Ασφαλώς και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλίσαντα φίλο Hunting a Shadow ότι η Air Asia είναι μακράν η καλύτερη loco. Καινούργια αεροσκάφη, φοβερές τιμές, ακρίβεια δρομολογίων, εκτεταμένο δίκτυο, με κάνουν να δίνω την ψήφο μου στην Air Asia.
Μια και μιλάμε όμως για Ευρώπη μάλλον θα ψήφιζα την WIZZ. Για να είμαι όμως δίκαιος θα πρέπει να σημειώσω ότι ποτέ δεν είχα την τιμή να ταξιδέψω με Γερμανική loco γιαυτό και δεν έχω γνώμη για αυτές.
Ξαναγυρνώντας λοιπόν στην WIZZ θα πω ότι δυό φορές ταξίδεψα με αυτή (ΒUD) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Καινούργια αεροπλάνα, ακρίβεια δρομολογίων, άνετες θέσεις με μιά ένσταση μόνο για τις τιμές που είναι πιά λίγο τσιμπιμένες για loco.
Δεν θα μπορούσα ασφαλώς να ψηφίσω μια εταιρία σαν την Easy που με κοροιδεύει προσφέροντας τιμές κανονικών εταιριών ούτε σαν την Ryan που πετάει στου διαόλου την μάνα με αρχαία αεροπλάνα ούτε βέβαια την Virgin που μόνο κατόνομα είναι loco. Mετά την ανανέωση του στόλου της ίσως η Sky Europe είναι μιά λύση αλλά ας δούμε την ανανέωση πρώτα και βλέπουμε.