Ονόματα αεροπορικών εταιρειών. Τι σημαίνουν; :)

Α, εμένα μου αρέσουν οι επι λέξη μεταφράσεις των ονομασιών τους.

πχ
Αέρας Γαλλία, Ευκολοαεριωθούμενο, Γερμανικά Φτερά, Νερό Βρύσης Αέρας Πορτογαλία, Ιβηρική κλπ

Αλλά τα αγαπημένα δύο είναι το Αερογλύψιμο και το "Της Γης της Βασίλισσας και της Βόρειας Περιοχής Αεροπορικές Υπηρεσίες".

Κάποιο βράδι πριν χρόνια με τον Τζέρι και τον Αλεξ747 τις είχαμε "μεταφράσει" όλες. Τρελό γέλιο.
jerry":dtowoyz6 said:
Hava είναι ο αέρας και yolari ο δρόμος
Τουρκικός Αερόδρομος λοιπόν :D

Αλλά τα αγαπημένα δύο είναι το Αερογλύψιμο και το "Της Γης της Βασίλισσας και της Βόρειας Περιοχής Αεροπορικές Υπηρεσίες"

Ποιές είναι αυτές? Δεν πάει κάπου το μυαλό μου.

Η πρωτη ειναι η Aer Lingus (πως λεμε cunnilingus - γκουχ-γκουχ)
Αλλα η δευτερη ειναι classic...: Queensland And Northern Territory Aerial Services :D

Επισης παιζουν και οι:
Ηπειρωτικες Αερογραμμες
Στερλινα
ΣτηνΙταλια
ΚατουρημαΑερας (Ovelix εδω σε θελω)
ΟυρανοςΕυρωπη
ΔουναβηςΜπασσοΑερας

και πολλα αλλα, ορεξη να χουμε.

Οβελιξ τη γνωμη σου! ;)

Continental, Sterling, Alitalia, SkyEurope
προσωπικα μου αρεσει φοβερα το Παρθενα-Εξπρες, Παρθενα Ατλαντικου και Παρθενα μπλε!
παρακαλω πολυ βοηθεια με το ΚατουρημαΑερας! εχω φαει κολλημα πρωινιατικα!

Θα σε αφησω λιγο στη αγωνια, καθως παρακολουθω μια απογειωση ενος 321 της Μεση Ανατολη Αερογραμμες :cool:

-TAP (Air Portugal) = Take Another Plane
-Εμεις Αεροδρομοι (Αν βγαλουμε τις 2 τελιτσες που ετσι κ αλλιως δεν εμφανιζονται στην πρωτη λεξη στο λογοτυπο της εταιρειας αλλα εννουνται)
-Δελτα συνδεση

πω, τι κολλημα ειναι αυτο! προσπαθησα να διαβασω το διαλογο παροτι ειμαι στη δουλεια! ΤΟ γελιο..!
seven4seven βγαλε με απο το μαρτυριο "κατουρημαΑερας" καποια στιγμη! :thx:
jerry δεκτη η παρεμβαση αλλα ξεχασαμε και τις παρθενες Αμερικης και Νιγηριας (αν υπαρχουν...ειδικα για τη Νιγηρια, χλωμο)
οσο για τις Διακοσμικες αερογραμμες εχω να προτεινω το εξης : αλλαγμενου φυλου κοσμος αερογραμμες! (μη βαρατε οκ?) :D