Παράθεση άρθρων!

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
NIKITAS":3fl59wau said:
Πάντως κατά τη γνώμη μου το λινκ δεν καταπατά τα πνευματικά δικαιώματα του αρθρογράφου αλλά παραπέμπει στην πηγή του άρθρου.

Είπε κανείς κάτι τέτοιο? Στα link ουσιαστικά στηρίζεται ολόκληρη η λειτουργία του internet...

vasika an iparchei tetio thema mporite eugenika na zitisete to dikaioma anadimosieuseis apo to en logo site/pigi pou ginete auto...

ena email stin naftemporiki kai to thema nomizo tha einai liksan... min to analisoume kiolas

@KGP
Δεν μιλάμε μόνο για ένα site και μόνο για ελληνικα sites!!!

NIKITAS":3ui6gdzk said:
Πάντως κατά τη γνώμη μου το λινκ δεν καταπατά τα πνευματικά δικαιώματα του αρθρογράφου αλλά παραπέμπει στην πηγή του άρθρου. Αυτός που θήγεται ίσως είναι η ίδια η εφημερίδα γιατί παρακάμπτεται.

Τι να πώ ? Όταν ήμουν πολύ φρέσκος στο airliners.gr συνέπεσαν κάποια αεροπορικά ατυχήματα και δημοσίευσα σχετικά link στον ηλεκτρονικό τύπο (Ναυτεμπορική), διστάζοντας να αντιγράψω τό άρθρο λόγω copyright. Τότε ενθαρύνθηκα από άλλα μέλη να βάζω όλο το άρθρο.

Τώρα έρχονται τα πάνω-κάτω. Σίγουρα πάντως ο Akis ακολουθεί το γράμμα του νόμου.

Akis":86y3ge01 said:
@KGP
Δεν μιλάμε μόνο για ένα site και μόνο για ελληνικα sites!!!

min ekneurizese more...genika milousa...

apla auto pou kaei polous -kai me to dikio tous- einai sites opos i naftemporiki pou simera einai pano aurio gia sas...

Δημιούργησα post με παράθεση 2 γραμμών από άρθρο της Ελευθεροτυπίας και με link στο site της Ελευθεροτυπίας.

Για ποιό λόγο σβήστηκε;

Θα σου απαντούσα και στο ΠΜ που μου έστειλες, αλλά αφού θες σου το γράφω κι εδώ.

Απαγορεύονται τα αποσπάσματα από το άρθρα ΔΙΧΩΣ ερώτηση ή παράθεση γνώμης. Και αυτό ακριβώς έκανες. Εκτός αυτού, ήταν και στην λάθος κατηγορία (μιας και αναφερόσουν στην ΟΑ κυρίως και όχι στην Alitalia).

ΟΚ. Ευχαριστώ

Υ.Γ. Ρώτησα εδώ γιατί δεν λάμβανα απάντηση στο PM!