ομοφυλοφιλία και θρησκεία

• Thread starter Thread starter ermis177
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Κι εγώ με την σειρά μου επισημαίνω ότι είναι τελείως άσχετο με το χώρο της αεροπορίας, γιατί ακόμη και ματιά να ρίξεις στα υπόλοιπα πρόσφατα τουλάχιστον θέματα στο off topic, έχουν κάποια συνάφεια με τον αεροπορικό χώρο, είτε έχει να κάνει με ταξίδια, είτε με την επικαιρότητα. Φαντάσεσαι ο καθένας να βάζει από έναν άσχετο προβληματισμό, και στη συνέχεια όταν μπαίνεις στη σελίδα του airliners αντί για αεροπορικά θέματα του φόρουμ να βλέπεις να πρωτοστατούν άσχετα θέματα;;;; Σε έναν τρίτο παρατηρητή που ενδιαφέρεται να μπει σε ένα αεροπορικό φόρουμ πόσο θα τον ενδιέφερε.

Όλοι μας έχουμε σίγουρα και άλλες ασχολίες και άλλα ενδιαφέροντα. Πως θα σου φαινόταν να έχω ανοίξει στο off topic 4 διαφορετικά θέματα, ενα για το μνημόνιο, ένα για την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων, ένα για εσωτερικές αναζητήσεις κοκ. Και αντίστοιχα ένας άλλος χρήστης να ανοίξει άλλα δύο αντίστοιχα άσχετα θέματα. Στα πρώτα 15 θέματα που φιγουράρουν στην αρχική σελίδα, άνω των μισών θα αφορούν άσχετα θέματα, παντελώς αδιάφορα για τον όποιο αναγνώστη που μπαίνει στο συγκεκριμένο forum.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο post, ήδη νομίζω αρκετά ασχολήθηκα, ωστόσο δεν παύω να διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο forum, πιο πολύ ενδιαφέρονται στο να γίνεται χαβαλές και να αλληλοσυγκρούονται μέσω των απαντήσεων και ανταπαντήσεων, παρά να παραθέτουν ουσιαστικά επιχειρήματα στο αντικείμενο του συγκεκριμένου forum. Ο συνδικαλιστής μπαίνει να γράψει τα συνδικαλιστικά του, ο επαγγελματίας (παλιός) φορουμίστας να μιλά για όλα, ο πληρωμένος δημοσιοσχετίστας εταιριών, να μπαίνει και να υποστηρίζει με ζήλο τα συμφέροντα της εταιρίας που τον πληρώνει και πάει λέγοντας.

Μπορώ να γράψω κιάλλα αλλά βαρέθηκα.

Ασχοληθείτε με τους ομοφυλόφιλους σας, με την θρησκεία, τον πληρωμένο έρωτα και το παστίτσιο που σας μαγείρεψε η μαμά σας ή γυναίκα σας και ανταλλάξετε απόψεις μέσα από το airliners.gr, καθόσον όλα αυτά είναι πολύ σχετικά.

Καλή σας διασκέδαση

Μάλλον σε ενοχλεί γενικότερα το θέμα της ομοφυλοφυλίας και είναι σεβαστό.
Πες μου όμως τι σχέση με την αεροπορία έχει το θέμα "Ζαχαροπλαστική" το οποίο μάλιστα είχε τεθεί προς συζήτηση στο forum από πιλότο της ΠΑ;Μόνο αυτό πες μου,σε παρακαλώ.

Σηκώνω τα χερια ψηλά. Προφανώς βρισκόμαστε σε διαφορετική συχνότητα επικοινωνίας. Ας έχει.

alex96":o281vzbv said:
Μάλλον σε ενοχλεί γενικότερα το θέμα της ομοφυλοφυλίας και είναι σεβαστό.
Πες μου όμως τι σχέση με την αεροπορία έχει το θέμα "Ζαχαροπλαστική" το οποίο μάλιστα είχε τεθεί προς συζήτηση στο forum από πιλότο της ΠΑ;Μόνο αυτό πες μου,σε παρακαλώ.

