Onomasies Ellinikon Aerodromion

na pw pantws, gia logous kathara antikeimenikis enimerwsis oti prin to 91, o oros MAKEDONAS anaferotan gia ton slavofwno ellina tis voreias elladas, kai ean to eleges ayto se kanena astynomiko se eixe paei gia eksakrivwsi stoixeiwn sto pits fitili. (sorry makedona)

kai gia na min sas fainetai periergo ayto, kathoti exoun perasei kai 15 xronia apo tote, mporeite na anatreksete sta vivlia tou Nikou Dimou.

just an input, gia tin kwlopilala pou mas epiase me to onoma makedonia.

oso gia to c=s aki, exeis dikio, alla i (FYRO)Macedonia proferetai apo ta amerikanakia san ματσεντόνια.

alex egw suvdew to ovoma 'makedonas' me tov topo ap'opou proerxomai. Kai istopika apodedeigmeva eivai ka8apa ellnvikos.

Twpa av gia politikous logous exoume epitrepsei se mia prwnv ellnvokratoumevn eparxia va kataxpazetai ovomata, sumbola kai istopia.. allo 8ema.... Ekei mas swzei movo mia xouvta, kai oloi to 3erete pws etsi eivai

(giauto dev 8elw va ekdnlwvomai edw mesa, exw gia merikous polu akpaies 8eseis - emeva dev me apasxolei.. ;) )

i know man.................
den to eipa gia na thiksw kapoion, apla ena input gia aytous pou den ikseran tin katastasi stin ellada prin 15 xronia.

MAKEDONIA

makedonas":1ky1qgt0 said:
alex egw suvdew to ovoma 'makedonas' me tov topo ap'opou proerxomai. Kai istopika apodedeigmeva eivai ka8apa ellnvikos.

Twpa av gia politikous logous exoume epitrepsei se mia prwnv ellnvokratoumevn eparxia va kataxpazetai ovomata, sumbola kai istopia.. allo 8ema.... Ekei mas swzei movo mia xouvta, kai oloi to 3erete pws etsi eivai

(giauto dev 8elw va ekdnlwvomai edw mesa, exw gia merikous polu akpaies 8eseis - emeva dev me apasxolei.. ;) )

FILE MAKEDONA MIN PERNEIS TOSO AKREA 8ESI

Mias kai les yia xounta polla ma para polla la8i epno sto makedoniko egine kai apo ti xounda.......
Den eina liseis oi xountes.

MAXIM

Basika ...

H xouvta (mias kai to aveferes ) exei tnv Kupro sto laimo tns.. To 'makedoviko zntnma' eivai 'sosialistiko proiov' . Av kai oi pizes tou bpiskovtai ligo meta tov WW 2 kata tn diarkeia tou emfuliou mas...

@george_a

filaraki me berdepses. Ego pote den eipa tetoia pragmata.