Ποιά αεροσκάφη θέλετε για αντικατάσταση των Β734 της ΟΑ

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας

Τα Β734 της ΟΑ θέλω να αντικατασταθούν με...

• Α320 (Α318/319/320/321)

Votes: 43 55,8%
  • Β737NG (Β737-600/700/800/900)

Votes: 28 36,4%
  • Β717-200 (και ίσως Β717-300 αν γίνει πραγματικότητα)

Votes: 3 3,9%
  • ΜD-90-30

Votes: 3 3,9%

• Total voters
    77
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
737NG Bέβαια...

Εμένα δε με ενδιαφέρει τι θα αγοράσουν.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι επιζήσει η Ο.Α και να αγοράσει ότι αεροσκάφος πιστεύουν ότι θα βοηθήσει την εταιρεία να κερδίσει ξανά τους πελάτες που έφυγαν,και να μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση τους επιβάτες στους προορισμούς τους σε όλη τη γη αν είναι δυνατόν,και σίγουρα όπου υπάρχουν Έλληνες μετανάστες.Φυσικά με λογικό κόστος.Τι να το κάνω ένα αεροσκάφος πολύ ωραίο με φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά,αν δεν μπορώ να αγοράσω εισιτήριο και να ταξιδέψω με αυτό;

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Παιδιά μήπως ξέρει κανένας για νέα αεροσκάφη; Ακούγεται τίποτα;

ακρα του ταφου σιωπη...τα μονα "νεα" αεροσκαφη είναι τα παλια..733/34 και Α-320 που θα μισθωσουν εαν προλαβουν για να βγαλουν το πτητικο προγραμμα του καλοκαιριου..παντως θα ήθελα για διαφοροποιηση απο την Αιγαιου 737-700/800/900 και για τα υπερατλαντικα 773..οχι οτι θα με χαλαγαν τα Α-332/333..και φυσικα ενα regional στολο με Ε-170/190..ξερω ονειρευομαι.. :(

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον spotterakis. Μόνο και μόνο για λόγους διαφοροποίησης απο την Αιγαίου θα ήθελα η ολυμπιακή να διαθέτει 737NG. Απο άποψη σχεδιασμού τα 318/319/320/321 είναι πολύ καλυτερα των 737NG.Έχω να πετάξω με 737 τουλάχιστον πέντε χρόνια και το εσωτερικό τους δεν το θυμάμαι και καλά.Πόσο μάλλον των 737 της ολυμπιακής που η πρώτη και τελευταία πτήση ήταν πριν 13 χρόνια SKG-AMS.Επιπλέον ,με MD-90 δεν έχω πετάξει ποτέ αλλά και πάλι δεν μου κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.

Ακουστηκε οτι εχει "κλειστει" ηδη ενα Β733 απο Αμερικη και θα ερθει Ελλαδα αφου τοποθετηθουν σε αυτο TICAS και πορτα πιλοτηριου,νεων προδιαγραφων ασφαλειας.Το αεροπλανο λεγεται οτι ειναι σε αριστη κατασταση. :great:
Επισης κυκλοφορησε οτι απορριφθηκαν 2-3 Β733/4 τα οποια ειχαν βρεθει στη Σουηδια,λογω της κακης τους καταστασης.
Αυτην την εβδομαδα μπορει να υπαρξουν νεοτερα απο Αμερικη.Ειδωμεν...

Συμφωνώ με την επισήμανση, ότι αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της ΟΑ όχι τι αεροσκάφη θα έλθουν.
Πάντως, ως φανατικός της Βοeinγ ανεπιφύλακτα ψηφίζω Β737NG

τα 733/4 που "ξεφορτωνεται" η Αιγαιου δεν ειναι σε καλη κατάσταση να τα παρει η ΟΑ ή εχουν ήδη στην Α3 κλεισει συμφωνιες με άλλες εταιριες να τα παραλαβουν?

Τα αεροσκάφη που είχε/έχει η Aegean δεν ανήκουν στην Aegean, αλλά σε εταιρίες leasing. Οπότε ... αυτές αποφασίζουν ποιος θα είναι ο επόμενος χρήστης.

Πιστευω οτι το Α320 ειναι το καλυτερο αεροσκαφος για μεσαιες αποστασεις.Να διαφοροποιησει λιγο τον στολο της απο τα 733-734.Για να γινει ομως ανταγωνιστικη πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα στην Ο.Α. και οχι μονο τα αεροσκαφη.Ευτυχως που υπαρχει και η Aegean.Γιατι αν περιμεναμε απο το δημοσιο..... :evil: :evil: :cry:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.