Παντελώς άσχετο, προφανώς δεν το είδα γιαυτό δεν το σχολίασα

seven4seven το ότι αυτό το φόρουμ είναι ελεύθερο δεν πάει να πει ότι μπορείς να λες τους ανθρωπους που πιστεύουν κοιμησμένους και τους άθεους ξύπνιους. Όποια άποψη έχεις σεβαστή αλλά άλλο το να λες τη γνώμη σου κι 'αλλο να κρίνεις μία μάζα ανθρώπων. δεν πρόκειται να το συνεχίσω άλλο... καλό σου βράδυ

Ομολογώ πως με εκπλήσσει και με λυπεί η αντίδραση ορισμένων μελών, με αφορμή το συγκεκριμένο topic. Ο συντάκτης ζήτησε απλά και μόνο μία βοήθεια για τη διπλωματική του και ορισμένοι εδώ μέσα πέσατε να τον φάτε ή να πείτε την εξυπνάδα σας. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε στα off-topic και δεν υφίσταται κανενός είδους παράβαση των κανονισμών του φόρουμ (trolling, έκθεση, προσβολή μελών κλπ.) δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκεκριμένο και μόνο τόπικ έπρεπε να αντιμετωπιστεί με τόσο συμπλεγματικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων μελών, που υποθέτω (και για κάποια είμαι σίγουρος) ότι έχουν περάσει την εφηβεία εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

Ο άνθρωπος ζήτησε τη εθελοντική συνδρομή μελών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προτιμήσεις, πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ώριμους ανθρώπους και γράφοντας στην κατηγορία "Off Topıc". Δε σας υποχρέωσε, δε σας εξέθεσε και δε σας το ζήτησε επιτακτικά. Γιατί λοιπόν προσπαθείτε να τον γελοιοποιήσετε ή να το παίξετε θιγμένοι; Ούτε ομοφυλόφιλους σας αποκάλεσε, ούτε χριστιανούς.

Μάλλον οι αντιδράσεις ορισμένων εδώ μέσα, θα έπρεπε να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης.

spy1":11ascggq said:
seven4seven":11ascggq said:
spy1, σε οποιοδηποτε σοβαρο forum μπεις να διαβασεις, θα εχει μια κατηγορια ασχετη με το θεμα που πραγματευεται, οπου ολοι συζητουν ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, παντα με βαση καποιους κανονες συμπεριφορας και δεοντολογιας.
Αμα εσενα σε χαλαει αυτο, μην μπαινεις στα αντιστοιχα topic, ειναι τοσο απλο. Απλουστατο. Να μπαινεις ομως μονο και μονο για να διαμαρτυρηθεις επειδη ΕΣΕΝΑ δεν σ' ενδιαφερει (μπορει να ενδιαφερει αλλους ομως) ειναι τουλαχιστον εγωιστικο. Κοντολογις, μας επρηξες! :D

Καλά αν εσένα σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η ομοφυλοφιλία με την θρησκεία, γιατί μπαίνεις σε αεροπορικό φόρουμ να το διαβάσεις; Υπάρχουν αντίστοιχα εξειδικευμένα φόρουμ! :banana:

Αυτο καταλαβες εσυ; Mιλαμε για διψηφιο IQ κατω του 50... Kαλη συνεχεια, λεβεντη μου, μακρια απ'τον κ@λο σου, κι ας ειν' και 5 ποντους... :banana: :banana: :banana:

Νομιζω οτι ο aakunz μιλησε πιο σωστα απ'ολους και εκει θα επρεπενα κλεισει το θεμα...μπορει το θεμα της συζητησης να ακουγεται cult και προχωρημενο αλλα πραγματικα off topic ειναι ολοι εκεινοι που βιαζονται να κραξουν...Πανε πλεον 5 χρονια που παρακολουθω το φορουμ και εχω να πω οτι εχει παραγινει με τους εξυπνακηδες...καλα να χαβαλεδιαζουμε λιγακι με την καθε Ηellas & Skygreece αλλα ως εκει. Δεν ζητησε κανεις να αναλυθει το θεμα της ομοφιλοφιλιας στο παρων τοπικ, οσοι θελουν να βοηθησουν τον ανθρωπο ας το κανουν.

