Pantheon η Ολυμπιακή (???)

• Thread starter Thread starter diontheo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: ΑΠΟ OLYMPIC ΣΕ PANTHEON

MARABELAKIS GEORGE":1sc5td6z said:
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ 90% ΤΗΑ ΕΙΝΑΙ PANTHEON AIRWAYS

Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά με ενδιαφέρει να το μάθω. Από πού το άκουσες αυτό;

MARABELAKIS GEORGE":3co13zsi said:
...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ 90% ΤΗΑ ΕΙΝΑΙ PANTHEON AIRWAYS...

Tώρα μάλιστα!!! :wink: ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! :wink: Το μόνο που έλειπε ήταν το όνομα. Όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει....

MARABELAKIS GEORGE":36w90kxh said:
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ 90% ΤΗΑ ΕΙΝΑΙ PANTHEON AIRWAYS

Εγώ πάλι έχω μια υποψία ότι θα είναι Olympic Air.

Εγώ επιμένω ότι καλύτερα θα είναι να την πούμε 'Πάνθεον Προγραμματισμένων Αυρώσεων' :wink:

Πάντως, το βλέπω λάθος να αλλάξουν το σημερινό όνομα που είναι γνωστό παγκόσμιος!

dimitris82":24xr1iuc said:
Πάντως, το βλέπω λάθος να αλλάξουν το σημερινό όνομα που είναι γνωστό παγκόσμιος!

Παντως το βλεπω και εγω λαθος με καποια επιφανειακα προσχηματα να συνεχισουνε χαλανε το ηδη γνωστο ονομα και να συνεχισουνε να μαδανε τον Ελληνα πολιτη, οπου και να ειναι αυτος!! Και υπαρχουνε πολλες εταιρειες που αλλαξαν ονομα και πηγανε καλυτερα.. ;) (οχι βεβαια ΜΟΝΟ το ονομα, αλλα και αυτο!)

dimitris82":25tu1mor said:

Nαι, γνωστό παγκοσμίως για τα ρεζίλια του!!!

dimitris82":2cqyecn8 said:

kai i Daihatsu einai! So????

anyways, allou einai to point. oti isws to "olympic" na ginei banned ws trademark. alla to pantheon mou fainetai apotyxia..

BTW!!!! TON ARXIEPISKOPO TON RWTISAN?? ;-) :twisted: :!: :twisted: 8)

alexander":71gud9o6 said:
BTW!!!! TON ARXIEPISKOPO TON RWTISAN?? ;-) :twisted: :!: :twisted: 8)

To ονομα προερχεται απο την αρχαια ελληνικη, οποτε ουτε ο επισκοπος, ουτε κανενας αλλος @#@*@@! εχει να πει κουβεντα... ;)

η ιδεα πληρους αλλαγης του ονοματος δεν ειναι απολυτα λαθος...
τι ειναι πιο ευκολο...να λανσαρεις στην αγορα μια μαρκα με κακο ονομα οπως η lada... η μια μαρκα με αγνωστο ονομα οπως η kia(to 1990)?!

αλλα στην περιπτωση που αλλαξεις ονομα κινδυνευεις να χασεις και μεγαλο μερος της εσωτερικης σου αγορας...

οπως και να εχει εγω δεν συμφωνω με τετοια αλλαγη για την ολυμπιακη. τουλαχιστον το σημερινο της ονομα η καποιο που να το θυμιζει ειναι αναγνωρισιμο παγκοσμιως και μαλιστα στο παρελθον αποτελουσε κατι παρομοιο με την σημερινη ...emirates...αρα θα μπορουσε το marketing να μιλαει για old glory....

αλλιως διευκολυνουν την οποιδηποτε aegean....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.