ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ LOCO?

• Thread starter Thread starter no frills
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ LOCO?

• easyjet

Votes: 0 0,0%
  • ryanair

Votes: 2 40,0%
  • airberlin

Votes: 1 20,0%
  • germanwings

• sterling

• virgin-express

• skyeurope

• αλλη

• Total voters
    5

no frills

First-Class-Member
Περιοχή
Thessaloniki
Website
spirakos.wordpress.com
ποια θεωρειται πως ειναι η λαυτερη loco που εχετε εταξει ? παρτε υπ οψιν σας
αεροσκαφη
τιμες
αεροδρομια
service
αξιοπιστια

εγω ξερετε τι ψηφιζω.....easyProp (the regional subsidiary of easyJet)

Το έχω αναφέρει και κάπου αλλού στο παρελθόν νομίζω, κατά τη γνώμη μου η Air Asia είναι η καλύτερη στο είδος της. Βέβαια οι LOCO που αναφέρεις είναι μόνο ευρωπαϊκές, οπότε αν περιοριζόμαστε μόνο εκεί, πάω πάσο.

Hunting a Shadow":azm1ued2 said:
Το έχω αναφέρει και κάπου αλλού στο παρελθόν νομίζω, κατά τη γνώμη μου η Air Asia είναι η καλύτερη στο είδος της. Βέβαια οι LOCO που αναφέρεις είναι μόνο ευρωπαϊκές, οπότε αν περιοριζόμαστε μόνο εκεί, πάω πάσο.

η αληθεια ειναι πως οταν ποσταρα στο μυαλο μου ειχα μονο ευρωπαικεσ....ισως πιο σωστος τιτλος θα ηταν...η καλυτερη ευρωπαικη λοκο

Πριν πω τη γνωμη μου για την καλυτερη loco θα ηθελα να προτεινω κατι που εχει ηδη αναφερθει σε αλλη αντιστοιχη συζητηση (νομιζω καλυτερος προορισμος ή κατι τετοιο). Καλο θα ηταν πιστευω μαζι με την καλυτερη loco εταιρεια να πουμε και τη χειροτερη κατ τη γνωμη μας εταιρεια.
Καλυτερη λοιπον εταιρεια για μενα ειναι η hapag lloyd (Πολυ καλα α/φη και αμεση εξυπηρετηση on board).
Απαραδεκτη για μενα εταιρεια απο μια και μοναδικη εμπειρια που ειχα το περασμενο Πασχα η Germanwings. Απο Κολωνια που φευγαμε ξημερωματα περιμεναμε την απειρη ωρα να μπουμε στο α/φος αφου περα απο τους κανονικους αριθμους επιβιβασης προηγηθηκαν ολα τα ατομα με γερμανικο διαβατηριο και αν δεν κανω λαθος καποια με συγκεκριμενη πιστωτικη. Περα τουτου ειχαν την απαιτηση να μιλαμε γερμανικα αφου τα αγγλικα τους ηταν απαραδεκτα. Κριμα γιατι κατα καιρους εχει καλες τιμες σε συγκεκριμενους προορισμους.
Τελος αρκετα καλη εταιρεια ειναι και η easy. :wink:

Σαν καλύτερη ψήφισα την Air Berlin, γιατί έχει: πολύ καλές τιμές στους προορισμούς του EuroShuttle, καλό FFP, αναπαύτηκα αεροσκάφη, καλή on-time performence, γεύμα εν πτήση (αν και πλέον το λιγόστεψαν) κ.ά.

Χειρότερη; EasyJet. Διαβάστε γιατί ...

δεν εχω κανεναν λογο να αμφισβητω αυτα που γραφεις ακη. αλλα μια πολυ καλη μου φιλη μετα απο παροτρυση μου πηγε πριν μερικες βδομαδες βερολινο με easy απο αθηνα. στην επιστροφη της η πτηση της ακυρωθηκε λογω βλαβης του αεροσκαφους. τους μεταγερανε δωρεαν σε πολυτεεςσ ξενοδοχειο και την επομενη μερα το πρωι με εξτρα πτηση επετρεψαν αθηνα.... συμπεριφορα κανονικης εταιριας....ειλικρινα το παραπανω γεγονος δεν το βγαζω απο το μυαλο μου. αν ενδιαφερεστε μπορω να μαθω και αριθμους πτησεων και λοιπες info.

