και γενικά επικίνδυνος!! Α ξέχασα και δεν έχω ταξιδέψει ποτέ στη ζωή μου με αεροπλάνο!! Κρέμασμα στο σύνταγμα θέλω ο αθεόφοβος!!!

Ας πάρουμε μιά μιά τις κατηγορίες αγαπητέ no frills.

1. Aν κατάλαβα η γνώμη μας για τις loco στηρίζετε σε προσωπικές μας εμπειρίες και αυτές κατέθεσα. Λοιπόν εγώ ο δοτός ταξίδεψα 2 φορές με Ryan πριν απο 3 και 2 1/2 χρόνια και το αεροπλάνο ήταν και τις 2 φορές ήταν ένα υπερσύχρονο 737-200 και μάλιστα ο πιλότος ήταν Ρώσος.Μήπως κάτι σημαίνει αυτό? Πέταξα από το πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Οστάνδης (μην ψάχνετε στο Βέλγιο είναι) για STN. Για εμπειρίες πτήσης?Αστα να πάνε, ο χάρος βγήκε παγανιά!! Με χαρά λοιπόν πληροφορήθηκα ότι ανανεώθηκε ο στόλος της Ryan γιατί απλά δεν πήγαινε άλλο με τα ερείπια που είχε. Δεν το ήξερα βέβαια το παραδέχομαι, συγνώμη. Από την άλλη όμως ελπίζω η αγαπημένη σου εταιρία να μην χρησιμοποιεί πιλότους από την Μογγολία ή την Γκάνα μια που οι Ρώσοι είναι πανάκριβοι πια!!

2. Στηριζόμενος πάντα στις εμπειρίες μου ανέφερα την Wizz. Mε αυτή πέταξα πέρσυ για το εξωτικό και παντελώς άγνωστο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης αεροδρόμιο που κατά σύμπτωση χρησιμοποιεί η MALEV και όλες οι εταιρίες που πηγαίνουν στην Ουγγαρία. Τι να κάνω φίλε μου στη Βουδαπέστη πήγα την πτήση για την Βουδαπέστη κρίνω!! Τι άλλη φορά για να σου κάνω την χάρη θα πάω στην Β.Κορέα και θα σου πω για τις εκεί εμπειρίες μου. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, εσύ ο πολυταξιδεμένος, να μας πεις πόσες πτήσεις τον χρόνο κάνεις ρε αδελφέ και με ποιές εταιρίες, για να δούμε αν έχουν αντικειμενικότητα οι κρίσεις σου.

3.Όσο για την αποψή σου για την Εasy την βρήκα πραγματικά ενδιαφέρουσα. Δηλαδή μας κοροιδεύει στο ATH-LON και όχι στα υπόλοιπα δρομολόγια!! Συνεπέστατη πολιτική!! Πραγματικά να τους χαίρεσαι!!

Υ.Γ Μια και που internet δεν είναι μόνο το airliners.gr ρίξε μιά ματιά και τσέκαρε π.χ πόσο πουλάει η αγαπημένη σου easy απο Κρακοβία ή Βουδαπέστη για Λονδίνο και πόσο η SKY. Ετσι για να μην παραμυθιάζεσαι ότι είναι η φτηνότερη και η καλύτερη!!

re seis iremiste... les kai eisaste idioktites kanete...

kai gia na min pareksigitho...ego tonisa oti ola einai thema supply and demand.

an i easy echei 80% plirotita paei na vgalei perisotera lefta apo to ipolipo 20% (an gemisei theoritika) kai auto einai to logiko.

an stin idia diadromi i KGP airlines echei 50% kai eite kanei eite den kanei breakeven...tin endiaferei na gemisei mpas kai vrethei sto mauro kai ochi sto kokino...

logiko einai...

αρχικα ηρεμισε....παραδεξου πως μιλησες με ανακριβεις και χαμηλωσε τον τονο της φωνης σου διοτι δεν σου μιλησα ασχημα.απλως σου επισημανα ποια πραγματα θεωρουσα λαθος σ αυτα.
1) η wizz κανει χρηση σχεδον τα ιδια αεροδρομια που κανει χρηση και η ryan.με καποιες εξαιρεσεις βεβαια...οπως η βουδαπεστη.(girona,charleroi,hahn,lubck,luton,beauvais ειναι μονο μερικα παραδειγματα)
2)το οτι πεταξες με ryan και πεταξες με παλιο αεροσκαφος δεν σημαινει πως και σημερα η ryan εχει τα ιδια αεροσκαφη...γι αυτο ειπα...πριν κατηγορησεις..τσεκαρε...
3)ξερω πως η easy δεν ειναι η φθηνοτερη...δεν φημιζεται γι αυτο. αλλα ειναι φθηνη με εξαιρεση το αθηνα-λονδινο που με εχει απογοητευσει πολυ.
4)δεν σε αποκαλεσα ουτε οπαδο ουτε τσατσο ουτε οτιδηποτε της wizz. στο κατω κατω εγω ανοιξα αυτο το τοπικ για να μπορεσουμε να ψηφισουμε δημοκρατικα αυτο που θελουμε. φιλε μου εγω δεν απαντησα σ αυτα που εγραψες επειδη δεν συμφωνουσ μαζι σου. σου το ειπα και στο προηγουμενο μου ποστ....απαντησα επειδη ησουν αντικειμενικα λαθος!
5)δεν ειπα πως ειμαι πολυταξιδεμενος. και προσεχε πως μου μιλας. δεν απειλω. παρακληση κανω. σου μιλαω με το πιο πολιτισμενο υφος και εσυ μου απευθυνεσαι με ειρωνια. δεν ειμαι πολυταξιδεμενος. ποτε μου δεν ανεφερα κατι τετοιο. το ποσες πτησεις κανω το χρονο ειναι προσωπικη μου υποθεση. αν δεν θεωρεις τις αποψεις μου ανικειμενικες μην τις ακους.
περιμενω τουλαχιστον ενα συγνωμη για τους χαρακτηρισμους σου.

