Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι χαφιές της wizz, αναξιόπιστος , πρωτόβγαλτος στο internet γενικά παραπληροφορώ ασύστολα και γενικά επικίνδυνος!! Α ξέχασα και δεν έχω ταξιδέψει ποτέ στη ζωή μου με αεροπλάνο!! Κρέμασμα στο σύνταγμα θέλω ο αθεόφοβος!!!
Ας πάρουμε μιά μιά τις κατηγορίες αγαπητέ no frills.
1. Aν κατάλαβα η γνώμη μας για τις loco στηρίζετε σε προσωπικές μας εμπειρίες και αυτές κατέθεσα. Λοιπόν εγώ ο δοτός ταξίδεψα 2 φορές με Ryan πριν απο 3 και 2 1/2 χρόνια και το αεροπλάνο ήταν και τις 2 φορές ήταν ένα υπερσύχρονο 737-200 και μάλιστα ο πιλότος ήταν Ρώσος.Μήπως κάτι σημαίνει αυτό? Πέταξα από το πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Οστάνδης (μην ψάχνετε στο Βέλγιο είναι) για STN. Για εμπειρίες πτήσης?Αστα να πάνε, ο χάρος βγήκε παγανιά!! Με χαρά λοιπόν πληροφορήθηκα ότι ανανεώθηκε ο στόλος της Ryan γιατί απλά δεν πήγαινε άλλο με τα ερείπια που είχε. Δεν το ήξερα βέβαια το παραδέχομαι, συγνώμη. Από την άλλη όμως ελπίζω η αγαπημένη σου εταιρία να μην χρησιμοποιεί πιλότους από την Μογγολία ή την Γκάνα μια που οι Ρώσοι είναι πανάκριβοι πια!!
2. Στηριζόμενος πάντα στις εμπειρίες μου ανέφερα την Wizz. Mε αυτή πέταξα πέρσυ για το εξωτικό και παντελώς άγνωστο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης αεροδρόμιο που κατά σύμπτωση χρησιμοποιεί η MALEV και όλες οι εταιρίες που πηγαίνουν στην Ουγγαρία. Τι να κάνω φίλε μου στη Βουδαπέστη πήγα την πτήση για την Βουδαπέστη κρίνω!! Τι άλλη φορά για να σου κάνω την χάρη θα πάω στην Β.Κορέα και θα σου πω για τις εκεί εμπειρίες μου. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, εσύ ο πολυταξιδεμένος, να μας πεις πόσες πτήσεις τον χρόνο κάνεις ρε αδελφέ και με ποιές εταιρίες, για να δούμε αν έχουν αντικειμενικότητα οι κρίσεις σου.
3.Όσο για την αποψή σου για την Εasy την βρήκα πραγματικά ενδιαφέρουσα. Δηλαδή μας κοροιδεύει στο ATH-LON και όχι στα υπόλοιπα δρομολόγια!! Συνεπέστατη πολιτική!! Πραγματικά να τους χαίρεσαι!!
Υ.Γ Μια και που internet δεν είναι μόνο το airliners.gr ρίξε μιά ματιά και τσέκαρε π.χ πόσο πουλάει η αγαπημένη σου easy απο Κρακοβία ή Βουδαπέστη για Λονδίνο και πόσο η SKY. Ετσι για να μην παραμυθιάζεσαι ότι είναι η φτηνότερη και η καλύτερη!!