Olympic Skyvan

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
οταν εφυγε το SX-BBO απο την Air Forum εγινε SE-LDK και κρατησε το livery (και μαλιστα για μικρο χρονικο διαστημα και τους τιτλους και το logo στην ουρα). Αργοτερα εμεινε μονο η cheatline της Air Forum με τους νεους τιτλους και λευκη ουρα. Το SX-BBN πηγε στην PINK AVIATION (και αυτο για σχολη αλεξιπτωτιστων) σαν OE-FDI.

Υ.Γ. φωτο απο τα νοικιασμενα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. Εκτος αν εχει τιποτα ο Στεφανος :roll:

Mpa..... ta -BBW kai -BBT dev ta exw oute kai gw... (priv petaxtei kaveis - milame gia ta skyvan tns OA, kai oxi gia ta skafn tns Venus kai Aegean avtistoixa! :P ;) )

Παντως τα Air Forum ειναι εδω:
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=1688
Τα ειχα βγαλει λιγο πριν φυγουν με τον αστυνομικο να μου φωναζει "φυγε, απαγορευεται" και τα σχετικα. Δυστυχως οταν εμφανιστηκε το φιλμ και ειδα οτι η φωτο ηταν χαλια πηγα να τα ξαναβγαλω αλλα ηταν αργα. Ειχαν ηδη φυγει. :cry:

Ti ovoma eixav dwsei sto SX-BBN? dev faivetai ka8apa... :?

Ali8eia arxizw kai pistevw oti den einai dunaton auti i aeroporiki istoria (oxi mono skyvans) na meinei apla kai mono se merikes suzitiseis se ena forum... :idea:

Πιθανως να εχω αλλα θελει ψαξιμο. Θα το κοιταξω.

Νά προσθέσω εδώ οτι τα -ιστορικώτατα- αυτά α/φη είχαν,όσο ήταν στην Ολυμπιακή,το παρατσούκλι "κουβάδες".....

Την πληροφορία αυτή μού την είχε πεί ένας φίλος μου που εκείνη την εποχή πετούσε ώς συγκυβερνητης στα SD330 (τώρα λογικά πρέπει να είναι κυβερνήτης στα A340)

Να ζητήσω το εξής, εάν έχει κάποιος μιας και παλαιότερα που είχε ξαναζητηθεί δεν βρέθηκε νομίζω κάτι.. Έχει κάποιος φωτογραφικό υλικό από τους "κουβάδες" τα καημένα αυτά Skyvan που μόνο 2-3 φωτό κατάφερα να βρω στο διαδύκτιο και που γνώρισαν μόνο το Ελληνικό σαν πρωτεύουσα? :( :(