Ηρεμήστε λίγο....Μην αναλώνεστε σε προσωπικές κόντρες.Ας συνεχίσουμε την συζητηση για το ποια θεωρούμε την καλύτερη Low Cost....

'Exοντας χρησιμοποιήσει μόνο την Easy...Δεν είμαι σε θέση να εκφέρω γνώμη....αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι πετά σε αξιοπρεπή αεροδρόμια κ παλαιότερα σε ολα- καθημερινά ....Τώρα πλεον δεν καταλαβαίνω τι πάει να κάνει...Θα ήθελα πολύ όμως να πετάξω με wizz και skyeurope..και βεβαίως ryanair...Ποιον θα πείραζε ένα roadtrip στον άραξο αν είχε μία επιλογή απο 15 προορισμούς :lol:

Θα πω την easy λοιπόν γνωρίζοντας πως κανεις δεν με παιρνει στα σοβαρα ... :lol: :lol: καθως την θεωρω ως τον εθνικό αερομεταφορέα της Ευρώπης :lol: :lol:

Πού είναι η Southwest???

seven4seven":26usagek said:
Πού είναι η Southwest???

ωχ....παραληψη..τεραστια....συγνωμη....απορω πως μου ξεφυγε.....τελικα ειχα οντως μονο την ευρωπη στο μυαλ ομου... ας αλλαξουν λοιπον οι mods το τιτλο του τοπικ...σε...ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ LOCO.... :roll: :cry:

Εν πάσει περιπτώσει, εκεί θα πήγαινε η ψήφος μου, γιατι τη θεωρώ "πρώτο διδάξαντα" για όλες τις άλλες loco. :wink:
Κατα τ άλλα, μόνο με ΕΖΥ έχω ταξιδέψει, και το seatpitch ήταν και στις 6 πτήσεις για σφαλιάρες! Ποτέ ξανά... Προτιμάω να δώσω κάτι παραπάνω κ να ταξιδέψω σάν άνθρωπος, παρά έτσι!

Αγαπημένε μου no frills,

Oπως κάθε λογικός άνθρωπος νομίζει, έτσι κι εγώ θεωρώ ότι το formum είναι είναι τόπος ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών. Το ότι πολλές φορές ανεβαίνουν οι τόνοι είναι φυσιολογικό αρκεί οι χαρακτηρισμοί των "αντιμαχομένων" να είναι σε πολιτισμένα πλαίσια. Ασφαλώς και δεν έχω τίποτε εναντίον σου, τουναντίων και σέβομαι αλλά και παρακολουθώ πάντα με προσοχή τις απόψεις σου που πάντα είναι ενδιαφέρουσες.

Στο συγκεκριμένο topic ανέβασα τους τόνους γιατί εμμέσως πλήν σαφώς με κατηγόρησες για παραπληροφόρηση. Πιστεύω ότι ο κάθε καλόπιστος καταλαβαίνει ότι ούτε μετοχές έχω στην WIZZ ούτε προπαγάνδα κάνω υπέρ της. Παραδέχτηκα το λάθος μου και ζήτησα συγνώμη διότι δεν ήξερα για την ανανέωση του στόλου της RYAN (δεν νομίζω δα ότι είναι και επικίνδυνο για το forum!!) και επίσης ανέφερα με συγκέκριμένα παραδείγματα τις εμπειρίες μου από τις πτήσεις μου με RYAN και WIZZ σε Οστάνδη και Βουδαπέστη. Όπως σου είπα αυτές τις εμπειρίες έχω αυτή την κριτική κάνω!!

Δεν νομίζω να χρησιμοποίησα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό σου ούτε αναφέρθηκα υποτιμητικά στα ταξίδια σου.Θεωρείς το έστω και ειρωνικό " πολυταξιδεμένος" υποτιμητικό χαρακτηρισμό? Τι έπρεπε να πώ εγώ για το δικό σου " ρε παιδια...πριν πουμε γνωμη..ας ψαχνουμε λιγο....ελεος.... " με άλλα λόγια "ρε άσχετε άνοιξε τα στραβά σου και μην λες ....... " Έχω μήπως άδικο??
Το πολυταξιδεμένος που σε πείραξε πηγαινε απλά στο ότι βλέποντάς σε τόσο φανατικό υποστηρικτή της EASY αναρωτήθηκα αν έχεις εμπειρίες από άλλες loco. Άποψη μου είναι, ότι γιά να είμαστε αντικειμενικοί σε ένα θέμα πρέπει να εξετάζουμε όλες τις πλευρές. Ευχομαι να συμφωνείς με αυτό.

Κλείνω λέγοντάς σου ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου αλλά αντίθετα θεωρώ τις παρεμβάσεις σου στο site εύστοχες και τις πληροφορίες σου πολύτιμες. Το μόνο πταίσμα που ίσως θα σου προσάψω είναι η θρησκευτική εμμονή σου στην πορτοκαλή εταιρία.