Ονομασίες νέων αεροπορικών εταιριών

Notis":1b525fid said:
Number One International Airways

με μια απεικόνιση της Ελενας Παπαρίζου άλα SkyEurope και Σκλεναρίκοβα

ή ακόμα καλύτερα Xena Airlines με απεικόνιση της warrior princess σε S&M mistress εμφάνιση με σπαθιά. Σε αντιπαράθεση θα παίζει Hercules Aviation με απεικόνιση της λεοντής σε μάτσο εμφάνιση με την λερναία... :twisted:

Το κακό είναι ότι θα δημιουργήσει over-expectations και άντε μετά να εξηγείς...

Τόσοι άνθρωποι, τόσες μέρες και δεν γράψατε ένα όνομα της προκοπής!!
Να είναι καλά ο Τόλης που σκέφτηκε ένα τόσο πρωτότυπο και όμορφο όνομα!! GR Airlines κύριοι, τελεία και παύλα, με υπογραφή Τόλης!!

Ντροπή μου! Τις εμπνέυσεις μου για το όνομα τις είχα αντλήσει από τους προορισμούς της εταιρίας και δη του εξωτερικού (Τίρανα). Πάντως υπάρχει ακόμα ελπίδα! Γι' αυτό και εγώ εξακολουθώ και προτείνω:

α) το "TRAV.EL.A.D.A" που έχει και κάτι από Ελλάδα (Travel Elegantly And Discover Adventures)

β) (Οποιαδήποτε ομοιότης με ονόματα ή καταστάσεις οφείλεται σε σύμπτωση)
ΑΙR

Travel
Over
Land,
Islands &
Seas

με λογότυπο το 5, FIVAIR για loco Aιrline. Προφέρετε εύκολα και μου αρέσει σαν νούμερο.

happy TRAVELAIR!!! Το happy με μικρούς παιχνιδιάρικους χαρακτήρες ενώ το TRAVEL AIR έντονα τονισμένο και μεγάλο. Συνολικό αποτέλεσμα να θυμίζει διακοπές κάτι σε navy-blue φόντα και sunset-gold γραμματοσειρά. Πάει σε semi loco airline.

EURO Αirline,

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!

Με το airlines μικρότερο τoνιζουμε το EURO. Φαντάζομαι προφίλ της μεγάλης ευρωπαϊκής εταιρίας. Στυλ κάτι σαν flag carrier της Ευρώπης με roots για όλο το κόσμο! Χρώματα σε λευκό σοβαρό φόντο, μια navy blue κυματίζουσα σημαία της Ευρώπης με τα αστεράκια η οποία θα καλύπτει το 45-50% του αεροσκάφους ξεκινώντας από τα παραθυράκια του cockpit. Φανταστείτε ένα μοντέλο περίπου 2 μετρά σε μάκρος να πετάτε πανω του μια σημαία της Ευρώπης και να αποτυπώνετε κυματίζουσα, κάτι πολύ επιβλητικό για προφίλ σοβαρής εταιρίας που απευθύνετε σε κάθε μη από loco επιβάτη.

Θα φτιάξω κάποια στιγμή στο photoshop αυτά και κάποια (αρκετά) άλλα που σκέφτομαι,

COMPUTERISE":mcvbcb0x said:
Τόσοι άνθρωποι, τόσες μέρες και δεν γράψατε ένα όνομα της προκοπής!!
Να είναι καλά ο Τόλης που σκέφτηκε ένα τόσο πρωτότυπο και όμορφο όνομα!! GR Airlines κύριοι, τελεία και παύλα, με υπογραφή Τόλης!!

Συμφωνώ μέ τόν σύντροφο γραμματέα.

Καί άν η εταιρεία έχει καθυστερήσεις στά δρομολόγια,θά μπορή να μετονομάζεται σέ GRRRRRR Airlines,ίνα απηχή τά συναισθήματα τών ατυχών επιβατών....

MIKE512":vo5g3lck said:
με λογότυπο το 5, FIVAIR για loco Aιrline. Προφέρετε εύκολα και μου αρέσει σαν νούμερο.

Eγώ καλλιτέχνη μου θα πρότεινα κάτι ρηξικέλευθο!! Βάλε σαν logo μια μούτζα φτιάξτο στο photoshop και κάνε μας παρουσίαση!!

Nice names

-Graecian Wings
-Ikaros Airways
-Daedalus Airlines
-Hellenic Glory
-Uranus
-Taliban Airways (direct flights to N.Y.)

Αποκλειστικά και μόνο για businessmen ---> BusyJet (στα πρότυπα της γνωστης εταιρειας).

S.A.N.C.O.T.A. --> Southern Aegean aNd Cretan Operated Transportation Airlines

Και αν ειναι να παρουμε ελληνικη μυθολογια --> Poseidon Airways (για υδροπλάνα)
Zeus Airlines
Air Minos .... (ή ακόμη και Minoan Airlines, αλλά η ναυτιλιακή εταιρεία έχει ήδη ποσοστό της Aegean)

Θα πρότεινα τις εξής ονομασίες:

GreekLiner
Apollon Airlines
Hellenic Winds

:)