Online αεροπορικά παιχνίδια

• Thread starter fotis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κάλά, λιγάκι ότι να ναί βλέπω στο airlinesim... Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι έχουν Α380 (πέτυχα μάλιστα ενα στο JFK-ATH !! lol......). Άσε που οι πάλιοι στο game έχουν γίνει τέρατα με άπιαστες συχνότητες και στόλους...(δύσκολος ο ρόλος ενός νεοφερμένου..πολύ..). Τό ίδιο πάνω κάτω ισχύει και στο airwaysim με τη μόνη διαφορά οτι δεν βρίσκεις used αεροσκάφος της προκοπής για να κάνεις κάνα medium short δρομολόγιο παρά μόνο κάτι 'μπακαντέλες' (τραγικό..)..
Συμμέτέχει κάνεις απο εδώ σε κανένα απο αυτά τα games by the way...? Και αν ναί σε πoiο και με τι name..? (φαντάζομαι θα ναί τα μεγαθήρια όλοι απο εδώ...)

εεε... εντάξει όλα τα αεροπορικά παιχνίδια έτσι είναι. άμα ήταν όλα ρεαλιστικά θα περιμέναμε 12+ μήνες για να παραλάβουμε καινούργιο αεροσκάφος... παιχνίδι είναι, καλοστημένο είναι η αλήθεια αλλά χρειάζεται και μια χαλαρότητα για να έχει πλάκα...

Για τους μεγαλους στολους και τις πολλες συχνοτητες, παρακολουθησε τα νεα και δες ποιος θα ειναι ο επομενος που θα βαρεσει κανονι. Βρες μια καλη ευκαιρια σε μια κατα το δυνατον κλειστη αγορα και μπες στο παιχιδι.

Αν θες κάτι (όχι, δεν έχω την εταιρία θηρίο) στείλε ΠΜ ή βρες με στο παιχνίδι (ιδιο username).

GP707":n0ikkbsz said:

Χθές το πέτυχα αλλά βλέπω είναι καιρό ποσταρισμένο εδώ :D Δεν είναι και κακό, έφτασα τις 85 προσγειώσεις πρίν μου πεταχτούν τα μάτια έξω. Άσε που κάνεις και μια λευκή απεργία και τους βάζεις να κάνουν κύκλους :twisted:

καλησπέρα, ασχολούμαι εδώ και 2-3 μήνες με το airlinesim.aero . Κατα την άποψή μου είναι πολύ καλό (γενικά) ενω πιστεύω πως έχει απο τα καλύτερα finance simulation της κατηγορίας του.
Κατάφερα να στήσω μια σχετικά καλή εταιρεία στο ATH στον καινούριο server, τον tempelhof. Εχει κανείς άλλος στο tempelhof απο εδώ? Αν κάποιος φίλος θέλει κάποια βοήθεια ας μου στείλει mail (δεν ξέρω τα πάντα, αλλά όλο και κάτι έμαθα 3 μήνες τώρα...)...
Η αλήθεια είναι πως η αρχή με δυσκόλεψε αρκετά (2-3resset τα έκανα) αλλα δεν παύει να έχει ενδιαφέον...

2-3 resets είναι λίγα. Βέβαια πέτυχες ένα server στο ξεκίνημα του και αυτό κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Προσωπικά παραμένω πιστός στον nicosia και παλεύω εδώ τα πράγματα, αν και όχι στο LGAV καθώς εκεί τα περιθώρια είναι ασφυκτικά (βλ. μια αντίστοιχη ΟΑ3 :D ), αλλά στην Βαρκελώνη (LAC).

Πραγματικά είναι λίγα .... πολύ λίγα ....η αλήθεια είναι οτι το πρωτοξεκίνησα πέρυσι το καλοκαίρι αλλα δεν την πολύ πάλεψα στον Croydon (πραγματικά δεν θυμάμαι πίσσες φορές το πάλεψα ... αλλά αποτέλεσμα 0)..
Δυστιχώς δεν μπορώ να δώ την εταιρεία σου γιατί δεν είμαι active στο Nicosia …
Στον tempelhof είναι πραγματικά όλα ποιο εύκολα –σχετικά λίγοι users –όλες είναι καινούριες εταιρείες αλλά και πάλι ως νέο μέλλος αντιμετώπισα κάποια προβληματάκια στα οποία με βοήθησε πολύ το chat που έχουν φτιάξει…
Αφού μάθω κάποια βασικά πραγματάκια, σκέφτομαι να δοκιμάσω και στους μεγάλους (croydon-nicosia) να δούμε τι θα γίνει…
[Όσο για τα χρήματα και το κόστος, προσωπικά, πιστεύω ότι είναι λογικότατα …να σημειώσω όμως ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος… βέβαια το οικονομικό έγκειται πάντα στην κατάσταση και τις προτεραιότητες του καθενός ]
Σκέψου ένα interlining μεταξύ tempelhof-nicosia … πρωτοπορία ! :D

παιδες μια ερωτηση ασχετη με το θεμα... αρχισα να παιζω το fs2004 και θα θελα να μου πειτε με πιο πληκτρο εμφανιζεται στην οθονη πανω η ταχυτητα/υψος/ανεμος..κτλ νομιζω πως ειναι μια λεπτη κοκκινη μπαρα οπου εμφανιζει αυτα απλα δε ξερω με ποιο πληκτρο ενεργοποιειται...

SHIFT+Z ή CTRL+Z το πατάς 2 φορές...η πρώτη δείχνει τα frames.

να σαι καλα φιλε..ευχαριστω!!

Εμένα τώρα τελευταία με απασχολεί το Airline Manager στο facebook. Μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχει και εκτός facebook;;;