joker2013
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KOR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDB
Χειραποσκευές παίρνουν δωρεάν σε όλες τις πτήσεις; Δηλαδή πάμε στο γκισέ και τη δίνουμε όποτε θέλουμε για να μη την κουβαλάμε; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Χειραποσκευές ήξερα πως παίρνουν στο gate. Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω το φάουλ του υπαλλήλου. Είχες μια checked-in βαλίτσα, την παρέδωσες στο αυτόματο μηχάνημα, τελος. Τα υπόλοιπα δε βγάζουν λογική.
Επίσης οι υπάλληλοι στο αεροδρόμιο δεν είναι υπάλληλοι της Aegean αλλά της εταιρίας που κάνει το handling. Κι αν ήσουν σε εκείνη τη θρυλική πτήση που αντί για τη Θεσσαλονίκη πάτησε στη Ρουμανία, θα καταλάβαινες τη διαφορά του να κλείνεις με ryanair.
Είμαι υπέρ του να είμαστε απαιτητικοί με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που πληρώνουμε αλλά εδώ νομίζω πως πρόκειται για "παραπονο για το παράπονο".
Φιλικά
Επίσης οι υπάλληλοι στο αεροδρόμιο δεν είναι υπάλληλοι της Aegean αλλά της εταιρίας που κάνει το handling. Κι αν ήσουν σε εκείνη τη θρυλική πτήση που αντί για τη Θεσσαλονίκη πάτησε στη Ρουμανία, θα καταλάβαινες τη διαφορά του να κλείνεις με ryanair.
Είμαι υπέρ του να είμαστε απαιτητικοί με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που πληρώνουμε αλλά εδώ νομίζω πως πρόκειται για "παραπονο για το παράπονο".
Φιλικά