PS. Ζωντας κοντα στο μεγαλυτερο αεροπορικο φυτωριο της Αμερικης εχω να σας πω οτι η βιομηχανια κυριαρχειται απο "τους απεναντι"

Φιλικα

Πάντως οι πρώτες δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου θέματος είναι όλα τα λεφτά!!! έχω λιώσει στο γέλιο :lol: :lol: :lol: :lol:

spy1":8e59uhl1 said:
Κι εγώ με την σειρά μου επισημαίνω ότι είναι τελείως άσχετο με το χώρο της αεροπορίας, γιατί ακόμη και ματιά να ρίξεις στα υπόλοιπα πρόσφατα τουλάχιστον θέματα στο off topic, έχουν κάποια συνάφεια με τον αεροπορικό χώρο, είτε έχει να κάνει με ταξίδια, είτε με την επικαιρότητα. [...]

Mάλλον διαβάζεις άλλο φόρουμ. 23 Θεματα στην πρωτη σελιδα, αλλα μονο 3 τα οποια εχουν αμεση ή εμμεση σχεση με την αεροπορια. Και ο οπροβληματισμος που πηγαζει μεσα απο το αντικειμενο της ερευνας σιγουρα ειναι επικαιρος και για μενα πιο σημαντικο θεμα απο την Eurovision. Πιο σημαντικο γιατι ζω σε μια κοινωνια που ειναι διαφορετικης αντιληψης επι του θεματος, απ'οτι στην Ελλαδα, και διοτι πολλες φορες εχει συνδεθει το ενα με το αλλο (ιερεις που ξερετε τι κανουν ειδικα σε ανηλικα αγορακια). Ακομη και με την αποχωρηση του πάπα, ακουστηκε οτι το εκανε λογω "ερωτα με τον γραμματεα του"! Και τα 2 ειναι φαινομενα της σημερινης εποχης (να το θεσω καλυτερα: ειναι φαινομενα τα οποια στη σημερινη εποχη εχουν αρχισει να γινονται αποδεκτα ως εναλλακτικες. Αν και στην Ελλαδα εισαι "αναγκασμενος" να εισαι χριστιανος ορθοδοξος).Οπως και να εχει, η αντιδραση εδω μεσα ηταν απαραδεκτη. Δεν ειμαι ουτε το ενα ουτε το αλλο, αλλα διακρινω το γεγονος οτι ο καθενας εχει προσωπικη ελευθερια επιλογων. Σε μια κοινωνια που το πρωτο καταδικαζεται ακομα, και το δευτερο θεωρειται ο στυλοβατης (!!!) του ελληνικου εθνους (ξεχανε μερικοι τι εκανε η εκκλησια στους πιο πολλους ηρωες του 21 και για ποιον λογο φυλακιστηκε ο Κολοκοτρωνης, αλλα τεσπα) με το "δημοκρατικο επιφωνημα": "Ελλας-Ελληνων-Χριστιανων" (δλδ εγω που δεν ειμαι χριστιανος δεν εχω δικαιωμα ουτε την Ελλαδα να τη θεωρω πατριδα μου, ουτε εμενα Ελληνα!) ειναι ενδιαφερον να δουμε πως αντιμετωπιζεται το συγκεκριμενο θεμα που αναφερει ο συγγραφεας.

Οπως εχει αναφερθει ηδη: Αμα δεν σας αρεσει κυριοι το περιεχομενο, μη συμμετεχετε! Η ελευθερια της Δημοκρατιας (ενος δημιουργηματος ΠΡΙΝ τον "χριστιανισμο") εναντια την απολυτοκρατια του "χριστιανισμου" (εισαι αυτο που ΘΕΛΩ να ειαι και ειτε ακολουθεις, ειτε εισαι "σημαδεμενος")...

Καλη σας μερα κυριοι!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.