Ονοματοδοσία αεροσκαφών Aegean

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Βοήθησε μας να βαφτίσουμε τα Α320

το Α320 που βαφτιστηκε είναι το SX-DVJ. Να υποθέσω λοιπόν ότι θα βαφτίζονται σιγά-σιγά και με τη σειρά!? :roll:

Στο παιχνιδάκι (http://www.flyinbook.com/) που έχει η aegean στο site της σου βγάζει να διαλέξεις και καλά από μία λίστα το όνομα του αεροπλάνο σου..
Τα 3 πρώτα ονόματα είναι τα γνωστά μας ethos, kinesis (αν και το λέει kinisis εκεί) και nostos.. Η λίστα όμως συνεχίζεται με 95 ονόματα (που είναι μερικά από αυτά που είχαν στείλει για τον διαγωνισμό ονόματος παλαιότερα) και αν ισχύει η σειρά και δεν είναι στην τύχη τα υπόλοιπα (4-95), τότε ίσως τα επόμενα αεροπλάνα να πάρουν κάποιο από αυτά:
exelixis
philoxenia
alexander
eros
pegasus
cosmos
dias
harmony
genesis
mythos
atlas
uranus
κλπ
κλπ

Κώστα άμα δεις παραπάνω στο post του Σαριδάκη το Μάιο βαφτιστήκαν άλλα 2 αεροπλάνα

Philoxenia το Α321 και Exelixis το Α320

Αντε...! Το πέρασα στο ντούκου γιατί βάφτισμα χωρίς το όνομα να γράφεται πάνω στο αεροπλάνο δεν ξέρω.. Μαρκετινίστικο μου ακούγεται..
Όπως και να έχει, το επόμενο θα είναι άραγε το Alexander?

MerNion":1va4zkst said:
Το πέρασα στο ντούκου γιατί βάφτισμα χωρίς το όνομα να γράφεται πάνω στο αεροπλάνο δεν ξέρω..

Vuala!! Το SX-DVJ πήρε το όνομά του! Φώτο σε λίγο στο γνωστό site :)
Αντε να πέρνουν σειρα και τα υπόλοιπα!!
Λέτε όταν θα τα βάζουν τωρα στο υπόστεγο για κάποιο check να τα βαφτιζουν κι' όλας;

Vuala!! Το SX-DVJ πήρε το όνομά του! Φώτο σε λίγο στο γνωστό site :)
Αντε να πέρνουν σειρα και τα υπόλοιπα!!
Λέτε όταν θα τα βάζουν τωρα στο υπόστεγο για κάποιο check να τα βαφτιζουν κι' όλας;[/quote]

Το ονομα του το πηρε να υποθεσω μετα το Σαββατο γιατι το Σαββατο που ταξιδεψα με αυτο για Ηρακλειο δεν ειχε ονομα :!: :!: :!:

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια Α320 και Α321 παραμένουν "αβάπτιστα";

Ολα εκτός από τα G,H,I,J,W (δεν εχει γραφτει το ονομα ακομα πανω στο αεροπλάνο)

Ενώ η εταιρία είναι καθόλα σωστά και σοβαρά οργανωμένη,στο συγκεκριμένο θέμα "βάπτισης" των αερισκαφών παρατηρώ, ότι ενώ διεφάνη μια καλή και σοβαρή αρχικά πρωτοβουλία με τη συμμετοχή και τη συνεργασία του επιβατικού κοινού της, δυστυχώς η όλη διαδικασία απο πλευράς υπευθύνων της εταιρίας μάλλον εξελίσσεται ασυνεπέστατη, πρώτον διότι καθυστερεί συνολικά σε συνδυασμό με τις παραλαβές των αεροσκαφών και δεύτερον από όσα παρατηρώ ούτε αυτά που βάπτισαν φέρουν τα ονόματά τους ακόμα, εκτός των αρχικών και τελευταία του "Καζαντζάκης" στη Κρήτη. Νομίζω ότι ο Βασιλάκης μάλλον το αγνοεί και θα πρέπει να τραβήξει κανένα αυτί τω υπευθύνων για το θέμα, ενώ αντίστοιχα τόσο η ΟΑ όσο και η Athens στο συγκεκριμένο θέμα σκίζουν!