και κατι καομα...τα conf των αεροσκαφων της ab δεν δειχνουν πως εχει καλυτερο seat pitch a320 180 setas 737-700 144 seats(οσεσ και η easy)

οσο για τις τιμες της για τις πτησεις προς ελλαδα...ειναι λιγο...<<καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα...>> η easy ειναι πιο λογικη αν εηξαιρεσεις το αθ-λονδινο

Φυσικά και κάθε πτήση της easy δεν είναι όπως η δική μου (ευτυχώς κιόλας) και σίγουρα δεν συμβαίνουν πάντα. Απλά υπήρχαν πάρα πολλά αρνητικά στην πτήση μου, περισσότερα από όσα θα έπρεπε και (πιστεύω) πολλά που οφείλονταν στην κακή επικοινωνία των υπαλλήλων της εταιρίας.

no frills":120t6o1y said:
και κατι καομα...τα conf των αεροσκαφων της ab δεν δειχνουν πως εχει καλυτερο seat pitch a320 180 setas 737-700 144 seats(οσεσ και η easy)

Η easyjet δεν έχει Α320, αλλά Α319 με 156 θέσεις! Από τα Α320 της ΑΒ όλα θα έχουν 174 θέσεις (τα D-ABDA έως D-ABDF για την ώρα έχουν 180 αλλά θα μειωθούν κι εδώ στις 174). Τα Α319 της ΑΒ θα έχουν 144 θέσεις. Δεν έχω ταξιδέψει ακόμη με Α319/320 της AB μόνο με τα 737-400/800 και η διαφορά με τα Α319 της easy είναι αισθητή.

το ξερω οτι δεν εχει 320 η easy...μιλησα για την ομοιοτητα των 737-700....οσοο για τις 180 θεσεις στα 320 την πληροφορια την ειδα στο site...ισως να εγιναν αλλαγες χωρισ να το ενημερωσουν. οπως και να εχει η ab ειναι μια πολυ συμπαθητικη εταιρια.

Ασφαλώς και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλίσαντα φίλο Hunting a Shadow ότι η Air Asia είναι μακράν η καλύτερη loco. Καινούργια αεροσκάφη, φοβερές τιμές, ακρίβεια δρομολογίων, εκτεταμένο δίκτυο, με κάνουν να δίνω την ψήφο μου στην Air Asia.

Μια και μιλάμε όμως για Ευρώπη μάλλον θα ψήφιζα την WIZZ. Για να είμαι όμως δίκαιος θα πρέπει να σημειώσω ότι ποτέ δεν είχα την τιμή να ταξιδέψω με Γερμανική loco γιαυτό και δεν έχω γνώμη για αυτές.
Ξαναγυρνώντας λοιπόν στην WIZZ θα πω ότι δυό φορές ταξίδεψα με αυτή (ΒUD) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Καινούργια αεροπλάνα, ακρίβεια δρομολογίων, άνετες θέσεις με μιά ένσταση μόνο για τις τιμές που είναι πιά λίγο τσιμπιμένες για loco.

Δεν θα μπορούσα ασφαλώς να ψηφίσω μια εταιρία σαν την Easy που με κοροιδεύει προσφέροντας τιμές κανονικών εταιριών ούτε σαν την Ryan που πετάει στου διαόλου την μάνα με αρχαία αεροπλάνα ούτε βέβαια την Virgin που μόνο κατόνομα είναι loco. Mετά την ανανέωση του στόλου της ίσως η Sky Europe είναι μιά λύση αλλά ας δούμε την ανανέωση πρώτα και βλέπουμε.

COMPUTERISE":3dwqn402 said:
Ryan που πετάει στου διαόλου την μάνα με αρχαία αεροπλάνα .
ρε παιδια...πριν πουμε γνωμη..ας ψαχνουμε λιγο....ελεος....
1) h ryan εχει εναν απο τους πιο συγχρονους στολους στην ευρωπη με 737-800 μονο! 737-200 εχει stored και τα χρησιμοποιει σε εκτακτες περιπτωσεις.
2)η wizz ακολουθει πιστα την πολιτικη της ryan και πεταει σχεδον στα ιδα αεροδρομια με την ιρλανδικη εταιρια.

ειλικρινα δεν σχολιαζω τα οσαα ειπες επειδη διαφερουν οι αποψεις μας. η αποψη ειναι κατι υποκειμενικο. αλλα τα στοιχεια που αναφερεις ειναι αντικειμενικα λαθος. οσο για την easy δεν σε κοροιδευει καθολου..αν εξαιρεσεις το ρουτ αθ-λον τοτε σε ολα τα αλλα εχει πολυ καλες τιμες...ειδικα αν κοιταξοουμε τις τελικες τιμες με τους φορους...που αλλες εταιριες για τα ιδια αεροδρομια χρεωνουν τετραπλασθιους φορους...
το ιντερνετ δεν ειναι μονο για το airliners.gr...πριν κατηγορησεις τσεκαρε....ειναι και επικινδυνο για το φορουμ να κατηγορεις λανθασμενα μια εταιρια....

http://www.ryanair.com/site/EN/about.ph ... &sec=fleet

http://wizzair.com/index.shtm

http://www.ryanair.com/site/EN/dests.php?flash=chk