Πιστωτικές κάρτες και πρόσβαση στα lounges

Σήμερα ξεκινά την λειτουργία του το νέο lounge της Goldair στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας (όπως διαφημίζεται σε story που ανέβασε η εταιρεία στο Instagram). Έχω υποβάλει ερώτημα στην εταιρεία με ποιες κάρτες της Alpha μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση.

Από ότι γνωρίζω με καμία. Θεωρώ ότι τελείωσε η συνεργασία της Alpha bank με την Goldair. Αν έχεις άλλη απάντηση ενημέρωσε μας.

Σήμερα ξεκινά την λειτουργία του το νέο lounge της Goldair στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας (όπως διαφημίζεται σε story που ανέβασε η εταιρεία στο Instagram). Έχω υποβάλει ερώτημα στην εταιρεία με ποιες κάρτες της Alpha μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση.

Όπως είπε και ο Θάνος παρακάτω, η απάντηση που θα πάρεις λογικά θα είναι "με καμία".

Και εγώ αυτό γνωρίζω εδώ και μερικούς μήνες. Τον περασμένο Απρίλιο ανεβαίνοντας προς το lounge της A3 στα extra-Schengen πέρασα από την GoldAir και ρώτησα αν ισχύει η Alpha Mastercard Gold για πιθανή μελλοντική χρήση. Όντως η εξυπηρετική κοπέλα στην υποδοχή την δοκίμασε στο μηχάνημα, το οποίο την απέρριψε.

Καλά στο extra Scengen ποτέ δεν είχες πρόσβαση με την Alpha Mastercard Gold, παρά μονάχα με την Private card. Μόνο στο intra Scengen lounge έμπαινες.

• Like
Reactions: SGM
Επομένως υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα με ενεργή πρόσβαση σε lounges?

Πρόσβαση σε lounges έχει η Revolut Ultra, με 50E τον μήνα. Με πολλά ακόμα πχ ασφάλιση κλπ

A, Ok, πάνω κάτω όπως και η AMEX platinum

Επομένως υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα με ενεργή πρόσβαση σε lounges?
Μου απάντησε η Goldair στο Instagram να επικοινωνήσω με email (το οποίο μου έδωσαν) απευθείας με το lounge στην Κέρκυρα. Τους έχω στείλει δύο email στα οποία δεν έχω λάβει απάντηση.

Η κάρτα που σου δίνει πρόσβαση στα lounge της Goldair σε Ελ. Βεν. (intra & extra Schengen), Μύκονο και Ηράκλειο (για Κέρκυρα περιμένουμε να μάθουμε) είναι η χρεωστική (debit) Mastercard του Private Banking της Alpha. Μπήκε φίλος μου νωρίτερα σήμερα στο intra Schengen lounge στην Αθήνα κάνοντας χρήση της κάρτας αυτής.

Βρήκα αυτό, μόλις, στο lounge της Τιμισοάρα.

17043794145142061251028907169110.jpg

• Like
Reactions: SGM